ולדי , אם אתה כבר קורא סמוי....
אז יש לי דבר אחד להגיד , פוקצ'ה זאת מי שילדה אותך , מפגררררררררר!!!! וואלה אתה יודע מה , יש משהו בזה שאתה אומר שבגיל 0-6 הביאו ילדים מרוסיה וגדלו בישראל וספגו את התרבות הישראלית , קודם כל תן לי לחדש לך , שכן אני אוקראינית שלא סובלת את התרבות הרוסית !!! אל תהיו בשוק ממני , פשוט התרבות הרוסית היא כל כך מטומטמת , לפעמים גם אכזרית........ ועם אוכל מגעיל ביותר , שכל היום צריך לשתות וודקה......ולאכול תפוח-אדמה כל יום בעעעעעעעעעע......והקללות שלא נדבר עליהם בכלל .... (ברור זה הדבר היחיד שהיה ברוסיה).... גם חבר שלי שהוא ליטאי , גם הוא אוהב את התרבות הרוסית והליטאית שעכשיו היא יותר אירופאית , שיבושם לו .... אני לא... וסבלתי מזה מספיק תאמין לי..... אני לא אומרת שהתרבות הישראלית טובה יותר , ממש לא!!! אני אם תשאל אותי מה אני , אני אגיד לך שאני יותר יהודייה מאשר ישראלית , אני אוהבת את ישראל , אבל לא מרגישה משהו עם התרבות שלה..... כלומר חילונית לגמרי.......... בקיצור , הבנות כאן יקראו לעצמן איך שהן רוצות , עם זיקה לתרבות , או בלי זיקה לתרבות......... זה השם שנתנו להן והן לא רוצות להחליפו .......... אז הן יקראו לעצמן אלינוש ומרינוששששששששש מה הבעייה שלך???? (אני מתה להחליף את השם שלי אבל אבא שלי לא נותן לי , ושלא נדבר על אמא בכלל , הם מאוד קשורים לשם ולא מסכימים בשום אופן שאני אחליף אותו , אני מבינה אותם , ונאלצת לחיות עם זה ).............. תגידו לי אם אני לא צודקת!!! אשמח לשמוע תגובות.....