לא שרדתי את פרק ה-gunfighters

MonicaF

New member
לא שרדתי את פרק ה-gunfighters

מדובר בפרק מעונה 3 של הדוקטור הראשון.
ניסיתי לראות ולא אהבתי. ניסיתי שוב, החזקתי מעמד פרק וחצי, והחלטתי לוותר.

אולי הפרק היה משעשע בזמנו, אבל עבורי הוא מעושה ומשעמם.

אומרים שזה היה רעיון של הרטנל לצלם פרק במתרחש במערב הפרוע.
אז כל השחקנים האנגלים שם מנסים לחקות מבטא אמריקאי כבד ולדעתי הם רק עושים מעצמם צחוק. רק סטיבן מצליח בזה כשהוא מלגלג עליהם.
יש אווירת מערבון הנכפית על העלילה.
והכי גרוע - אין מד"ב. אפילו במופע של מונטי פייתון בהוליווד היה יותר מד"ב (איזה חייזר שכיסח את זמר האופרה כמה פעמים).

לכן המלצתי: לוותר על פרק זה.

BloodyRose

New member
סיפור כ"כ שנוי במחלוקת

יש האומרים שזה הפרק השנוא ביותר בתולדות הסדרה, ויש כאלה שממש מתנגדים לתואר הזה.

אותי הוא עיצבן בעיקר בגלל השירה (שהייתה יכולה להיות גימיק נחמד, אבל זה היה הרבה יותר מדי). הארטנל נהדר כאן, רואים שהשחקן נהנה לצלם את זה. המבטאים האמריקאיים באמת נוראיים (שיעשע אותי בלוג אחד שכתב שהשחקן ששיחק את ג'וני רינגו פשוט הגיע בגישה של "פאק איט, רינגו יהיה אירי") (בעיית המבטאים באה לידי ביטוי גם בהמשך הסדרה. מי אמר דאלקים במנהטן?). דוק הולידיי חמוד, ממש חיבבתי את השחקן והדמות, וכמובן שהבלבול בינו לבין הדוקטור מעולה.
אני דווקא אוהבת פרקים נטולי מד"ב (פרקי האצטקים למשל היו נהדרים), וקצת חבל לי שזה משהו שויתרו עליו בסדרה המחודשת (נכון? שום דבר לא עולה לי לראש...)

אני לגמרי יכולה להבין למה כ"כ הרבה אנשים סולדים מהפרקים הללו, אבל אני גם מבינה את אלה שמסרבים לקרוא לו "הפרק הגרוע ביותר". ברגע שמתעלמים מהשירה המוגזמת, אלה פרקים משעשעים עם אחד הארטנל מבריק (ואחד מקרבות היריות המטופש ביותר ever, אבל זה כ"כ campy שזה משעשע)

MonicaF

New member
גם השירה, וגם דודו

וגם אני שמתי לב למבטא האירי (חשבתי שזה סקוטי, לא נורא
)
נכון שהרטנל שיחק יפה ורואים שהוא מבסוט לשחק את התפקיד.
אני רוצה להספיק לראות כמה שיותר עד אוגוסט 23, לכן לא אשקיע בפרק הזה יותר. עוברת לבא בתור, ואחרי זה הדוקטור השני.

Lior Knight

New member
אני ראיתי אותו

אבל לא פרק שהייתי חוזר לראות שוב בקרוב. גם אני לא אהבתי את השירה והאמת דודו תמיד קצת עצבנה אותי.

MonicaF

New member
פרק ה-war machines לא רע בינתיים

מפצה ועוד איך על פרק המערב הבריטי הלא פרוע

למעלה