לא שומעים חיפושיות.

100police

New member
לא שומעים חיפושיות.

עכשיו 16:00, חיכיתי כמו מטורף מול הרדיו שהתוכנית "שומעים חיפושיות" יתחיל, כדי להיות בטוח גם הדלקתי את הטלוויזייה על 88FM, חיכיתי וחיכיתי ואז זה הגיע!!! "קול ישראל שלום. השעה 16:00 והרי החדשות." מה לעזאזל הולך פה?!?!!?!?!?!?!?!

The Walrus

New member
יש התחיל!

יש עכשיו איזה מחרוזת שירי רוק 'נ' רול... עכשיו יש I WANNA BE YOUR MAN

Chocoholic

New member
אחי, קצת סבלנות...

בכל זאת, זו תחנה ששייכת לקול ישראל ולכן החדשות.

Chocoholic

New member
כל מי שבעד הוספת שעה לתוכנית

נא לשרשר להודעה זו... !

100police

New member
דווקא אני מתנגד...

שעה מילא, אבל שעתיים? תסקלו אותי בבמבה אדומה אבל לדעתי זה יותר מדי... באמת בדיוק התחילה התוכנית כשההודעה נשלחה וניסיתי כמה שיותר להפסיק את השליחה... ההודעה לא הופיעה אז הייתי בטוח שהצלחתי, בסוף מסתבר שלא...

Yig87

New member
בעקבות השינווים הצפויים ב-88FM

קשה לי להאמין שהתוכנית הזו תמשיך להתקיים אפילו במתכונתה הנוכחית ולכן אני חושב שבסופו של דבר ניאלץ להאבק על עצם קיומה אולם בנימה אופטימית אני מצטרף לקריאה להוסיף שעה לתוכנית...

שבלולקה

New member
בטח

שלהוסיף שעה... איזו מין שאלה. אבל...ממש ממש מעצבן שרוצים להפוך את 88 FM לתחנת רדיו לצעירים??? לא חסרות תחנות לצעירים שמשמיעות טרנסים כל הזמן????? ועוד לפני זה רצו לאחד אותה עם רשת גימל! ליב איט אלון!

The Walrus

New member
הייתה אחלה תוכנית!

היו שירים מצויינים מההתחלה: I WANNA BE YOUR MAN, THERE'S A PLACE' I DON'T WANT TO SPOIL THE PARTY, EIGHT FAYS A WEEK, HELP ועוד ולסיום שמו את LET IT BE ואת BECAUSE והיה ממש יפה!

Tomer 123

New member
בחיים לא שמעת רדיו?

אחי, כל תחנה ששייכת לקול ישראל או גלי צה"ל משדרת חדשות בכל שעה עגולה...לא להיכנס להיסטריה...

למעלה