לא תאמינו מה מצאתי באינטרנט..

white angels

New member
לא תאמינו מה מצאתי באינטרנט..

במהלך שיטוטיי הבלתי פוסקים ברחבי הרשת בחיפוש אחר מידע על הסדרה(כן אני מודה,אני מכורה
) ,פתאום במה אני נתקלת? בכתבה על הסדרה אבל לא סתם כתבה אלא פוסט מתוך בלוג שמדבר על הפורום שלנו.. מה שמשך את ליבי במיוחד הייתה הפסקה השנייה.. כנסו ותראו על מה אני מדברת- http://ramzorim.blogli.co.il/archives/368

ludashit

New member
ולדי , אם אתה כבר קורא סמוי....

אז יש לי דבר אחד להגיד , פוקצ'ה זאת מי שילדה אותך , מפגררררררררר!!!! וואלה אתה יודע מה , יש משהו בזה שאתה אומר שבגיל 0-6 הביאו ילדים מרוסיה וגדלו בישראל וספגו את התרבות הישראלית , קודם כל תן לי לחדש לך , שכן אני אוקראינית שלא סובלת את התרבות הרוסית !!! אל תהיו בשוק ממני , פשוט התרבות הרוסית היא כל כך מטומטמת , לפעמים גם אכזרית........ ועם אוכל מגעיל ביותר , שכל היום צריך לשתות וודקה......ולאכול תפוח-אדמה כל יום בעעעעעעעעעע......והקללות שלא נדבר עליהם בכלל .... (ברור זה הדבר היחיד שהיה ברוסיה).... גם חבר שלי שהוא ליטאי , גם הוא אוהב את התרבות הרוסית והליטאית שעכשיו היא יותר אירופאית , שיבושם לו .... אני לא... וסבלתי מזה מספיק תאמין לי..... אני לא אומרת שהתרבות הישראלית טובה יותר , ממש לא!!! אני אם תשאל אותי מה אני , אני אגיד לך שאני יותר יהודייה מאשר ישראלית , אני אוהבת את ישראל , אבל לא מרגישה משהו עם התרבות שלה..... כלומר חילונית לגמרי.......... בקיצור , הבנות כאן יקראו לעצמן איך שהן רוצות , עם זיקה לתרבות , או בלי זיקה לתרבות......... זה השם שנתנו להן והן לא רוצות להחליפו .......... אז הן יקראו לעצמן אלינוש ומרינוששששששששש מה הבעייה שלך???? (אני מתה להחליף את השם שלי אבל אבא שלי לא נותן לי , ושלא נדבר על אמא בכלל , הם מאוד קשורים לשם ולא מסכימים בשום אופן שאני אחליף אותו , אני מבינה אותם , ונאלצת לחיות עם זה ).............. תגידו לי אם אני לא צודקת!!! אשמח לשמוע תגובות.....

desired

New member
רק בדבר אחד את לא צודקת!

"פשוט התרבות הרוסית היא כל כך מטומטמת , לפעמים גם אכזרית........ ועם אוכל מגעיל ביותר , שכל היום צריך לשתות וודקה......ולאכול תפוח-אדמה כל יום בעעעעעעעעעע......והקללות שלא נדבר עליהם בכלל..." קודם כל אני רוסי. נולדתני ברוסיה! ואני לא צואק בכל מקום שאני לא אוהב תרבות אוקראינית, כי אני לא מכיר את תרבות שלך! גם את לא מקירה את התרבות שלנו! ומה שאוקראינים כל הזמן שותים גם וודקה ואוכלים כל הזמן בשר לבן! מה תגידי על זה! ועוד דבר אחד אני אגיד לך שבישראל כמעט כולם מאוקראינה ולא מרוסיה. ומה אכשיו תגידי שבישראל רק רוסים שותים וודקה? אז התשובה היא - לא!!! כל החברים שלי מאוקראינה רק אני רוסי וככה יצא שאני לא שותה וודקה וגם הם, רק בחגים.כן לא כל כך אוהב את זה. כן את יכולה להגיד איזה רוסי אתה, אבל אני כזה ולא רוצה להשתנות! אבל... כן תמיד יש אבל. ידידים שהם כולם מאוקראינה הם כן שותים וודקה איך שאת מספרת על הרוסים. והם אוקראינים ולא רוסים! אז לא כולם כאלה איך שאת מתארת אותם!

white angels

New member
שותים או לא שותים

מה זה משנה? אם מישהו לא אוהב תרבות מסויימת זו זכותו אבל הוא לא צריך לרדת עליה,מה שמיוחד במדינה שלנו זה שיש מלא תרבויות,קבוצות,פלגים והם יכולים להתבטא איך שבא להם ואף אחד לא ימנע מהם את זה. חבל סתם לריב אם מישהו לא אוהב אוקראינים או רוסים המטרה שלי בזה שהבאתי את הפוסט הזה היא להראות מה חושבים על הפורום שלנו לא לגרום למריבות! לא אהבתי שהאדם הזה כתב שאנחנו פורום של פאקצות שלא יודעות דבר על התרבות הרוסית כי זה בכלל לא ככה! זה מעצבן אותי שאנשים חושבים שאם יש סדרה רוסית רק רוסים יכולים לראות אותה ואם ישראלים כן רואים ואוהבים את הסדרה זה לא מקובל,מה שעוד מקומם זה שהוא חושב שאנחנו מחשיבות את נלי אוברובה(קטיה) ל"נינט" הרוסייה =\ לדעתי אין שום השוואה בינה לבין נינט,כל אחד מצליחה בזכות עצמה.

ludashit

New member
תרשה לי להגיד.....

שאתה אולי יוצא דופן.... לא אמרתי שהאוקראינים לא שותים וודקה , אני יודעת שכן , אבל אני גם יודעת שפחות ממה שרוסים שבאו ממוסקבה שותים..... אם תשאל אותי , אני בכלל מעדיפה בירה וחבר שלי גם , לא וודקה או ויסקי כל דבר אחר כזה.... לגבי בשר לבן , נכון גם האוקראינים וגם הרוסים ובכלל כל יוצאי העדה הרוסית בכל תחומיה אוכלים , לא אמרתי שלא..... אני למשל אוכלת לפעמים , כשמתחשק לי , אז תבוא ותגיד איזו מן יהודיה את?? כן , ככה אני יהודיה חילוניתתת לגמרי.... אני כן שמרתי כשרות עד לפני הצבא וגם קצת בצבא , עד שפגשתי את חבר שלי שהוא טבח , ואין מה לעשות.... נאלצים להתפשר.... אני מוכנה לטעום כל דבר , דרך אגב אני מאוד בררנית (חברי סובל מזה).... תסכים איתי לגבי דבר אחד , וודקה זה גועל נפש , עדיף כבר בירה מכל העולם , ורצוי בירת חיטה.... או גינס...חחחחח דרך-אגב , אני חושבת שבפינלנד שותים יותר וודקה מאשר ברוסיה.... או שאני טועה....

desired

New member
כן... אני מסקים איתך../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

וודקה זה באמת גועל נפש לשתות כל הזמן וכל יום. כן בחגים אפשר, כן בבאר אפשר כמה שותים או איזשהו קוקטל! בטח כאשר יוצאים סתם עם חברים אז שותים בירה.

צר לי על כל מילה שכתבת פה

אני לא יודעת בת כמה את ומאיזה חור הגעת ומתי (ואני מראש מתנצלת על הניסוח) אבל כנראה שאת בן אדם ממש לא תרבותי! תרבות רוסית זה לא לשתות ודקה, אלא זה צ'יקובסקי, פושקין, דוסטוייבסקי, טולסטויי, לויטן ופשוט לא יהיה פה די מקום להמשיך ולפרט. אך כנראה את הצדדים הללו של תרבות אינך מכירה (שאגב משתקפים לא פחות גם באוקראינה). את כותבת משהו על זה שאת לא ישראלית אלא יותר יהודיה חילונית או איזה מן צירוף מילים מוזר כזה - כנראה שגם בתרבות היהודית והישראלית אין לך שום מושג.... אני לא מגוננת על מחבר הבלוג, הנני בעצמי חולקת על חלק מדבריו, אבל התגובה שלך פשוט מקוממת!

../images/Emo214.gifלמרות שכתבתי הודעה ארוכה,

החלטתי להעלות לפורום דווקא היבטים חיוביים, כי אני בטוחה שיהיה לכם עוד הרבה דברים להגיב, ואשאיר לכם את המקום לתגובות על הקטע: 1.אנחנו מפורסמים 2.מרינה עוד יותר [!] והכי חשוב, אנחנו כל כך מעניינים שהוא אפילו העלה לבלוג שלו פוסט עלינו, שברנו עוד שיא!

white angels

New member
עוד שיא לפורום שלנו

מתוך הרבה שיאים שעוד יבואו
כן זה היה משעשע לראות את השם של מרינוש שלנו בפוסט
מאמי,את כבר סלבריטי
אבל מי זו אלינוש?

קבלו ממני תגובה ותהיו בריאים כולם

(הודעה זו נכתבת בלשון נקבה שכן מרבית הגולשים בפורום הן גולשות, והאקדמיה קובעת שבמקרה זה ראוי להשתמש בלשון נקבה) קודם כל, נעים מאוד - שמי ולדי, במקצועי אני בין היתר מבקר טלויזיה, ובפורום היקר שלכן ביקרתי עד כה רק פעם אחת - עלעלתי בו ממושכות וכתבתי את מה שכתבתי. ראוי לציין שאני עומד לחלוטין מאחורי דבריי, ומודה למפעיל מערכת "בלוגלי" על שהשכיל להפעיל סינון תגובות, וככה רק אני רואה את גיבובי השטויות שכמה מחברות הפורום הזה כתבו לי שם. לנוכח אותם הדברים ולנוכח הדברים שנכתבו בשרשור הנוכחי, לא נותר לי אלא לומר "I rest my case". זכותכן להעריץ את מי שאתן רוצות, ואל לי להעביר ביקורת על כך, משום שההערצה שלכן לנלי אוברובה (שליט"א) עדיין לא הגיעה לרמות הטמטום של מעריצות נינט, סקעת ושאר בעלי החיים (רן דנקר?). אני העליתי תהיות שונות בנוגע להכרתכן את התרבות הרוסית, ולגמרי אוששתן אותן כאן, שכן אני רואה שביניכן לבין התרבות הרוסית לא נשאר הרבה במשותף. אתן יכולות להתווכח עד מחר מי מכן יותר רוסיה, אוקראינית, שותה וודקה ואוכלת חזיר - אני פשוט חושש שבמוסקבה לא ממש יבינו את הויכוחים האלה (ביחוד שהם מתנהלים בעברית, מה שהופך את העסק לעוד יותר פראדוקסלי). כעת לעניין העברית. יותר נכון, ה-X*ב7*ת. היו שקבלו על המונח פקצ"ות שבו השתמשתי. ובכן, בשרשור הזה, שהיה תגובה להשתלחויות שלי בכן, ושנועד לכאורה להוכיח שאתן לא כאלה, קיבלתי כמה דוגמאות מרשימות לשימוש במונחים אשר שומר נפשו ירחק מהם. "מפגררררררררר" ו"בעעעעעעעעעע", למשל. בקיצור, בזאת סיימתי. פשוט ראיתי לנכון להבהיר כמה נקודות. תיהנו לכן מהסדרה. באמת סדרה נחמדה... להיתתתתתתתת'!!!!!!!!!1111 (הטמטום במקור)

white angels

New member
ומביקור של פעם אחת

ישר הבעת ביקורת על הפורום? זה ממש מפליא אותי.
מאיפה לך שאיננו מכירים את התרבות הרוסית? אל תקבע משהו שאולי אינך בטוח בו.וכדי לאהוב את הסדרה אנחנו לא צריכים להביע בקיאות וידע בתרבות הרוסית. אתה יכול לחשוב כמה שבא לך שאנחנו פקצות,לא נפריע לך בכך אם זה מה שגורם לך לחשוב שאתה מעלינו,וזה שאתה משתמש בשפה גבוהה כביכול זה רק מוכיח את זה.

desired

New member
איזה מכוער זה ולדי.

הוא מחק את התגובה שלי בפורום שלו!

יווווווו

איזה מטומטים הם אחד אחד ! מה הקטע שלכם לעזזאלל?!? לא בא לכם על הפורום לא מעניין אותכםם..אתם נגעלים ממנו?? אז יאלללה קישטה לכו מפה ואל תכנסו אליו בכלל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ומה הקטע רוסי לא רוסי ! ויוווווווו אתם מפגריםם... מה זה הדבר הזההההההההה... אמא שלי נולדה באוקראינה אבא שלי בישראל ואני גם באוקראינה.. אז אני רוסיההההה?.. אני שונה מכםםםםםםםםםםם? אתם ממש מטומטים ולא מבינים שום דבר.. אז הנה דוגמא..אולי אני נולדתי באוקראינה וקוראים לי "מרינה" אבל יש לי מלא חברותתת ובבצפר שלי כולם מכירים אותיי.. ואני לא אתלהב אבל אני מאוד מקובלת וכל החברות שלי ישראליותת.. אז גם אני ישראליתת@! ומה הקשר לשתות וודקה או לא לשתות וודקה! כולם שווים! ואתם סתם משועממים מילהההההה! מי שכתב תדבר הזה על הפורום שלנו סתם דפוקקק... ויוווווווו חלאס ימשועממיםםם חחח לא מצחיקקקקק אני לא סללללללללללבבב חחחחח

Marina92

New member
גמאני..

מאוקראינה.. וקוראים לי מרינה.. חחחחח באמתץ מה קשור שותים או לא שותים וודקה? כל אחד שותה ואוכל ועושה מה שבא לו.... ורוסים\ אוקראינים לא שונים מישראלים.. למרות שכולם חושבים פה (הישראלים שלא עולים חדשים) שרוסיה\ אוקראינה וסלרוסיה זה אותו הדבר.. חחח טימטום... זה באנו מארץ אחרת זה לא אומר שאנחנו משהו אחר... כולם בני אדם... למרות שיש כאלה יותר מתורבתים וכאלה שלא.. אבל זה עיניין של חינוך וכו' ולא ניכנס לזה... העיקרון הוא שכולנו בני אדם וזהו.. למה שמישהו יהיה יותר שווה ממני? כולם שוים ולכולם אותם זכויות... :)

white angels

New member
כל מילה בסלע../images/Emo45.gif

את כלכך צודקת,זה כל הקטע כולנו שווים ולא משנה מאיפה באנו..

שושי101

New member
"מר אדוני"

אם אתה באמת מתכוון! ...(ואני מקווה שכן) אז תשנה את הדף!!!!! אם אתה חושב שאני פאקצה אתה מצדי יכול לראות את חיי היום יום שלי ושל כולם כי אני לא סובלת פאקצות ותאמין לי שאם היית רואה אותי היית מצטער אל זה-! חוץ מזה ....אז מה אם נשאר לנו קשר לתרבות הרוסית???. ואם נשאר קשר??.......אז מה זה שלילי !!! לי יש אמא רוסיה אבא ישראלי וסבא אוקראיני!!!! ואני ג-א-ה! וללודה ולdesired ול"פושקריובה" יש לי אמא רוסיה אבא ישראלי וסבא אוקאיני!? קיי?....כל התרבויות ממש יפות ונעימות אם מכירים אותם.........זה לא משנה איזה תרבות וללודה:::::<:הנה הדבר החיובי:! תרבות רוסית נחשבת לתרבות משמעותיתי ובעלת הישגים רבים בתחום הלימודים והספורט ........ ל desired ופושקריובה" ::תרבות אוקראינית היא גם תרבות טובה לא פחות!!!! ואני אוהבת את שלוש התרבויות כי אני יודעת אליהן הרבה ויש הרבה יותר חיובי משלילי (לדעתי...) ואני בכלל לא מבינה למה התחלתן את הויכוח המטומטם הזה!??!!??!

וווו......

אתה סתם משועממם ! תחייה תחיים שלך המ אכפת לך מה כל אחד עושהה??? ומה הקשר פאקצות אתה יודע מה זה בכלל? אז שב בשקטט ותרגיעעעעעע.. ולך תחפש לעשות משו אחרררר כי אתה ממש משועמםם.. כול התרבויות ממש יפותת!וחלאס לחוש תעצמך! אםם נגיד ככה... רוסיה יותר מוצלחת מישראל בתחום המדע והשטויות האלווו.... אז חלאס כבררררררררררררררררר לא נמאס לך לרדת על אנשים? הפורום הזה נועד לא לריבים אלא לדון על הסדרה..וסתם להכיר אנשים ומי שרואה את הסדרה זה לא עושה אותו רוסי?? אהה מה קרהה...חצי ישראל רואה ויוהה אז מה הם ניהים ספרדייםםם???? טוובבב זה יותר מקובלת ספרדיתת אבל.. אין דבר כזה רוסי ולא רוסי ! אז יאללה תרגיעעעעעע....... וזהווו סגרנו את זה ניגמר הויכוח @!@

../images/Emo214.gifבין היתר מבקר טלויזיה?

מה שעשית פה, אם לא שמת לב- ממש לא היה לבקר את התכנית, אלא דווקא הנסיון לבקר את התרבות של האנשים שצופים בתכנית. מה הקשר לבין ביקורת על תכנית, לבין ביקורת [רק נניח שהיא נכונה] על הצופים בה? באיזו זכות בכלל אתה בא ומבקר אנשים מפעם אחת שעלעלת בפורום? אתה חכם למחוק תגובות של אנשים כשלא נאה לך, אבל ממש לא ברגע שמדובר בלבקר את אותם האנשים..

למעלה