לא שומעים אותכם באינטרנט!!!

אביבav

New member
לא שומעים אותכם באינטרנט!!!

תתקנו דחוף את הבעיה,גם לא דרך האתר וגם רדיו ישראלי,בשניהם לא שומעים אתכם, הפסדתי את תכניתה של עליזה בבוקר, פליז תסדרו!!!

עבודה 1

New member
גם אני לא מצליחה להכנס דרך האינטרנט

אולי זה קשור למחשב שלנו, אנא עצה אני מפסידה את טל ואביעד, וזה חשוב לי לאנרגיות

עבודה 1

New member
אשמח לעזרה טכנית אם מישהו מצליח לקל

לקלוט את השידורים דרך האינטרנט.

jazzm

New member
הנושא בטיפול

אנו מתנצלים אך הנושא מטופל ובקרוב יחזור לעבוד כרגיל

אביבav

New member
מי אתה שאתה אומר הנושא בטיפול?

אתה שייך לרדיו?אז למה בשם כזה?

alrotem

New member
אתר חובבני

אין דף ליצירת קשר, כתובות המייל היחידות מופיעות בדף של "אנשי הרדיו", וכמעט לכולם יש את אותה כתובת מייל של boaz, חלקן עם הדומיין tapuz וחלקן בלי, הקישור לצ'אט שבור, שידור באינטרנט לא עובד כבר לפחות שבוע ואין איש נותן על כך את הדעת, אין הודעה בדף הבית, לא מזכירים את העניין ברדיו והתגובה ה"רשמית" היחידה בפורום היא מהמגיב העלום jazzm שאין עליו כל פרטים (איפה "הנהלת הפורום"? שגם עליה אין פרטים מזהים בכרטיס), האתר כולו בנוי באופן חובבני, ללא תחכום, פשוט תמונות טקסט וקישורים, כמו האתרים של לפני 10 שנים, רק בעיצוב גרוע יותר, העיקר שבכל כניסה לדף הבית שומעים את ג'ינגל התחנה בקולי קולות (ומוטבע בדף כ-mp3).. עד מתי חובבנות..?

אביבav

New member
תשובה ל:alrotem

במקום לכתוב תגובה בדף תגובות תכתבי בדף הראשון של התחנה,בכדי שהמנהלים יקחו זאת לתשומת ליבם, הם אינם מדפדפים וקוראים אחד לאחד מנסיוני עושה רושם שלא ממש אכפת להם, הגדרת את הבעיה בצורה ברורה ביותר!!! אביב

alrotem

New member
תשובה

אני מסכים לחלוטין. אלא ש- א. אני גבר, לא אישה ב. הייתי מפרסם את זה במקום בולט יותר, אילו האתר היה מאפשר זאת...

אביבav

New member
תשובה לתשובה

אופס!!!! סליחה תודה שאתה מתקן אותי אפשר לפרסם בעמוד הראשי,או שפשוט לפנות למנהלי התחנה בדרך כלשהי,אני מבקש תשובות לפעמים ואין מענה!!!מקווה שתצליח!

alrotem

New member
תשובה לתשובה לתשובה

אין שינוי, הא?.. כנראה שאין עם מי לדבר. אפילו jazzm כבר לא מגיב/ה

אביבav

New member
תשובה.תשובה,תשובה!!!!!!!

וואלה,אני צדקתי לא דובים ולא יער, זה רדיו שאכפת לו ממאזיניו?????

למעלה