לא שילמו לי על ימי חפיפה

קפצוצ

New member
לא שילמו לי על ימי חפיפה

+ לילה 1 שהקפיצו אותי בחצות לעשות לילה. לפי פונים? וזאת מפני שלא עברתי פוליגרף... אגב, הדבר קרה לפני כמעט שנה. יש על מה לדבר?

קפצוצ

New member
לא.

דיי שיחררו אותי. אבל לא קיבלתי שם תלושים לא החזירו לי את הפיקדון שלקחו כלום

TheSverd

New member
אין לך תלושי משכורת חודשיים?

כמה זמן עבדת שם? בכמה כסף מסתכמת המעילה שעליה דיברת? מה היה כתוב בחוזה העסקה, מה היתה תקופת ההתחייבות והאם עברת הסמכת נשק בחברה? כל המידע הנ"ל יעזור לנו לענות לך

קפצוצ

New member
תראה

התחלתי לעבוד דרך החברה באתר של פלאפון (ללא נשק) אך עקב תאונה הוציאו אותי משם והכניסו אותי למקום אחר גם ללא נשק ודווקא בתנאים טובים יותר. עבדתי חודש בפלאפון ומיד העבירו אותי ולא קיבלתי את התלוש (אבל משכורת נכנסה). אחרי שהעבירו אותי למקום החדש ושם לא עברתי בדיקת פוליגרף (ובאמת אין לי מושג למה) נאמר לי שלא אקבל משכורת. דיברתי עם הקבט של החברה שנשלחתי לעבוד בה ונאמר לי שהם מבחינתם לא משלמים לחברה אם לא על הסמכה אם לא עברתי פוליגרף. בנוסף, הייתה משמרת בה החלפתי מישהו וגם עליה לא קיבלתי שכר. רשמתי את השעות ואם אני לא טועה זה מסתכם באיזור ה900 שקלים (אני פשוט לא בבית כרגע). האמת שאני גם לא זוכר שחתמתי על חוזה העסקה חדש אבל השכר היה אמור לעלות ל 25 שקלים לשעה. תודה.

TheSverd

New member
כפי שאני רואה את זה עכשיו

אם יש הוכחה על כל שעות עבודה האלה שבאמת עבדת אותן (למשל כרטיס עובד חתום עם השעות הנ"ל) לא תהיה לך שום בעיה לקבל את כספיך בחזרה, כנראה את כל הסכום או במקרה הגרוע בגלל שאין חוזה חתום - שכר מינימום. השאלה היא האם עברת הסמכות מסוימות על חשבון המעביד שלך והאם התפטרת לבד/פוטרת על ידי המעביד? במקרה שהתפטרת לבד, לפני תום ההתחייבות(אם כזאת היתה) עלול המעביד לדרוש תשלום עבור בדיקת פוליגרף ועוד הסמכות אם עשית.אני לא יכול להגיד בודאות מה בית הדין יחליט במקרה הזה, אך כפי שנראה אין לך מה להפסיד כל כך. הכי טוב במקרה שלך זה לשלוח מכתב רשום לחברה שהעסיקה אותך להציג את טענותייך ולדרוש את כספך בחזרה. לפי תשובתם, כבר תוכל לבחור דרך פעולה. אולי הם ישלמו לך את כל כספך מיד. בהצלחה ועדכן אותנו לגביי התפתחויות. אנחנו תמיד נשמח לעזור!

למעלה