לא שומעים אותי בשיחה בנוקיה-לא יודעת אם מסכימים לתקן סוג כזה היום

deby100

New member
יש לי טלפון ישן ואני מאוד אוהבת אותו. לא אוהבת סמאטרפון. יום אחד לא שומעים אותי בשיחה, רק אני שומעת אחרים.
מה זה אומר ומה ניתן לעשות לגבי זה? נראה לי שנלחץ לי משהו ואני לא יודעת בדיוק מה, כי לא קרה משהו לנייד, אבל אולי יום אחד נלחץ לי בארנק, בדיוק לפני זה. אך אולי התקלקל לי המיקרופון. אמרו לי שלא מסכימים לתקן אותם. מצד שני כל הזמן לוקחים ניידים ישנים ומשווקים אותם מחדש, כלומר תיקנו אותם.
אשמח לעזרה או עיצה בנידון. אם למישהו במקרה יש אותו נוקיה 2630, אשמח ממש...

JEK12345JEK

Well-known member
יש לי טלפון ישן ואני מאוד אוהבת אותו. לא אוהבת סמאטרפון. יום אחד לא שומעים אותי בשיחה, רק אני שומעת אחרים.
מה זה אומר ומה ניתן לעשות לגבי זה? נראה לי שנלחץ לי משהו ואני לא יודעת בדיוק מה, כי לא קרה משהו לנייד, אבל אולי יום אחד נלחץ לי בארנק, בדיוק לפני זה. אך אולי התקלקל לי המיקרופון. אמרו לי שלא מסכימים לתקן אותם. מצד שני כל הזמן לוקחים ניידים ישנים ומשווקים אותם מחדש, כלומר תיקנו אותם.
אשמח לעזרה או עיצה בנידון. אם למישהו במקרה יש אותו נוקיה 2630, אשמח ממש...
נוקיה 225 מקשים רגילים עם מצלמה 0.3 MP
ממשק רגיל S30 LITE ללא פרופילים עם תמיכה ב2G 3G 4G ובVOLTE
רדיו ללא צורך באוזניה כאנטנה OPERA MINI לגלישה ב4G

nokia-225-4g-2.jpg

נערך לאחרונה ב:

blzvi

Active member
טלפון דור 2 כמעט אין בארץ מחסלים אותו בקרוב.
להחליף טלפון

deby100

New member
מישהו יודע כמה חיי הסלולה בנוקיה 225? האם היא נגמרת מהר או לא? האם מישהו שיש לו יודע?
כי בנוקיה 2630 המכשיר ישן ,אבל הסלולה כשהייתה חדשה, בימים שהייתי משתמשת מעט, הייתי עם חמישה ימים עם סלולה ללא צורך להטעין. עם הזמן זה ירד לשלושה עד יומיים.

מישהו יודע כמה חיי הסלולה בנוקיה 225? האם היא נגמרת מהר או לא? האם מישהו שיש לו יודע?
כי בנוקיה 2630 המכשיר ישן ,אבל הסלולה כשהייתה חדשה, בימים שהייתי משתמשת מעט, הייתי עם חמישה ימים עם סלולה ללא צורך להטעין. עם הזמן זה ירד לשלושה עד יומיים.
סוללה 1150MAH..
בשימוש של כמה שעות דיבור אינטנסיבי ביום היא מחזיקה יום אחד..
בשימוש קצר יותר היא מחזיקה 4 ימים בכיף..
צריך לקחת בחשבון ששימוש באינטרנט לוקח לא מעט סוללה..

מחיר 250 שקל..

מחיר 270 שקל..

למעלה