לא שמישהו מסתכל....

Lotus floweR

New member
לא שמישהו מסתכל....

חוץ מאביב. אבל ציור חדש...שאני מחבבת למדיי. ותגידו לי אם צריך להכהות אותו....אני אסדר את זה. הנה הוא:

chatenoire

New member
Gotta live up to the reputation

זרימת הבד והקפלים יפהפיים. הם מעבירים תחושה של רוח קלה בחלל רחב וריק (מדבר, ראש צריח, דברים כאלה). תמיד כדאי להכהות טיפה את הציור ולהסתכל עליו בגודל 100% כדי לוודא שרואים אותו היטב. כפות הרגליים לוקות בתסמונת ברבי - עמידה מתמדת על קצות האצבעות. זה אולי נוח כשיש נעל עקב שתומכת מתחת, אבל כאן זה נראה כאילו היא תלויה באויר. אני מנחשת מהקווים המטושטשים ברקע שהיא עומדת על ענן, אז הרעיון של תלויה באויר לא כל כך פאר-פטצ´ד, אבל בכל זאת - אם היא עומדת על משהו, לא חשוב כמה אורירי, הרגליים שלה צריכות מגע כלשהוא עם הקרקע - עקב, אצבעות, כל הרגל, משהו. כרגע זה נראה, אם הרגליים שלה נוגעות ב"קרקע", כאילו היא בשיפוע עצבני ועומדת להחליק קדימה. כפות רגליים קשות הרבה יותר לציור ממבט קדמי, אבל מה לעשות שככה אנחנו לרוב עומדים. מומלץ להתאמן.

Lotus floweR

New member
זה הרפיוטיישן שלי? קפלים?

או שזה הרפיוטיישן שלך, להיות היחידה שמגיבה לי. טוב...בעצם ניתן להם עוד זמן להגיב...רק פירסמתי לפניי 20 דק´. בכל מקרה...היא אמורה להעוף שכזה...בגלל זה הרגליים כ"כ כלפיי מטה...כי אם היא הייתה עומדת הייתי עושה אותן בשיפוע הרבה פחות גדול...מה שאני מסוגלת לעשות. אבל רגליים ישרות...לא נראה לי...זה נראה אצלי מוזר...אבל אני מתאמנת.... והאמת....עכשיו כשאני מסתכלת...הייתי צריכה להצליל את הגלימה כי היא מאחוריה בעיקרון...ולא עשיתי זאת... אז הציור נראה בהיר מידיי. ודווקא חשבתי שהקפלים לא יצאו משהו...הם צריכים הצללה חזקה יותר.... ושל הגלימה בכלל לא משהו...

*GormE*

New member
קפלים זה חלק ממש קשה

לי לחק הרבה זמן להתמודד איתו עד היום אני בוחנת בלי שאני שמה לב איך החולצה של האנשים שמולי נופלת ואיך אני יכולה לחקות את זה בציור וגם אני הייתי מציירת רגלי ברבי בטח תסביך ילדות מודרני

Supermans girl

New member
פששש..

השתפרת. השמלה מהממת, וגם הדמות מצויירת טוב אבל מישום מה יש איזה משהו שמפריע לי בפנים שלה, אני חושבת שזה העיניים הקצת מרוחקות אחת מהשנייה. זה מושך יתר תשומת לב. הייתי גם מציעה לך לנסות לצייר רקע לדמויות שלך כי יש לך סגנון לבן ונקי, והציור בדרך כלל יותר מושך כשכהות מופיעה בו.

giri

New member
תגובה... (להיות אביב לרגע? ../images/Emo8.gif)

כן, היה הרבה יותר קל לראות אם הציור היה יותר כהה, בכל אופן - אם יש לך פוטושופ בבית את יכולה להכהות את הסריקה אחרי שסרקת כדי להקל על הצפיה כקובץ. לגבי הציור עצמו - הפנים קצת רחבות ו"מפוזרות", אני מרשה לעצמי לנחש שלא עבדת עם סקיצה מקדימה לפנים, מה שהיה יכול לעזור - האיברים רחוקים זה מזה כאילו היו אמורים להיות פנים גדולים יותר בעצם. השיער - קצת זורם כמו מקשה אחת, יותר כמו בד מאשר שיער - קשה לי לייעץ איך לעשות את זה יותר טוב אבל אביב השאירה פה בזמנו אתר מצויין שמסביר על זה טוב בהרבה ממני. היד המושטת ארוכה מדי וחסר בה מרפק במקצת - הבד יושב ישר עליה אז הייתי מצפה לראות אותו. לעומתה היד הקרובה לגוף מגיעה בדיוק לאורך המתאים. ההצללה - הייתי מצפה שהצד הפנימי של הגלימה יהיה מוצלל ולא החיצוני אלא אם היא כהה נורא מבחוץ ובהירה מבפנים - וגם אז, יש צל על החלקים שלה שקרובים לגוף. הקפלים די טובים, בעיקר בקצה השימלה שם ממש מרגישים את הנפח וההתבדרות שלה ברוח. אני בטוחה שהכהייה אפילו תחזק את ההרגשה הזו. ככלל אני אוהבת את הציור וכמו שראית יש לי רק הערות קטנוניות עליו (ככה זה, כשמתקדמים זה מה שאפשר להעיר) ועופר פה מוסר שהוא אוהב את העיצוב של השמלה (גם אני, בעצם). יופי של ציור.

Lotus floweR

New member
אחרי מקצה שיפורים:

שיניתי את הפנים איזה מתאים פעם...עד שהגעתי למשהו שנראה נורמלי... ועשיתי רקע. אם זה נראה כאילו היא עומדת על החוף ולא עפה מעליו, אני מצטערת, אין לי מושג איך לשנות את זה. עשיתי גלים נורא קטנים וקיוויתי שזה יעביר את המסר, יחד עם זה שאין צל מתחתיה. ה"סלעים" האלו אמורים להיות הרים...אני לא ממש טובה ברקעים. בעצם בכלל לא....ארר...טוב... ותודה אביב, סופרמן גירל וגירי(וגם עופר, מי שלא תהיה), אתן מועילות מאד. גם לציור וגם לאגו....

Lotus floweR

New member
ועוד ציור, שאני יותר מחבבת.

פה אין קפלים כמעט...ואם יש הם גרועים...לא השקעתי בזוג האחורי. ואל תסכלו על הבנים....אני מציירת אותם נשיים ואיכסים בכלליות. תוצאה של שיעור היסטוריה כפול...^_^

apathic

New member
ציורים יפים

אהבתי במיוחד את זאתי שעומדת מול הים...

Lotus floweR

New member
אתה רואה....

אני לא צריכה לנסות לפתור את התעלומה, אצלי הן נפתרות מעצמן. *מסתכלת עליך וקולטת שלא הבנת מילה* *מנפצת חתול חרסינה* *מתה* ואל תשאלו אותי לגבי חתולי החרסינה..... תודה לכל מי שהגיב...

למעלה