לא תאמינו מה נודע לי... טאוצ' הוא:

לא תאמינו מה נודע לי... טאוצ' הוא:

טאוצ' הוא..... דודי שרון בכבודו ובעצמו!!! לא להאמין... כמה פתאטי.... כן כן, 'מנהלת קומונת ג'ואל' הוא דודי שרון.... ואני אומרת: גט א לייף בנאדם!!!

שמות נוספים שהוא כותב בהם:

לירזית מסתורית מכה שנית נגה חבל שמחקת את ההודעה שהוא השאיר פה

כמה שהבן אדם הזה פתאט!!!!!!!!!

אל תשכחו שהוא גם זה שהיה אחרי להפיץ את התמונה האסורה של ניקה בכל הפורומים והקומונות האפשריות...

zoomout

New member
את בטוחה ?

מאיפה את יודעת שזה ככה ? כי תמיד יש בפורום הודעות כביכול ממקור רשמי כמו "ניקה והנרי נפרדים" ודברים דומים...מאיפה נודע לך שזה דווקא הוא ?

טאוצ

New member
יא ממורמרת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תמשיכי להתעסק בתפל ולא בעיקר תמשיכי לצודד לצד החלש ככה זה שלא מצליחים גם עוד 40 שנה את לא תצליחי חלשה ולא מוצלחת יותר טוב תגרגרי אציטון אולי זה יעשה לך טוב אהההההה דרך אגב אני עצמי שומע בבית או בחנות לפעמיםםםם את הדיסק של ניקה מה כואב לך איזה איזה דודי ואיזה שרון????? למה בקומונה של ג'ואל ודודי לא מפרסמים דברים על ניקה???? לא זכור ששם מוחקים אבל כמו שאמרתי את בצדהחלשששששש אז תתממרמריייייייי

Drowned World

New member
אדון דודי שרון...

זה מה שיש לי ולמדונה להגיד לך
ובאמת GET A FUCKING LIFE

זה נכון!

זה נכון לגבי טאוצ' וכל הכותבים בקומונה המסכנה של ג'ואל הם אנשי החבורה שלה ממש חבורת הזבל

טאוצ

New member
אני הולך לטיפול פסיכיאטרי בגללכם...

אני מבין שאצלכם אוכלים מרור כל השנה ולא רק בפסח!! אני מבין אתכם באמת הזמרת שלכם מפקששת, לא מצליחה, השיר בגידה הוא בדיחה והסינגל החדש נשמע כמו צווחה של עורב הקורא לעזרה... הנרי מוכשר מאוד מאוד אבל הבחירה שלו לא מוצלחת מה לעשות אם מישהי אחרת שמתאימה.. הייתה שרה את השירים בסידק של ניקה זה היה נשמע שונה כי השירים לא כאלה גרועים פשוט הגמל ממדבר סהרה שר מחריד!!!!! ככה זה שאין כישרון ואין להיטים... אם צריך שיר ברדיו כדי לעשות לכם סדר אז תמתינו ושרון יעשה לכם סדר... כל פעם שדודי מנגן סט במועדון כלשהו הוא תמיד מפרגן להם אמנם חוץ מ- SEE ME NOW לא שמעתי כלום אבל שמעתי את זה והוא מפרגן גם לעופר ניסים אז מה הסרט שלכם.. מה אוכל אתכם באמת שהוא טוב?? שג'ואל יותר טובה מניקה??! אבל זה נכון!!!!!!!! וגברת נוגה קדמי שהייתה לצד של דודי וג'ואל אכלה כאפה רצינית ועברה צד לא מובן למה אבל כל אחד עושה את הבחירות שלו.. האמת שלא כיף אצלכם אתם ממורמרים... וכמו שנגה אמרה הפורום שלכם אוטוטו ייסגר ודודי שרון וג'ואל כבר עובדים על האלבום האחר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נשיקות וחיבוקים הצלחה לכל האומנים....

Drowned World

New member
חחחח

לאא מה שתגידד ! והג'ועל ותבהל הזאתי ממש זמרתתת פחחחח היא זמרת כמו שאני יודע לעוף ! והיא תצליח ביום שחווה דולב תצילח וזה אומר אף פעם לא
אז יאללה סע הבייתה ותפתח טלוויזיה יש "בחדר של חני" אולי שם יסכימו לארח אותה

אינני מוחקת את השירשור בכדי

אינני מוחקת את השירשור בכדי שכולם יראו את האנשים התת רמה האלה שנקראים טאוצ' זה שיעור לחיים עבור הקוראים כדי שתראו איך אנשים יורקים לבאר ששתו ממנה לא רק מים אלא הרבה שמפניה....

איזה אנשים שפלים תקראו:

מתוך ההודעה של " טאוצ' " : "וגברת נוגה קדמי שהייתה לצד של דודי וג'ואל אכלה כאפה רצינית ועברה צד לא מובן למה אבל כל אחד עושה את הבחירות שלו.." אנשים מגעילים ולא נאמנים לאחרים וודאי שלא לעצמם עד כמה אפשר להיות רעים ונצלנים??? יש אנישם שלא מבינים שצריך להיות טובים ונחמדים כי חיים פעם אחת!

אני לא מבין אותך

למה להתייחס לחבורת ה"וונבי" האומללים האלה? מי רואה אותם ממטר? כולם יודעים מי את! כולם יודעים מי זה הנרי! וכולם יודעים מי זאת ניקה! וכמובן שאין צורך להסביר דודי שרון וחבריהם משחקים איתך משחקים... אין להם מושג עם מי את במגעים ממש כרגע... נראה אותם מתחנפים עוד חודשיים עזבו את הבדיחה הזאת שנקראים דודי, ג'ואל ושאר ירקות

חוץ מזה חתיכת אפס מאופס שכמותך

מאיפה החוצפה להתלכלך ככה על נגה אחרי שנתנה לכם במה ואירחה אתכם בכבוד בתוכנית שלה????????????????? בזמנו האזנתי למרבית התוכניות של כוכב נגה ועד כמה שזכור לי לא הפסקתם לרגע לשבח אותה על עצם זה שהזמינה אתכם כמה פעמים לתוכנית ונתנה לכם חשיפה ובמיוחד על האירוח ה"מדהים" אז מה הקטע? יא חתיכת אדיוט נצלן! אני עוד עכול לנסות להבין למה אתם יורדים על הנרי ועל ניקה (מתחרים) וכל שאר האנשים בפלנטה הזאת. מה הקשר לנגה? יא ממורמרים וכלומניקים

giladgg

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifחובה לקרוא!!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

דבר ראשון, נגה שלי: להצלחה יש הרבה שותפים, להפסד אין אף אחד! תזכרי את המשפט הזה תמיד! ואני מאמין שאני וכל הפורום הזה איתך לאורך כל הדרך
שנית, השרשור הזה הוא תוצאה מ"די.ג'י"לא מוכשר (שלא לומר גרוע), בעל ביטים זהים לכל "טראק" שיוצא ממנו, מכוער חיצונית ופנימית כאחד, וכמובן משועמם שאין לו במה להתעסק!
! מר דודי שרון, נטול הכבוד, יש לי דבר אחד לומר לך:יש אלוהים בשמיים והוא רואה וזוכר הכל
חבר'ה, אם היה ל"מוכשרים"|סגדש| האלה הכבוד או הצלחה, ג'ואל היתה מגיעה כל שבוע לדום ומתערבבת עם הקהל בזנותיות? היתה מתחננת ונותנת שישמיעו את כל הדיסק העלוב שלה במסיבה?! תראו לי 10 אנשים שאשכרה הלכו וקנו את הדיסק הזה! (שמעתי שהיא מוכרת אותו בתל-ברוך כתוספת לשירותים מיניים! מקור אמין ביותר!) הנרי לא רואה את הדוד הזה ממטר, ולניקה יש גובה (תרתי משמע) שגורם לה להתעלם מכל מיני רחיחות סיליקון בלונדיות וזייפניות מקושטות בהומו שמן. לסיכום, איך אמר יהורם גאון: למי? למי? תמיד למי יש יותר כבוד?! התשובה ברורה
מצורפת תמונה עדכני של ג'ועל, דוד וריקי! תבלו!

giladgg

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifחובה לקרוא!!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

דבר ראשון, נגה שלי: להצלחה יש הרבה שותפים, להפסד אין אף אחד! תזכרי את המשפט הזה תמיד! ואני מאמין שאני וכל הפורום הזה איתך לאורך כל הדרך
שנית, השרשור הזה הוא תוצאה מ"די.ג'י"לא מוכשר (שלא לומר גרוע), בעל ביטים זהים לכל "טראק" שיוצא ממנו, מכוער חיצונית ופנימית כאחד, וכמובן משועמם שאין לו במה להתעסק!
! מר דודי שרון, נטול הכבוד, יש לי דבר אחד לומר לך:יש אלוהים בשמיים והוא רואה וזוכר הכל
חבר'ה, אם היה ל"מוכשרים"|סגדש| האלה הכבוד או הצלחה, ג'ואל היתה מגיעה כל שבוע לדום ומתערבבת עם הקהל בזנותיות? היתה מתחננת ונותנת שישמיעו את כל הדיסק העלוב שלה במסיבה?! תראו לי 10 אנשים שאשכרה הלכו וקנו את הדיסק הזה! (שמעתי שהיא מוכרת אותו בתל-ברוך כתוספת לשירותים מיניים! מקור אמין ביותר!) הנרי לא רואה את הדוד הזה ממטר, ולניקה יש גובה (תרתי משמע) שגורם לה להתעלם מכל מיני רחיחות סיליקון בלונדיות וזייפניות מקושטות בהומו שמן. לסיכום, איך אמר יהורם גאון: למי? למי? תמיד למי יש יותר כבוד?! התשובה ברורה
מצורפת תמונה עדכני של ג'ועל, דוד וריקי! תבלו!

actimel

New member
This Is Me This Is Me This Is Me

Its Me כל הכבוד! פזמון מושקע! אני הולכת לכתוב שיר
מישהו רוצה לעזור להלחין? לקרוא לקרן פלס? אוליי אנסה בעצמי... המשך ערב מקסים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה