אני הולך לטיפול פסיכיאטרי בגללכם...
אני מבין שאצלכם אוכלים מרור כל השנה ולא רק בפסח!! אני מבין אתכם באמת הזמרת שלכם מפקששת, לא מצליחה, השיר בגידה הוא בדיחה והסינגל החדש נשמע כמו צווחה של עורב הקורא לעזרה... הנרי מוכשר מאוד מאוד אבל הבחירה שלו לא מוצלחת מה לעשות אם מישהי אחרת שמתאימה.. הייתה שרה את השירים בסידק של ניקה זה היה נשמע שונה כי השירים לא כאלה גרועים פשוט הגמל ממדבר סהרה שר מחריד!!!!! ככה זה שאין כישרון ואין להיטים... אם צריך שיר ברדיו כדי לעשות לכם סדר אז תמתינו ושרון יעשה לכם סדר... כל פעם שדודי מנגן סט במועדון כלשהו הוא תמיד מפרגן להם אמנם חוץ מ- SEE ME NOW לא שמעתי כלום אבל שמעתי את זה והוא מפרגן גם לעופר ניסים אז מה הסרט שלכם.. מה אוכל אתכם באמת שהוא טוב?? שג'ואל יותר טובה מניקה??! אבל זה נכון!!!!!!!! וגברת נוגה קדמי שהייתה לצד של דודי וג'ואל אכלה כאפה רצינית ועברה צד לא מובן למה אבל כל אחד עושה את הבחירות שלו.. האמת שלא כיף אצלכם אתם ממורמרים... וכמו שנגה אמרה הפורום שלכם אוטוטו ייסגר ודודי שרון וג'ואל כבר עובדים על האלבום האחר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נשיקות וחיבוקים הצלחה לכל האומנים....