לא שזה מעניין אתכם אבל...

לא שזה מעניין אתכם אבל...

רוב האנשים פה (כך נראה לי) עברו את המסוכות כבר והיום הם מאחורי כל הג´יפה. אני נמצאת כרגע בעיצומו של התהליך. לא הייתי פה כשבועיים כי ברחתי מהבית. ההורים שלי ני´גסו לי , הם קראו לי בהמה,מופקרת,זונה ועוד שאר מילים יפות , אז החלטתי שעדיף לי לחיות במקום שתהיה לי יותר תמיכה מאשר בבית שלי. כרגע אני גרה עם החבר שלי, אז לא הספקתי כ"כ להיכנס לפורום. אני יודעת שזה לא מעניין אף אחד , אבל סתם בא לי להישפך מעט. עוברים עלי ימים די קשים...

מעללי דוד ושלמה

תעשי מה שבא לך אל תכנעי להורים. ועל הטענה בהמה מופקרת, אולי תראי להם את מעללי דוד ושלמה המלך, אז נכון שהתלמוד מנסה ליפות את מעשיהם אבל זה לא יעזור, התנ"ך כבר לכלך אותם כהוגן.

אולי זה סוג של מבחן

ואם תעמדי על דעתך וזכותך לחיות את חייך לפי בחירתך, הם יבינו שכדי לא לאבד אותך לגמרי, הם צריכים לכבד את החלטתך. בינתיים, אל תגררי לפרובוקציות, אל תעשי דברים דווקא או כדי להראות להם, חיי את חייך בשקט ובמנותק מהם (עד כמה שאפשר) וחכי לטוב. אולי זה יהיה קשה אבל אם זה לא יעזור והם ימשיכו להתנהג אלייך בגסות, אז זה לא שווה לך לחיות איתם, והניתוק יהיה הדרך היותר נעימה בשבילך.

יערהא

New member
למחפשת דרך

קודם כל זה כן מעניין רבים מהמשתתפים בפורום הזה שעוברים ועברו תהליך דומה לשלך, אני מאד מציעה לך לנסות לפנות לעמותת הל"ל, יש הרבה דברים שהם יכולים להציע לך - בוודאי תמיכה בדרך שלך, יש רבים וטובים שנעזרו ונעזרים במה שהל"ל יכולה להציע, חלק מהם גם משתתפים בפורום הזה, מגיע לך שיהיה לך טוב ומגיעה לך כל העזרה האפשרית- מס, הטלפון של הל"ל 73-70-70-1700 (את יכולה גם להשאיר הודעה) בהצלחה לך יערה

טוב

New member
שלום למחפשת.

ולמה את חושבת שזה לא מעניין אותנו? את מאד מעניינת אותנו, ומאד חשובה לנו. אנחנו, אני לפחות, מאד מבינה אותך, ומחזקת אותך. ובקשר להורים שלך: אל תיבהלי. זה שהם מכנים אותך בשמות, כועסים עלייך, מנג´סים לך, זה לא אומר שהם כבר לא אוהבים אותך. את מתארת שעוברת עלייך תקופה קשה, שקשה לך. למה את חושבת שלהם לא קשה? את עוברת תהליך, והם עוברים תהליך. (במובן מסוים מצבך אפילו יותר טוב: את עוברת תהליך שבחרת בו, ואילו הם תהליך שנכפה עליהם). נסי להיות סבלנית כלפיהם, ולא לשרוף גשרים. אני לא ממש מכירה את הרקע שלך ושל הורייך, אבל יכול להיות שאת אפילו צריכה להתקשר ולדבר איתם, כי להם קשה לעשות את הצעד הזה. אין בזה ויתור על דרכך, או הפגנת חולשה. אדרבה, יש בזה הפגנת בגרות, שהם מצידם עוד לא מסוגלים להפגין, שלמרות המחלוקות הם המשפחה שלך. גם כשאני חזרתי בשאלה היה להורים שלי קשה לקבל, במיוחד ובפרט כשזה הגיע למימוש חיצוני(מכנסיים וכו´). ואני כל-כך שמחה שלא התייאשנו, והצלחנו לדבר, ולא ארע נתק כמו שקורה לעיתים לחוזרים בשאלה, והם עד היום המשפחה שלי, ב-ה´ הידיעה. ורק הערה אחרונה, שפעם מישהו פה כבר העיר למישהי, נסי לא לעשות מעשים חריגים\בלתי הפיכים בתקופה הזו. שמרי על עצמך. תקופות קשות עוברות. זה טיבן. לכן קוראים להן "תקופות".

דווקא מאוד מעניין אותנו!

אנחנו, להבדיל משאר העולם, יודעים בדיוק על מה את מדברת! אין לי הרבה המלצות להוסיף על מה שכבר אמרו לך. הכי חשוב שתעשי את מה שאת מוצאת לנכון לגבי החיים שלך. אל תעשי פרובוקציות להורים. הם יבינו בשלב זה או אחר שאת רצינית בדרך שבה בחרת וישלימו עם העובדה. תזכרי תמיד שאנחנו מאחוריך ותומכים בך בכל מה שתחליטי לעשות! חנה

אלי פלס

New member
את לא יודעת כלום. ../images/Emo24.gif

מה זאת אומרת "אני יודעת שזה לא מעניין אף אחד"??? בשביל זה בדיוק פתחתי את הפורום... אני באמת מציע לך להתקשר לה.ל.ל. ובכל מקרה, אנחנו נמשיך להיות כאן בשבילך. חסר לך אם תעזי שלא להגיע למפגש

פיניע

New member
אני מקווה שזה לא מאוחר

קצת קשה בלי לדעת כלום על הרקע (דוסים? ליטאים? חסידים?) אבל אולי זה לא כל כך משנה... ראשית גם בתוך סערת הרגשות העזה שלך, אל תשכחי לחשוב גם עליהם ומה זה עושה להם. שנית (ואני לא היחיד שכותב לך את זה) אל תעשי דברים נמהרים ובלתי הפיכים בשלב זה של הסערה. שלישית אם את חושבת שהתערבות של חרדי שמסכים לקבל את העובדה שיש אנשים שחושבים אחרת (ומותר להם) תעזור לך, אני מוכן לדבר עם ההורים שלך (אולי הם בגילי?) פיני

אלי פלס

New member
../images/Emo13.gif

אני גם לא מכיר את ההורים שלך אבל מהיכרות אישית, פיניע הוא הכי הכי... איש באמת נפלא ואם תסלחו לי על ההשתפכות, הוא אדם משכמו ומעלה. באמת. אני והוא לא מסכימים על הרבה מאוד דברים אבל דווקא בגלל זה אני יכול לומר זאת...

למעלה