לא שמאלני אבל נגד שרון וביבי

לא שמאלני אבל נגד שרון וביבי

אהלן לכל הפלאביוסים. אני אמנם לא שמאלני מתוסכל כמותכם אבל שונא כיום את אותם אנשים שאתם שונאים ולא מאותם סיבות! שרון וביבי עוברים כל גבול אפשרי באנטי דמוקרטיה ובדיקטטורה שהם משליטים כאן כל אחד בתחומו. שרון מצפצף על כל שריו וחכי"ו וביבי נוהג כעוג מלך הבשן וכסנחריב בשעתו. רודן יהיר שאין לו בעולמו אלא את ד` אמותיו. איש נבוב וחסר כל רגישות אנושית לחלש ולנדכא. אין לי ספק: ממשלה שמורכבת מקודקודים כה מפלצתיים, סופה מפלה מוחצת. אמן.

תמיכה בכאב לב

למעשה כיום ובסיטאציה הנוכחית אני נאלץ לתמוך בשמאל ולשנוא יחד איתו את אותם אנשים.

בשום אדם

לא. לא תומך בשום אדם. כולם שם מפאיניקים צבועים שיונקים את תורתם מראשוני הפלאביוסים. איש אחד אני אוהב לשמוע בשמאל וזה יוסי שריד. לא את דעותיו אלא את לשונו ונאומיו. הוא חד לשון בצורה הכי מקצועית שאפשר אבל חלילה לי מלאחוז כמוהו.

אני לא שונא אף אחד

למה אתה חושב שאנחנו שונאים את מי שאנחנו לא מסכימים איתו?? ("אבל שונא כיום את אותם אנשים שאתם שונאים") אני עושה עושה הפרדה בין חילוקי דעות לשנאה, זה דבר מאוד מסוכן לערבב מחלוקת בשנאה (ראה לקחי נובמבר 95).

שני דברים.

א. אמרת שאתה שונא - אז אתה שונא. זה צבוע מצידך לשנות את ההגדרה בגלל שמישהו העיר לך. ב. אתה עדיין שונא.

למעלה