לא שכחתי!
העדכון השבועי!

motib4

New member
לא שכחתי! ../images/Emo123.gif העדכון השבועי!

השעה: 23:11. תחילת כתיבת עדכון שבועי. מיקום: אי שם על כדור הארץ.
חדש בפורום!
הממממ... יש הרבה...
מאמרים!
הכל כרגיל.
כתבה חדשה של אריאלה במדור "התפוז לא נופל רחוק מהתאומות"
, וכמובן, איך אפשר לשכוח
, הלינק לעדכון השבועי הקודם.
טאגליין!
טאגליין חדש לשרשור השמות המעוברתים של הסרטים של התאומות.
אגב- התוצאות כבר התפרסמו1 ומי שלא ראה, לרוץ לבדוק!
לוחות!
התגעגתם
גם אני
נוסף לוח של MSN Messenger של חברי הפורום כדי לסגור את מעגל הקשר אחרי ICQ והאימייל.
כל בעלי המסנג'ר- מהר!
סקר
נו, מה אתם אומרים? השבוע כן השתנה.
סקר די מעניין, אגב [לדעתי
]. והתוצאות של הסקר הקודם שמככב כבר שבועיים כסקר הראשי [לא צריך להזכיר לכם שיש ארכיון נכון
פרסומת סמויה
] מצורפות כאן כקובץ PNG.
גלריות!
חוזר ובגדול, עם גלריה חדשה של תמונות קריסמס המונה 18 תמונות של התאומות בחג המולד.
שווה!
משחקים בפורום!
כמו תמיד מתחילים עם הטוב. טוב מאוד שיש משחקים שמפעילים את הפורום, מושכים אנשים והכל אחלה...
אבל, יש מ-ל-א משחקים בתקופה הזו בפורום, חשבתם על משחק שוסי, מהמם, פצצה, מדהים? אחלה! אני בטוח שכולם ישמחו לשחק אותו- אבל תחכו איתו קצת! בסוף תקופת המשחקים תרגע, והמשחק שלכם יהיה מרכז העניינים ויעניין יותר אנשים!
עם כמות משחקים שכזאת אף אחד לא יכול לבוא ולהתלונן שאח"כ לא זוכרם תאריך של משחק כלשהו.
עדיף לחכות- וכן- גם לשמור לתקופות יבשות יותר [כמו שהיו ויהיו] כדי להעיר את הפורום.
אני לא אומר לכם לא לעשות- זכותכם, ואני ממש בעד
, אבל נקודה למחשבה בכל אופן.
דיונים
ה-
נרגע, וזה בסדר גמור. גם מבחינתכם נכון?
מרוב הודעות על משחקים, שכחנו לגמרי את כל הדיונים על התאומות... חבר'ה- תעלו דיונים, תדברו, תשאלו שאלות, דעה. זה יכול להיות ממש נחמד. ובקשר למחזור דיונים- אני חושב שזה בסדר גמור. למה? א. דעות משתנות. התאומות גדלות, החשיבה שלנו הולכת לכיוונים אחרים עם הזמן. נכון- יש כאלה שנשארו באותה דעה, אבל יש כאלה שלא.
ב. לעזאזל- כמה דיונים יכולים להיות
*מקווה לראות פה יותר דיונים בקרוב!*
חדש מהתאומות!
|כנלית|
"טובות השתיים" [וזה קשור לסקר]- חוזרת לשידורים חוזרים ויומיים בערוץ הילדים. ימים א'-ה' בשעה 19:15 בערוץ הילדים.
קו האופנה של מרי קייט ואשלי הוציא את הבגדים, עכשיו- במידות גדולות יותר מהקו הרגיל. זמין כעת באוסטרליה וארה"ב, ובקרוב בשאר העולם.
צעצועים של "מרי קייט ואשלי בפעולה" יצאו לחנויות. 3 סטים של ברביות. כל אחת בגובה 7 אינצ'ים וכלב מצורף לכל סט. מחיר בארה"ב: 9.79$. עוד צעצועים מהסדרה ייצאו באביב.
ברכות וסטיקרים לחג האהבה,
, יצאו לחנויות. כל ברכה/סטיקר עולים 2.94$ וניתן להשיגם ברשת חנויות וול*מארט. הברכות והסטיקרים הם מסדרת מרי קייט ואשלי בפעולה.
לפניכם רשימת הספרים שהולכת לצאת בעתיק הקרוב:
Sweet 16: #7 A Girl's Best Friend (1/03) #8 Truth or Dare (4/03) #9 All that glitters (6/03) #10 Telling Secrets (8/03) So Little Time: #8 the love factor (3/03) #9 Dating Game (5/03) #10 A girls guide to guys (7/03) Two Of a Kind: #27 The Facts About Flirting (2/03) #28 The dream date Debate (4/03) #29 Love-set-match (6/03) #30 Making a splash (8/03) New Adventures: #33: Sundae Surprise (3/03) #35: Clue's Circus caper (5/03) #36: Camp Pompom (7/03)​
מרי קייט ואשלי יתארחו ב-2 לפברואר בערוץ E! Entertainment וידברו על בני נוער עשירים והתמודדותם עם הכסף. השעה: 00:00. עדכון שבועי- סוף.

motib4

New member
אריאלה- את יודעת שכבר ה1.2?../images/Emo123.gif../images/Emo29.gif

אני יודעת....

אבל עדיין לא קרה מה שאמור לקרות. כאילו, קרה כבר אבל לא בשלמותו... שמעתם שהמעבורת חלל עם אילן רמון התפוצצה

motib4

New member
אריאלה- את יודעת שכבר ה1.2?../images/Emo123.gif../images/Emo29.gif

../images/Emo185.gif../images/Emo41.gifעכשיו שבת,../images/Emo26.gif

למי שפיספסססס אתמול היה בערוץ 10 את גברת דאופטייר מזה מצחיק

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gif

יש לי את זה מוקלט ממזמממממממן

netta12

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif

קולה כבוד על ההשקעה, קבל ח"ח (חילת חתיכה)

karin agajany

New member
רצינו לראות אבל כבר ראיתי את זה אלף

פעם... אפילו שזה באמת סרט ממש ממש יפה...

למעלה