לא תאמינו אבל...

skaramoosh

New member
לא תאמינו אבל...

עוד שאלון! כי הפורום הזה לא פעיל במיוחד... אז הרשתי לעצמי... טובב זה שאלון בסגנון זה או זה
1.מיים או מיץ? 2.סין או הודו? 3.לונדון או פריז? 4.ראש1 או מעריב לנוער? 5.אייס קופי או ברד? 6.ירושליים או תל אביב? 7.כחול או ירוק? 8.יפה וטיפש או מכוער וחכם(בן זוג)? 9.עט או עיפרון? 10.במחשב-רמקולים או אוזניות? 11.גיטרה או תופים? 12.שוקולד פרה או ורד הגליל? 13.חבר/ה-יש או אין? 14.סטרייט או גיי? 15.קיץ או חורף? 16.פליסטיישן(סוני) או גיימקיוב(נינטנדו)(למי שמבין בזה)? הכי אהוב עליך 1.ספר: 2.סרט: 3.שיר של קווין: 4.שיר לא של קווין: טוב תענו כדי להשאיר את הפורום בחיים

skaramoosh

New member
עונה

טובב זה שאלון בסגנון זה או זה 1.מיים או מיץ?מיץ 2.סין או הודו?לא זה ולא זה 3.לונדון או פריז?לונדון♥♥♥♥♥♥♥♥♥ 4.ראש1 או מעריב לנוער?ראש1 5.אייס קופי או ברד?אייס קפה♥♥♥♥♥♥♥♥♥ 6.ירושליים או תל אביב?תל אביב(רוצה לגור) 7.כחול או ירוק?כחול 8.יפה וטיפש או מכוער וחכם(בן זוג)?יפה וטיפש 9.עט או עיפרון?עיפרון 10.במחשב-רמקולים או אוזניות?רמקולים(כי אחי שבר את האוזניות) 11.גיטרה או תופים?תופים♥♥♥♥♥♥♥♥♥ 12.שוקולד פרה או ורד הגליל?פרה 13.חבר/ה-יש או אין?אין 14.סטרייט או גיי?סטרייט 15.קיץ או חורף?חורף♥♥♥♥♥♥♥♥♥ 16.פליסטיישן(סוני) או גיימקיוב(נינטנדו)(למי שמבין בזה)?לא מבינה בזה הכי אהוב עליך 1.ספר:אנגוס, חוטיני ונשיקות חזיתיות(ועוג מיומנה של ג'ורג'יה ניקולסון) 2.סרט:שישי הפוך 3.שיר של קווין:אנדר פרשר 4.שיר לא של קווין:אמממ.. אין לי כוח לחשוב על זה

e dor

New member
טוב נו... נשתף פעולה

1.מיים או מיץ? מיץ 2.סין או הודו? סין 3.לונדון או פריז? לונדון 4.ראש1 או מעריב לנוער? פעם היה לי מעריב אבל היום כלום - לא יודע 5.אייס קופי או ברד? קפה ברד
6.ירושליים או תל אביב? תל אביב! בוודאות! 7.כחול או ירוק? וואי זה באמת קשה... נראה לי כחול 8.יפה וטיפש או מכוער וחכם(בן זוג)? מקום טוב באמצע 9.עט או עיפרון? עפרון 10.במחשב-רמקולים או אוזניות? רמקולים 11.גיטרה או תופים? תופים!!!!!!!!!!!
(הרגע חזרתי משיעור חחח) 12.שוקולד פרה או ורד הגליל? ורד הגליל 13.חבר/ה-יש או אין? אין 14.סטרייט או גיי? סטרייט ללא ספק 15.קיץ או חורף? אביב 16.פליסטיישן(סוני) או גיימקיוב(נינטנדו)(למי שמבין בזה)? יש לי סופר נינטנדו - הכי ישן ביקום, אבל את החדשים יותר אני לא ממש מכיר, כיום XBOX הכי מגניב. הכי אהוב עליך 1.ספר: "בחזרה לחיים - זה לא רק סיפור על אופניים" 2.סרט: היו הרבה טובים, לאחרונה ראיתי ואהבתי את הפנתר הורוד. 3.שיר של קווין: The Show Must Go On 4.שיר לא של קווין: שנים שאני מת על Breakfast at Tiffany's

michalQ

New member
תשובותיי

.1מיים או מיץ? מיץ 2.סין או הודו? סין 3.לונדון או פריז? לונדון 4.ראש1 או מעריב לנוער? מעריב לנוער? שנים שלא קראתי את העיתונים האלו 5.אייס קופי או ברד? ברד 6.ירושליים או תל אביב? תל אביב 7.כחול או ירוק? כחול 8.יפה וטיפש או מכוער וחכם(בן זוג)? מכוער וחכם? אבל תלוי עד כמה מכוער. 9.עט או עיפרון? עט 10.במחשב-רמקולים או אוזניות? רמקולים 11.גיטרה או תופים? גיטרה 12.שוקולד פרה או ורד הגליל? שוקולד פרה 13.חבר/ה-יש או אין? אין 14.סטרייט או גיי? סטרייט 15.קיץ או חורף? קיץ!!! 16.פליסטיישן(סוני) או גיימקיוב(נינטנדו)(למי שמבין בזה)? who cares הכי אהוב עליך 1.ספר: המקרה המוזר של הכלב. 2.סרט: בילי אליוט, שיער 3.שיר של קווין:משתנה כל הזמן 4.שיר לא של קווין:כרגע, wuthering height- kate bush

CatsRule

New member
אני עונה

דיברתי טיפ טיפה עם נגה והחלטתי לקפוץ מדי פעם. 1.מיים או מיץ? אממ תלוי איזה מיץ
2.סין או הודו? לא הייתי באף אחת מהן, ואני לא יודעת איפה הייתי רוצה להיות יותר אז נאמר ששתיהן. 3.לונדון או פריז? לונדון-בפריז לא הייתי ולונדון נסגדת. 4.ראש1 או מעריב לנוער? שניהם זבל. 5.אייס קופי או ברד? אייס קפה-מכורה קשות. 6.ירושליים או תל אביב? אני גרה בתל אביב אז ברור שאני אגיד ירושלים
7.כחול או ירוק? כחול, אבל גם ירוק זה ממש יפה 8.יפה וטיפש או מכוער וחכם(בן זוג)? בעיקרון מכוער וחכם, אבל תלוי כמה יפה... (חוץ מזה יפה לא ירצה אותי
) 9.עט או עיפרון? נגיד שעיפרון... 10.במחשב-רמקולים או אוזניות? אזניות אבל מספיק חזק שכל העולם ישמע דרכן. 11.גיטרה או תופים? שניהם סבבה. 12.שוקולד פרה או ורד הגליל? ורד הגליל, אבל לא כ"כ אכפת לי. 13.חבר/ה-יש או אין? אין... ולא ממש בא לי חח 14.סטרייט או גיי? אני? אני רק בת 13 ככה שקשה לי לענות על השאלה, נחיה ונראה... (או פשוט נמות.) 15.קיץ או חורף? חורף ללא ספק. 16.פליסטיישן(סוני) או גיימקיוב(נינטנדו)(למי שמבין בזה)? הסוגריים בסוף השאלה הופכים אותה ללא רלוונטית בשבילי
הכי אהוב עליך 1.ספר: פיטר פן
לא יעזור כלום, אני כל הזמן חוזרת לספר הזה... 2.סרט: אממ לא יודעת... אולי "אחי, איפה אתה?" 3.שיר של קווין: יש כל כך הרבה שאני אוהבת... והאהוב עלי משתנה כל הזמן.כרגע אני במיוחד חורשת על Dead On Time וBreakthru... 4.שיר לא של קווין: אמממ שוב יש הרבה. כרגע, Shades ו"גגות העיר" של אלה לורן...

../images/Emo13.gif

1.מיים או מיץ?מים(קרים!) 2.סין או הודו?הודו 3.לונדון או פריז?כל כך לונדון
4.ראש1 או מעריב לנוער?מעריב לנוער 5.אייס קופי או ברד?אייסקפה של אדון שוקו
6.ירושליים או תל אביב?ירושלים 7.כחול או ירוק?כחול 8.יפה וטיפש או מכוער וחכם(בן זוג)?אם הוא יהיה מעניין,מה איכפת לי איך הוא נראה?
(נסיונות העבר...) 9.עט או עיפרון?עם עט אפשר לדקור אנשים,זה מצחיק. 10.במחשב-רמקולים או אוזניות?רמקולים! 11.גיטרה או תופים?גיטרה:) 12.שוקולד פרה או ורד הגליל?רוצה שוקולד?פרה! 13.חבר/ה-יש או אין?אין 14.סטרייט או גיי?סטרייטית
15.קיץ או חורף?חורף:) 16.פליסטיישן(סוני) או גיימקיוב(נינטנדו)(למי שמבין בזה)?פליסטיישן!! הכי אהוב עליך 1.ספר: התפסן בשדה השיפוןאני כריסטיאנה פ... 2.סרט:אריות יד שנייה,מולאן רוז',שיער... 3.שיר של קווין:it's a beautiful day וInnuendo 4.שיר לא של קווין:cry baby cry-הפסקול הנצחי שלי :) by the beatles וeverybody's gotta learn sometime

CatsRule

New member
בבקשה יותר כבוד!

אפשר לדקור אנשים גם עם עפרון!!!!!!!!!

נ ר ו ש

New member
עונה

1.מיים או מיץ? מים
2.סין או הודו? הודו 3.לונדון או פריז? פריז 4.ראש1 או מעריב לנוער? כלום
5.אייס קופי או ברד? אייס קפה 6.ירושליים או תל אביב? ירושלים
7.כחול או ירוק? ירוק (בהיר!) 8.יפה וטיפש או מכוער וחכם(בן זוג)? יפה וחכם 9.עט או עיפרון? עט 0.4 שחור 10.במחשב-רמקולים או אוזניות? רמקולים 11.גיטרה או תופים? גיטרה 12.שוקולד פרה או ורד הגליל? ורד 13.חבר/ה-יש או אין? אין 14.סטרייט או גיי? סטרייטית:p 15.קיץ או חורף? בקיץ-חורף ובחורף-קיץ 16.פליסטיישן(סוני) או גיימקיוב(נינטנדו)(למי שמבין בזה)? אני מעדיפה סימס
הכי אהוב עליך 1.ספר: מישהו לרוץ איתו 2.סרט: סיפור אהבה בלתי נשכח
3.שיר של קווין: תלוי במצב רוח.. עכשיו זה Love Of My Life 4.שיר לא של קווין: אין לי רעיון עכשיו.. בעצם - "עונות" של אביב גפן

למעלה