לא שמאל לא ימין ולא צהל רק כוחות בינלאומיים

י ו ר ם 7

New member
לא שמאל לא ימין ולא צהל רק כוחות בינלאומיים

נימאס מהפילוג בעם , ישראל מתבקשת לתת לעולם לנצח נקודה
יושבים שם בעזה כמעט 2 מליון אזרחים של מדינה ,אף אחד לא רוצה לתמוך
במסכנים האלה שממזמן אבדו את שפיות הדעת מהלחץ המסיבי שבו הם נתונים גם
בימים רגילים. עם כל הכבוד לשקול הדעת של ממשלת ישראל לא אנחנו ננצח את
המצב הקריטי שמתפתח עד כדי אימה וחדלון במדינת עזה .

kaner91

New member
את המצב

אפשר בהחלט לתקן, פשוט מקבלים את תנאי הפסקת האש.
חשמל יש להם 3 שעות ביום, מים לסירוגין, אי אפשר לצאת או להיכנס לרצועה שלא לדבר על מסחר. 40 אלף פקידים בלי משכורות שישראל חסמה עוד לפני ההסלמה, 40% אבטלה, 56 אנשים שנמצאים כרגע במעצר מנהלי בעקבות הרצח של שלושת הנערים.

אתה רוצה להגיד לי שזה לא בידנו? שאנחנו זקוקים לתיווך בינלאומי?

י ו ר ם 7

New member
בעזרת השם ובהחלט לא בידינו ואם הוא

לא רוצה לעזור מה נעשה נקבור את המתים נקים ממשלה חדשה מה נעשה אנחנו לעולם לא ננצח אותם
כמו שאנחנו רוצים. מספיק עם האשליות אנחנו רוצים לישון בשקט.

י ו ר ם 7

New member
אתה גם נגד אוטיסטים נו אני שואל אותך

אולי אתה בכלל לילית אשתו של השטן אנשים כאן בוכים
ואתה מרשה לך לנבוח בקולי קולות
בבקשה אל תהיה חסר תווית תמסור את שמך וספר לנו מי הגורו שלך
אני מקווה בשבילך שאתה לא מאלה שמרביצים לאנשי שמאל ברחובות
אז חזרת מהחזית ועכשיו אתה מתלונן למה לא תענה על השאלות ששואלים אותך
היכן אתה מסתתר

aln77

New member
אני מאלו

שמדמיינים אותך, את קנר והגאון השלישי (רועי החושב)
מסובים לשולחנו של רמדאן עבדאללה שלח בדמשק.
רועי מנסה לכפות עליו דמוקרטיה ממש בכוח - רמדאן בחור רגיש אבל בשארית כוחותיו הוא מצליח להתנגד לרועי.
קנר ואתה מוכנים פשוט לדבר ולעשות איתו שלום. בסה"כ לבנאדם יש PHD מאונ' בריטית והוא מבין דבר או שניים.
אט אט השיחה מתקדמת אולם נגדעת בשלב בו שלח נחנק מצחוק כשבקלוואה בפיו.

kaner91

New member
אני מנחש

שההשראה שלו נעה איפשהו בין מלאני פיליפס ללאונרד פייקוף.

kaner91

New member
יש לך

גם משהו להגיד לגופו של טיעון? או שאתה בקטע של הטוענים בלבד?

aln77

New member
אבסורד אינו טיעון

זה כמו לטעון שבוא נזמן את שלום דומרני, ניסים אלפרון ומאיר אברג'יל לשיחה עם אסא כשר. זה בהחלט רעיון נפלא, ללא ספק ישנה את פני עולם הפשע הישראלי.
ברגע שהשיחה תצליח אני ממליץ לך בחום להשליך על עזה מהאוויר כמה חיבורים של סארטר והנה הבעיה העזתית מתאדה תוך שעות.

במקום שתכלה זמן מקלדת להתווכח איתי, נסה לקרוא כמה מהטיעונים הבסיסים ביותר של החבר'ה שם ואז תשוב לייצר טיעון שאינו לוקה באבסורד.

kaner91

New member
זה מאוד יפה

לצייר אנלוגיה, השאלה היא האם כוחה יפה למקרה שלנו.

את אמנת חמאס דווקא קראתי, אמנה רצחנית ללא ספק.
אלא שלא זה הנושא, אני לא רוצה לעשות שלום עם חמאס. אני רוצה לראות כיצד ניתן להגיע למצב של הפסקת אש ממושכת מבלי שנצטרך להתבוסס בבוץ העזתי בחצי שנה הקרובה. ומבלי שהסגה הזו תחזור על עצמה עוד שנה וחצי.

לדעתי הדרישות של חמאס לא מופרזות כלל, הם לא דורשים את "ארץ ישראל השלמה", הם דורשים להסיר מהם את המצור, זה שמוטט לגמרי את הכלכלה שלהם בכמה שנים האחרונות.
האם המצור מנע מחמאס להתחמש? אני חושב שעינינו רואים שלא כך הדבר, הוא רק דחק אותם לפינה.
ישראל מחזיקה את עזה בביצים ובסוף אנחנו מתקרבנים תסלח לי אבל זה פתטי.

אגב, את אסא כשר אני לא מחבב, אין לך מישהו יותר נורמלי?

aln77

New member
קריאת המציאות שלך הזויה מידי לטעמי

אינני מוצא דרך להסביר לך את הסיטואציה הקיומית בה אנו נמצאים. הטקסטים שאתה כותב מצביעים לדידי על חוסר הבנה תהומי - כזו שאני מתקשה כיצד לגרום לך להבין אלמנטים בסיסיים שאתה מונע מעצמך להפנים.
אי אפשר לנהל שיחה עם היינריך הימלר ולהגיע איתו להסכמות - עם ההימלריזם צריך להגיע להשמדה. משמידנו הנוכחיים צריכים להיות מושמדים, ותוך כך תוך חלחול ההבנה אצלם בדבר השמדתם הודאית והמוחלטת הם עשויים לקבל תכתיבים מסויימים.
אתה מתחמק מהתפקיד שההיסטוריה קבעה עבורך. אין לך רצון בולט להרוג מישהו ונראה שאיבדת את הרצון להרוג מישהו שרוצה להרוג אותך.. כלומר איבדת את הרצון לחיות.

kaner91

New member
זה כנראה ההבדל בינינו

אני לא חסיד של היסטוריוסופיה בשקל.
אי אפשר לנהל שיחה רציונלית עם אחד שנטש כל רציונל.
מזכיר לי את הסצינה ב"ממזרים חסרי כבוד" בה קצין האס.אס מנסה להסביר לחוואי מדוע הוא צד יהודים, או יותר נכון מדוע אין טעם מלכתחילה לחפש את הנימוק לציד הזה.

אלב86

New member
למקרה דבריך ניתן לחשוב כי

המצב הקריטי מתפתח לו מעצמו.
המצב הוא בעצם מדיניות מכוונת שלישראל במשך מעל ל-20 שנה. לא צריך "לנצח" אותו, אנחנו צריכים פשוט להפסיק לנהוג בעזה כפי שאנחנו נוהגים.

למעלה