לא תאמינו מה קורה בעונה הבאה|ספוילר

ofer האחת

New member
לא תאמינו מה קורה בעונה הבאה|ספוילר

שוטטתי באתרים של בנות מקלאוד וגיליתי שכמו שכולנו יודעים ניק עוזב. מה שעוד גיליתי ואף אחד לא הזכיר זה שטס עוזבת גם ועוד לא ידוע איך יחזירו אותה אם בכלל. מכיוון שאני לא שולטת באנגלית אני לא בטוחה בזה אבל לפי מה שהבנתי גם בקי האהובה חוזרת. מי שרוצה לקרוא את הכתבה שממנה הוצאתי את המידע שיכנס לפה ( הכתבה אוסטרלית ככה שהיא באנגלית)http://www.msnusers.com/McLeods-Series4onwards/Documents/%E2%99%A6Articles%202005%2FJanuary%2FSneak%20Preview%20for%202005

ofer האחת

New member
סליחה תיקון!!!!!!!!../images/Emo58.gif../images/Emo52.gif

סליחה בקי לא חוזרת טעיתי בשם השחקנית אבל כן כתוב שלג'ודי יהיה חלק מרכזי מאוד בסדרה

13מלכי

New member
../images/Emo58.gif

טס תשאר לשחק עד לקראת הלידה וחוזרת אחרי חופשת לידה את ההריון לא מכניסים לסדרה קראתי בראיון איתה שבו היא מבטיחה שהיא חוזרת ובקשר לניק הוא נוסע לנסות את מזלו בחו"ל אך הדלת פתוחה לו בחזרה כשירצה לחזור קראתי בפורום של אתר הסדרה מי ימות וזה לא יהיה חבר של ג'ודי כמו שכתבו פה בעבר...

יום שני בלי בנות מקלאוד../images/Emo7.gif

שכל הולמרק ילכו לעזעזל למה הם קיצרו את העונה לא מספיק בשישי ושבת היה לנו עונש בלי הסידרה עכשיו צריך לחקות שנהההה........ ולמה מחקים לעונה החמישית שכל השחקנים יעזבווווווו והעינינים יסתבחו כמו שלא תיארנו לעצמנו טוב לפחות אני שמחה שיש פורום חבל על הזמן ושאתם ממשיחים ליתכתב למרות שניגמרה העונה

13מלכי

New member
../images/Emo58.gif הדמות שתהרג למעונינים...

ממה שראיתי כתוב זאת תהיה מג היא אומנם תחזור אבל לא להרבה זה מה שכתבו בפורום של אתר הסדרה הרישמי

ofer האחת

New member
../images/Emo58.gif

בפרומו רואים את ג'ודי רצה לעבר תאונת דרכים (בוכה) אז כנראה

רגע לא הבנתיייייי זה אומר ש

טס עוזבת?!?!?!?!?!?!?! דיי אין יותר טעם לסידרה!!! איפה ה"בנות מקלאוד"...?!??!?

נועה167

New member
היא לא..

אנשים תרגעו.. למה נראה לכם שטס תעזוב? אחרי שקלייר לא נמצאת בחיים טס לא תעזוב אז קודם כל תרגעו!! דבר שני, בקשר למה שהולך להיות בעונה הבאה, דיי להילחץ חכו ותראו אולי זה לא יהיה נורא כמו שזה נראה... דברים משתנים... נחכה ונראה :)

katam

New member
../images/Emo58.gifלפי הראיון עם בריידי

אגב היא מאד התרגשה לצלם את הפרק האחרון עם ליסה. היא צפויה ללדת במרץ ותקח חופשת לידה כי הבית שלה רחוק מהמקום שבו הסידרה מצולמת. טס מקלאוד לא תכנס להריון. תראו אם עוד לא גמרו לצלם את העונה החמישית שם אולי בזכות לחץ הצופים שם או בזכות אלוהים יודע מה עוד יחזירו לנו את ניק (חבל שאין איקון של תפילה). זה באמת נראה מוזר בלי קלייר, ניק ואולי גם בלי מג, חוזרת ? לא חוזרת ? תקופה מסוימת בלי טס. מהצוות המקורי למעשה נשארים רק אלכס וגודי. כשאני הייתי בגלכם היינו אומרים נחכה ונראה
אורלי

13מלכי

New member
הלוואי שמשהו שמה קורא את התסריטים

ויעשה משהו בנדון. מה לניק לחפש בחו"ל שהולך לו טוב פה?

נועה167

New member
ת'אמת

לא איכפת לי מניק ובגלל זה מצידי שיעזוב אבל אם זה היה אלכס הייתי מתה... ככה שאני מבינה אתכם :)

שירB

New member
לא שווה!

מה הרעיון בסידרה אם כל הדמויות המקוריות עוזבות? בלי ניק לא תהיה הסדרה כמו פעם!!

מה הטעם בהמשך הסדרה...

אם כל השחקנים עוזבים אותה?? אולי כדאי להשאר עם הפרק האחרון שהשאיר טעם טוב.... ודרך אגב נכנסתי לאתר שציינת והסתבכתי עם הססמאות וכו'....

למעלה