לא שכחנו מהמפגש נכון?
)
ברור שכולם מוזמנים ובאים מרצונם ומבחירתם ה"חופשית" (כן,חופשית, כן בטח!.......מי שלא בא -חכה תראה המ אני אעשה לך....שהחדשים ישאלו את הוותיקים אם זה לא נכון ומה קרה למי שהעז לא לבוא למפגשים אצלי בבית....ראו הוזהרתם!).......... חח וברצינות..למפגש צריך קבוצה..קבוצה זה מעל 2, אני ועצמי כבר קבוצה אז מפגש יש על בטוח...זה מספק אותי בד"כ בהחלט
) ועכשיו עוד יותר ברצינות-להביא משהו לנשנש ומשהו לשתות-מה שבא לכם..אבל, אבטיח קר וחתוך יהיה טוב,מתוקים יהיה טוב..אבל גם מלוח/בורקסים יתקבלו בברכה --------ובהחלט חשוב למי שאוהב את הישבן של עצמו: תביאו כיסא מתקפל להניח את התחתית שלכם..או מזרן..או שמיכה-כל אחד ומה שאהוב על ישבנו.. בחוץ כל כך נעים.................... תשאלו את לאה כמה נעים וכיף בחוץ-אתמול המלכה החליטה להשקות את השתילים שלי אני אחריה מזבירה וכו..עד שוויתרתי והנחתי לה לנפשה.. בסוף ישבה המאדאם פאטאל עם הצינור, הרטיבה האדמה,החולות..נהיה רטוב כמו יום סתיו גשום.. אז היא כיוונה הצינור לשמיים אני ללא ספק רצתי מתחת לגשם המבורך הזה,החלטתי לרקוד בגשם בשיא החום(אחחחח ברזיל עם הגשמים בשיא החום......) היו אלו שעות בין ערביים, השמש שקעה העלטה עוד לא השתלטה.. הלכתי מתחת לסילון המים, גשם ועוד גשם כולי רטובה רוקדת ,לאה ללא רחמים כיוונה עוד את הצינור אליי, נוטפת מים ורוקדת,חזרתי ברוחי אל מולדתי האהובה- ממש מחזה
) כתובת- רחוב סברדלוב 5/2- גדרה פלא- 050-7481450 /08-8693283- למסתבכים בדרך.. אז ככה - 1) מי שבא מצומת ביל"ו פונה שמאלה ברמזור ראשון(רח' ויצמן). ישר תראו כיכר -בכיכר זה ממשיכים ישר ואחרי כ-200 מטר פניה ימינה-רחוב סברדלוב.(זה למעשה הרחובה שני ימינה) זהו רחוב קטן ,תסעו עג הסוף כמעט .משמאלכם תראו שלט אולפני המושבה. הבית שלי מאחור על דרך עפר-50 מר ברגל.. לחפש חניה ליד אולפני המושבה,כאן ניתן לחנות באדום-לבן,המדרכות נמוכות במיוחד בשביל זה..משטרת התנועה של גדרה לא ממש בתנועה ..הם נחים מהג'חנון הכבד של הבוקר והרגליים שלהם נשרפו מהמרק של האשה..אל דאגה.. 2) מי שבא מצומת אשדוד מגיע עד צומת T -סוף העכביש- ימינה באר-שבע ושמאלה גדרה- אז נכנסים שמאלה לכיוון צפון אל מושבת ביתי. נוסעים ישר עוברים התחנה המרכזית ואחרי התחנה יש רמזור (נדמה לי שזה הרמזור השלישי מהפניה שמאלה לגדרה אבל לא בטוח).ברמזור זה נכנסים ימינה-זה רחוב ויצמן וממשיכים כמו בהסבר הקודם. משהו כמו 9 זה טוב? או מתי שבא לכם,עד מתי שבא לכם..
ברור שכולם מוזמנים ובאים מרצונם ומבחירתם ה"חופשית" (כן,חופשית, כן בטח!.......מי שלא בא -חכה תראה המ אני אעשה לך....שהחדשים ישאלו את הוותיקים אם זה לא נכון ומה קרה למי שהעז לא לבוא למפגשים אצלי בבית....ראו הוזהרתם!).......... חח וברצינות..למפגש צריך קבוצה..קבוצה זה מעל 2, אני ועצמי כבר קבוצה אז מפגש יש על בטוח...זה מספק אותי בד"כ בהחלט