לא תאמינו איזו חוויה מזוויעה עברנו

• פותח הנושא odeia
  • פורסם בתאריך

odeia

New member
לא תאמינו איזו חוויה מזוויעה עברנו

עכשיו, הבנות שלי ואני. זוכרות את הסיפור על השכנות, שאחת איימה עלי שתטפל לי בכמה איברים, ויום אח"כ אמרה לבעלי שהיא עוד לא גמרה איתי? אז היום אודיהירדה למטה לשחק עם חברות והבן של ה.... היה שם עם חבר והחבר כל הזמן הציק לאודיה, ולקח לה את המשחק ושפך וזרק כמה פעמים עד שהיאלא מצאה את זה יותר וברח לבית של ה.... אחרי כמה זמן, שהצלחתי להרגיע אותה מהבכי שלה, החלטנו לרדת יחד למטה לשחק, אור, אודיה ואני. במדרגות אני רואה את הילד המגעיל יוצא מבית ה.... ויורד במדרגות, אני מנסה לדבר איתו (ובאמת לדבר בלי צעקות, כמו שרציתי), יוצאת ה.... מביתה ומתחילה לצרוח עלי בצורה של .... מרחוב. לא אחזור כאן על כל מה שאמרה, אבל אודיה ישר ברחה הביתה והתחילה לבכות בהיסטריה שלא נעים לה שככה צועקים עלי. לא הצלחתי להרגיע אותה, התחילה להקיא. נתתי לה רסקיו והיא התחילה לבכות שכואב לה הראש. נתתי לה לשתות והיא נכנסה למיטה שלנו ולבד, על פי בקשה. לא רצתה אותי איתה ולא את אור. זו פעם ראשונה שהיא לא רוצה אותנו, אלא להיות לבד. איך אוכל להמשיך לחיות במקום כזה מגעיל? הבת שלי לא תוכל יותר לשחק למטה? יותר לא אוכל להגן עליה? בעלי אמר שהוא יחזור מהעבודה הוא מתכוון לטפל ב.... נראה מה יצא לנו מזה.

odeia

New member
לא מוצאים והחוזה נגמר רק באוגוסט

כל שנה אנחנו מחפשים, השנה כבר אין טעם כי עוד שנה וכמה חודשים עוברים לבית משלנו.

lulyK

New member
צודקת.

לחיות בפחד עוד שנה וכמה חודשים? למה?

עמית@

New member
בלי לטפל ב...

כי אתם רק תסתבכו יותר (את לא רוצה שיזמינו לכם משטרה
) מה עם לעבור משם? פשוטו כמשמעו, למה לחיות תחת איומים ויחס כזה?? למה אודיה צריכה לשמוע את כל זה?

odeia

New member
בסופו של דבר, כשבעלי הגיע הוא דיבר

עם הילד ההוא וזהו. הבעיה היא לא הילדים, אלא השכנה הזו. זו בעיה לעבור, כי גם לא מוצאים וגם חבל לנו להתחיל לארוז את הררי הדברים ולעבור לשנה. עד לפני חצי שנה חיפשנו אבל לא מוצאים משהו מתאים.

משוש30

New member
ממש נורא! ../images/Emo5.gif

שתי אופציות עומדות לנגד עיני. האחת ללכת לשם ולישר אחת לתמיד את ההדורים עם השכנה. לדבר איתה בשקט ובנימוס ולהגיד שמאד לא נעים לך לחיות ככה וזה פוגע בילדים שלכן ולמען הילדים את מבקשת לשמור על יחסים קורקטיים. אם ממש ממש אין ען מי לדבר אני הייתי חושבת על לעבור דירה. אני לא יודעת אם אתם שוכרים או שהדירה שלכם אבל מניסיון המעבר כל כך כל כך עושה טוב! פשוט זזים הצידה מהמקום המגעיל וזהו. אני יודעת שמעבר דירה ועוד עם ילדים זה תיק אבל נראה לי שזה שווה את זה. אי אפשר להמשיך לחיות ככה!

למעלה