לא שומעת אחריי דקה ..

נוריתי1

New member
לא שומעת אחריי דקה ..

כשאני נכנסת לכל חדר אני שומעת טוב ואחרי דקה מתחיל רעש והקול מתחיל להתעוות.חשבתי שזה בגלל שהיה לי אנטנרט רגיל אבל עכשיו התחברתי למהיר וזו אותה בעייה מוסיקה אני שומעת טוב בכללי במחשב רק באתר יש לי בעייה.כדיי לשמוע טוב שוב אני צריכה לצאת מהחדר והחכנס שוב ואז אחריי דקה שוב מתחיל הרעש. התקנתי פלש 7 אבל זה לא עזר . מה לעשות??

F00D Is G00D

New member
ממממ המנה

אני לא מכיר את בעיה אבל אעשה איתך ניסוי קטן. היכנסי לאתר www.kik.co.il זהוא אתר לשידורי טלביזיה. האם הבעיה חוזרת על עצמה גם כאן?

נוריתי1

New member
בקיק הכל בסדר..

נכנסתי לאתר קיק ואני שומעת מצויין דרך מדיה פלייר רק כאן ישנה הבעייה של הסאונד מה לעשות??

F00D Is G00D

New member
אני לא אוכל לעזור אבל.

בשביל התומכים הבאים אנא ציני: מערכת הפעלה מדויקת (גרסה, שפה, שם) גירסת פלאש גירסת דפדפן(מלאה)

נוריתי1

New member
מבקשת עזרה..

יש לי אקס פי אקספלורר 6 והורדתי את פלאש 7 כמו שראיתי כאן שהמלצתם לאחרים למרות שמבחינת וידאו אני רואה ואין שום בעייה אחרת מלבד זו שציינתי של הסאונד שאחריי דקה שאני בחדר מסויים אני שומעת את הקול בצורה מעוותת כאילו בסלואו מואושן..אחריי שאני יוצאת ואני נכנסת שוב אני שומעת טוב שוב לדקה ושוב אותו דבר.ככה זה בכל החדרים.

F00D Is G00D

New member
מה רוחב הפס שלך?

וההיתי ממליץ לך לסגור תוכנות תוגמת קאזה בזמן השימוש (להוריד קצת את העומס)

F00D Is G00D

New member
די אזלו לי הרעיונות אבל ניסוי אחרון

אני רוצה שתכנסי לעמוד הבא ותגידי לי מה קורה שם... http://stage.co.il/s/290169 תלחצי שם על התחל.... באם שם את גם לא שומעת אז יש לי פתרון...

נוריתי1

New member
עזרה..

ניכנסתי לאתר.אתר מאוד יפה..ושמעתי הכל טוב מאוד חבל שכאן אני לא יכולה לשמוע כך.מאוד משונה שרק אני נתקלתי בבעיה הזו.מקווה שמישהו ייפתור לי את הבעייה.

נוריתי1

New member
המשך תיאור הבעייה שלי אולי זה יעזור

שמתי לב שכשאני נכנסת לחדר מסויים במהלך הדקה הזו שאני שומעת טוב אם אפילו אחריי כמה שניות אני מקטינה את החדר שאליו נכנסתי בדפדפן ומנסה להמשיך את הגלישה לדף הבא למשל שבו ישנם עוד חדרים אז ברגע שאני מתקדמת הלאה ישר מתחיל הקול המעוות שאני שומעת גם ככה כעבור דקה גם אם אני משאירה את החדר שאליו נכנסתי כרגיל.מקווה שהסברתי את עצמי.מקווה שמישהו ייתן לי פתרון.

נוריתי1

New member
עוד משהו שאולי יעזור

באותה דקה שבה אני שומעת טוב אם במהלכה אני מנסה להצביע אז ישר שוב הקול הופך להיות מעוות.ואני צריכה לצאת ולהיכנס שוב ואז אני שומעת טוב אבל רק למשך דקה.

F00D Is G00D

New member
טוב...

משהוא אחרון... התחל, הגדרות, לוח בקרה, הוספה הסרה של תוכנית לחפש FLASH 7 ולהסיר. (רצוי להפעלי מחדש את המחשב) להיכנס ל: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ForumFAQAnswer.asp?id=952&QID=7019 ולהתקין מחדש. לקוות לטוב. יותר מזה ממממממש אין לי רעיונות ושוב רצוי להפעיל מחדש את המחשב (או לפחות לסגור את כל חלונות הדפדפנים)

נוריתי1

New member
לא מוצאת פיתרון לבעייה

הסרתי פלאש 7 והתכנתי חזרה. הבעייה לא נפתרה.

נוריתי1

New member
עזרה בבקשה

מישהו מהתומכים כאן יכול לעזור לי בבעיה שהצגתי לפני יומיים כאן?

נוריתי1

New member
food is good תיאור הבעייה

בעמוד 2 של הפורום כאן ניסית לעזור רשמתי עוד פרטים

למעלה