לא שהפורום שרוט מדי...

playtrip

New member
לא שהפורום שרוט מדי...

אבל אני טרול, ואני נוהג להרוס פורומים... לפני שאני מתחיל בפעולת ההרסנות שלי, רציתי לשאול במידת מה של נימוס אם ניתן בכלל להרוס פורום מהסוג הזה? טכנית מדובר כאן בהוצאת קיטור או טירלול די מופרע למדי... (לא, לא תרתי משמע! אני לא הורס פורומים בגלל חוסר שפיות, אלא בשל שנאת אדם ומיזנטרופיה) אבל עקרונית... האם אני יכול להשאיר כאן הודעות מספיק ביזריות בלי לסיים עם אותו החרא של "תזהר", או "אני לא מכניסה אותך לכאן יותר"...?! פורום מגלומניה למשל לא יכל לאכול את מה שהשארתי אצלם... כנ"ל, יש פורומים שהנישה שלהם אמורה לסמל חופש וגישה פתוחה ויציבה מספיק לא לדחות אדם על קללה, תחמנות או פרץ פתאומי של זעם... נחסמתי בפורום לינוקס, למרות שהנישה היא קוד פתוח, ועם קוד פתוח ניתן לומר או לייצג ערכים גם בעזרת סימבולים שחברתית הם אלימים, מתבהמים ובכלליות מאד מכוערים... חוץ מזה, האדיוט הפסיד מישהו שבעצמו משתמש במערכת קוד פתוח, אתם לא חושבים שזה אירוני? ז"א... עד כמה אתם יציבים? (ולא, זה לא משחק מילים, כי אתם לא באמת שרוטים, קדימה, זה יותר נראה כמו סטייל או שחרור קיטור מסויים...) האם אני יכול להנחיל את דברי לכאן? או שהקיבה שלכם רגישה מדי? בתור מטריאליסט, אגואיסט, אגומאנייק ואנוכי מאד, לא בא לי להחסם כאן... זה למה שאלתי... נ"ב, אני חכם מאד, מוכשר מאד וחזק מאד, כמעט אין לי עוררין על כך, חוץ מכל הדבילים האלו שאני מדי פעם פוגש, שאיכשהוא הצליחו להוכיח לי שזה לא נכון...

או!

הנה מישהו שבאמת מצדיק את קיומו של הפורום הזה. ואגב, אותי לא זרקו ממגלומניה אני פשוט הלכתי והשארתי את קפת המעאפנה לנקות אחרי את הלכלוך. טוב, לא משנה. יש פה מגרפה איפשהו?

קלשון עוזר לך?

בכל מקרה, אם כן, את צריכה קודם לשלוף אותו. הוא תקוע בהנהלת הפורומים.

playtrip

New member
מה קפת בוקבזה עשתה לך?

תראי, אני פשוט שונא צביעות... השקר העלוב שאתה חושב שזה פורום שלאנשים סוף סוף יש אופי שונה וגישה חדשנית ואז אתה מגלה שמתחת לכל היופי והמיוחדות המזוייפת הזו זה הכל אותו חרא פשיסטי המאפיין בין השאר זרמים אנטישמיים... תגיד את זה שם, תגיד את זה כאן... אני לא מבין למה יש פורומים שצריכים לחסום למשל מומחה בנושא מסויים רק כי הוא מתבהם... למשל, זה לא יהיה אירוני להשיג פלאש או פוטושופ חוקי ולהחסם מפורום שעוסק בזה כי אתה מגדף מקלל ומשפיל ואת כל העשקנים והגזלנים עם העותק הפיראטי ישאירו לדבר חופשי ולזבל את השכל עם כל מיני טריקים עלובים, שמאפיינים יותר את מנת חלקו נער בכיתה ח'? מה שאני מדבר עליו היא שהמעשים והידע ודברים על פני השטח שווים יותר מהעניבה המעפנה וגינוני המוסר חסרי הטעם שצריכים לשרת אותי בכל מקום... אם אני מקצוען במה שאני עושה זה בוודאי גם בגלל העובדה שאני בהמה היכן של צריך שאהייה... אצטון המטומטם הזה, הוא בדיוק כמו כל הפסיכולוגים המאסטרו האחרים, בסופו של דבר, הוא עלוב נפש ויש בו את אותו החרא שיש בכל אחד מן האנשים האלו, ולמה? כי יש לי אובונטו פייסטי 6.04, ודווקא מפורום של תוכנה חופשית לא ציפיתי שיחסום אותי על התבהמות של כמה רגעים... במיוחד לאור העובדה שרציתי ללמד אותם דבר די מחוכם לגבי בניית ערים בלינסיטי... הטיפש הזה וחבריו, איבדו כך מידע יקר ואדם נוסף אשר היה יכול כמעט בוודאות להביא דבר מה בעבורם ולהיות להם לעזר... איזה ביטול עלוב בפורום בעבור גישה שהיא כביכול "לא מקובלת", כאשר גישה מהסוג הזה מתאימה יותר למתחרים שלהם, מיקרוסופט ושות'... רואים שתפוז עובדים עם הכוללנים... זה פשוט דוחה.

למעלה