לא תאמינו אבל...

תם-תם

New member
לא תאמינו אבל...

אימא שלי מצאה עבודה! ומה זה אומר? זה אומר שאנחנו הולכות לעזוב את הבית של סבא וסבתא שלי ולחזור לדירה שלנו. זה גם אומר שיהיה לי את הבית לעצמי המון המון המון, ושתהייה לי הרבה יותר עצמאות. וזה גם אומר שאני זאת שאצטרך לעשות כלים וכביסה ובקיצור להחזיק את הבית. נו, אני ממש הופכת להיות אימא של אימא שלי.. תם-תם

מיכל לב

New member
אם זו לא סיבה למסיבה אז אני לא

יודעת מה כן. עושה רושם שיחד עם הקשיים בכל זאת העניינים מסתדרים. יאללה לכי לים ותצעקי ``אלוהים אוהב אותי`` ,עד שנמצא משהו חגיגי באמת לשלוח לך. ;-) :))))))))))))))))))))) :)

תם-תם

New member
תודה מתוקונת!

אבל אימא לא מרשה לי ללכת לים... יצאו לחגוג, וכל שאלה ששאלנו אותה קיבלנו תשובה של- ``כן`` ``לא`` ``בערך`` וכו`... ממש בטון מגעיל. לכולנו נמאס ממנה. וחוץ מזה, עכשיו גיליתי שמחר היא באה איתי לפגיה אצל הפסיכולוגית- עינוי! אני לא יודעת איך אני אעבור את זה! בייחוד בהתחשב בעובדה שהפסיכולוגית שלי מעוד ישירה ובטח תספר לאימא שלי את רוב מה שאני אמרתי, או תגרום לי להגיד כדי לא לפגוע בחיסיון או משהו כזה... אוף נשבר לי! כבר סחבנו לפה מיטה נוספת, כבר יש לה חדר והיא עדיין מתעקשת לישון איתי בתירוץ שככה סבא וסבתא לא יציקו לה. אני פשוט כבר לא יודעת מה לעעשות, היא היסטרית ופראנואידית וזה משפיע עלי ומשגע אותי. נו, מה אני אגיד לכם? מזל שיש ת`פורום... תם-תם

מיכל לב

New member
תם תם את תמיד יכולה לומר ..

רק את מה שאת רוצה וחוץ מזה אם את חוששת שהפסיכולוגית תפלוט דברים ואת לא רוצה שהיא תפלוט,הייתי מציעה שתיידעי אותה על כך טרם הפגישה. יחד עם זאת את יכולה לנצל את הבמה לטובתך ולהעזר בנוכחות הפסיכולוגית לומר את מה שאת רוצה,(אני מניחה ששם אמא שלך לא תסתום לך את הפה מבלי לתת תשובה עניינית). בכל מקרה מחזיקה לך אצבעות ואל תשכחי שבכל זאת קורים לך גם דברים יפים בתקופה הזו. ביי ולילה טוב

למעלה