לא תאמינו אבל הסורק שלי נדפק...

לא תאמינו אבל הסורק שלי נדפק...

אני מנסה לצרף לכם תמונות ממאורציוס וזה לא כל כך הולך... תמונה אחת בדרך (עוברת דרך שיר- כרגיל
)

וואו- לא חשבתי שתהייה כזו התלהבות..

אני אשמח לתת לכם תשובות. ויותר אשמח בטלפון... כי האינטרנט שלי כרגע מאוד מתסכל אותי

tamar111

New member
תמונות זה מעולה...

בכלל תראי איזו התלהבות סוחפת.. אמרתי לך ששיחקת אותה. אז עוד קצת פרטים לפי בקשת הקהל...

tamar111

New member
עוד קצת פרטים ...

איזה כיף שיש את מי לשאול! רציתי לדעת האם כדאי וצריך להעזר בסוכן נסיעות. הבנתי שטסת דרך אוסטריה. למה דווקא משם? בגלל חברה אוסטרית שמקיימת טיסות? צריך להזמין מלון מהארץ או שמסתדרים ברגע שמגיעים? ראיתי באינטרנט שהמחירים הם בערך 60 דולר ללילה, שילמת משהו כזה? ובכלל, זה אי גדול ויש אזורים מומלצים או שנוחתים ומסיירים בכל האי בכל מקרה? אני מקווה שזה לא יותר מדי שאלות, ובכל מקרה לפי ההענות וההתעוררות שהיתה בנושא , נראה לי שתבואנה עוד שאלות מאחרים... תודה רבה על העזרה שלך ועל הרעיון הפצצתי, באמת שיחקת אותה!

לגבי סוכן נסיעות- אני מוכנה

לבדוק דרך מי טסנו. לגבי הטיסה דרך אוסטריה- היה הכי נח כי באמת כמו שאמרת יש להם סידור עם חברת התעופה של מאוריציוס. והדרך האחרת היתה קצת מסורבלת והכריחה אותנו להישאר בדרום אפריקה לילה. שזה ממש ביזבוז. אנחנו הזמנו מלון מהארץ, אין לי מושג בקשר לאפשרויות המלון האחרות. סיורים אין בעיה לעשות לבד. אבל קחי בחשבון שזה בעיקרון אי קייט. כך שרוב הזמן אנשים עושים בטן גב, צוללים או כל פעילות אחרת שבדרך כלל עושים במקומות כאלה. אבל שוב, אין לי בעיה לבדוק את כל זה יותר לעומק. האי קטן יחסית, מקצה לקצה אפשר להגיע תוך שעה, אם זכור לי נכון... יש כמה דברים מקסימים שכדאי לראות- הגן הבוטני שיש לו הסטוריה מדהימה. והשוק המרכזי בפורט לואיס, שהוא מלא טעמים וריחות. פיספסתי משהו?

tamar111

New member
תודה רבה

אני מאוד אודה לך אם תוכלי לבדוק דרך מי טסתם. הייתם כל הזמן באותו מלון או שנדדתם? סיפרתי לחבר שלי ואפילו הוא, שניחן באדישות, התלהב. לכמה זמן כדאי לנסוע? איזה כיף, יש לקראת מה לצפות. חופש.... נשמע לי מקום אדיר!

למעלה