לא תאמינו מה היה לי עכשי

• פותח הנושא gntk
  • פורסם בתאריך

gntk

New member
לא תאמינו מה היה לי עכשי

אני מניח שלא תתנו בי אמון כמו כל ישראלי מצוי אבל דיברתי עם התאומות בAOL. אני רציני לאללה.

gntk

New member
נשבע לך!!!

שאלתי אותם שאלות והן לא רצו לענות. רציתי הוכחות והן אמרו שהן לא רוצות לתת פרטים כי אולי אני רוצח או משהו

רוצח מה קשור? עכשיו אני בטוחה שזה..

לא הן קודם כל הן לא היו קוראות לעצמן מרי-קייט ואשלי בדרך כלל התאומות עונות על שאלות אם זה כבר היה הן הן נורא חכמות והן ידעו שאי אפשר לרצוח דרך האינטרנט בטח סתם שתי ילדות משועממות שעבדו עליך

Nomero Uno

New member
Faker מצוי

מצטער לאכזב אותך אבל מי שדיברת איתו הוא זייפן אם היית מדבר עם התאומות אפילו לא היית יודע שאתה מדבר איתן נראה לך שהן היו רוצות לפרסם את כתובת האי-מייל שלהן ,ICQ , AIM או כל דרך תקשורת איתן?! הרי זה אומר שכל הזמן יציקו להן מעריצים לכן הן שומרות את זה בסוד

gntk

New member
עוד משהו

הן אמרו שהן בחופשה בסן דייגו אצל אבא שלהן

AM16

New member
ל-gntk

תקשיב ליוני אתה לא דיברת איתן ואבא שלהן לא גר בסן דייגו הוא גר בשרמן אוקס קליפורניה והסרט הראשון שלהן הוא "מותק הילדות התחלפו"

gntk

New member
אמרתי להן

והן אמרו לי לשאול שאלות אז שאלתי איך קוראים לאחותם הקטנה והן אמרו שהן לא רוצות לתת פרטים "אישיים" ואז שאלתי אותם עוד שאלות כמו "מהו תאריך הלידה שלכן" והן לא הסכימו לענות. אז איך אני יכול להוציא מהן משהו?

AM16

New member
זה 100% לא הן.

כול המעריצים יודעים איך קוראים לאחותן הקטנה ויותר מזה מה תאריך הלידה שלהן והן יודעות את זה ואין סיבה שאין לא יגידו. (אם אתה לא התייאשת תגיד להן את זה ותראה איך הן יגיבו)

gntk

New member
כן אבל

דם אם יש סיכוי של אחוז אחד שזה הן אני לא אתייאש. אז אני מחפש דרך להוריד את זה ממני לגמרי.... איך?

למעלה