לא תאמינו אבל אולי יש לי מחשב
B B T1 New member 13/5/04 #7 ילדים... זו שמחה... בייחוד כאשר הם מתקנים לך את המחשב. כל הכבוד לבת שלי שלאחר צום של שבועה, חיברה אותי אל הקידמה. (גם את החלק של אחיה צריך לציין-- ממש קואופרטיב) תודה לכם, כל ילדי.
ילדים... זו שמחה... בייחוד כאשר הם מתקנים לך את המחשב. כל הכבוד לבת שלי שלאחר צום של שבועה, חיברה אותי אל הקידמה. (גם את החלק של אחיה צריך לציין-- ממש קואופרטיב) תודה לכם, כל ילדי.
ד דרדרית New member 13/5/04 #8 ברוך שובך BT../images/Emo140.gif היית חסר לנו כאן ומסור תודה לילדה הנפלאה שלך שבזכותה חזרת אלינו
B B T1 New member 13/5/04 #10 תודה למברכי..../images/Emo140.gif אפשר לחיות גם בלי מחשב, רק שזה קשה, קשה. (סוף סוף, משהו קשה, קשה) אני מרגיש כמו האדם הקדמון שיצא מהמערה ישר למאה העשרים ואחת. (חושבני, שעדיף גמילה מרצון מאשר מתקלה)
תודה למברכי..../images/Emo140.gif אפשר לחיות גם בלי מחשב, רק שזה קשה, קשה. (סוף סוף, משהו קשה, קשה) אני מרגיש כמו האדם הקדמון שיצא מהמערה ישר למאה העשרים ואחת. (חושבני, שעדיף גמילה מרצון מאשר מתקלה)
ג גלי® New member 14/5/04 #14 ברקוש, אם לא הבנת, את שתי ההודעות הראשונות, אני כתבתי מהמחשב הצולע של ביטי... )))
ב ברק 188 New member 14/5/04 #16 הבנתי הבנתי שקלטי שיש ))) אבל... זה היה רק במחשבה איטית, איתות לגילי המתקדם ,לאן לא יודע
J ju100 New member 14/5/04 #13 רואה שהעצומה...../images/Emo41.gif השקטה שהופעלה כאן מאחורי הקלעים עזרה!!! ברוך שובך ביטי 1..!!! מקווה שתוציא רב מכר על תקופת הניתוק שלך מהמחשב!!..
רואה שהעצומה...../images/Emo41.gif השקטה שהופעלה כאן מאחורי הקלעים עזרה!!! ברוך שובך ביטי 1..!!! מקווה שתוציא רב מכר על תקופת הניתוק שלך מהמחשב!!..
ט טומי* New member 14/5/04 #15 ברוך השב B T1 ...מקוה שמעכשיו..... הכל יעבוד 100% וזה היה הפעם האחרונה של המחשב שלך.
J ju100 New member 14/5/04 #17 מעוצמת הריגוש ...../images/Emo41.gif העז של ההתחברות אל קידמת החלל החיצון של המאה העשרים ואחת (וחצי) נראה לי שביטי 1 פרש לישון...
מעוצמת הריגוש ...../images/Emo41.gif העז של ההתחברות אל קידמת החלל החיצון של המאה העשרים ואחת (וחצי) נראה לי שביטי 1 פרש לישון...
B B T1 New member 14/5/04 #20 ../images/Emo8.gifתמשיכו את הספקולציות..... החלטתי להוציא "רב מכר" בשם: "שבועה ללא מחשב" (אני גם נותן על זה הרצאות לבתי ספר ומוסדות חינוך) יום הסרט כבר נגמר.
../images/Emo8.gifתמשיכו את הספקולציות..... החלטתי להוציא "רב מכר" בשם: "שבועה ללא מחשב" (אני גם נותן על זה הרצאות לבתי ספר ומוסדות חינוך) יום הסרט כבר נגמר.
J ju100 New member 14/5/04 #21 הופה...ביטי is פה!!!../images/Emo41.gif שבועה מה שבועה...? מוסדות חינוך??...(איזה חינוך?) מי שמוזרק זה לכל החיים ביטי...אין תרופה!!!
הופה...ביטי is פה!!!../images/Emo41.gif שבועה מה שבועה...? מוסדות חינוך??...(איזה חינוך?) מי שמוזרק זה לכל החיים ביטי...אין תרופה!!!