לא תאמינו מי בא לארץ!!

• פותח הנושא papal
  • פורסם בתאריך

papal

New member
לא תאמינו מי בא לארץ!!

וויליאם שאטנר בדרך לישראל!! אין לי עודפ רטים מעבר לזה הודיעו על זה היום בבוקר בגלי צה"ל בתוכנית הבוקר אני מציע להנהלת המועדון שתברר מה מתי ואיפה כדי שאפשר יהיה להתלבש עליו!!

piper cub

New member
מה-איפה-מתי??

אם זה נכון - זה פשוט גדול. ספוק בשנה שעברה, קירק השנה....

papal

New member
יש על זה ידעה בכותרת של ידיעות

בעמוד 10!!!!!! יאללב- הנהלת סטארבייס להתעורר ולעשות משהוא בנדון אם שאטנר בא- להתארגן אכישהוא לפנות אליו - לארגן סוג של מפגש משהוא....... יש שיכעסו עליי- אבל אותי יירגש לפגוש את שאטנר יותר מאת נימוי (שלחצתי את ידוי וקיבלתי ממנו חתימה על ספר), כישאטנר הוא ה- סמל של מס"ב - בכל הקשור לדמותו של קירק גם מי שלא מכיר את מס"ב מכיר את דמותו של קירק חייבים לעשות עם זה משהוא לפני שיהיה מאוחר מדי!!!

AKIRA972

New member
וואיי וואייי - הזדמנות פז!!

רק דיברנו על זה בפורום לפני כמה ימים. אני שאלתי מי מהכוכבים יהודי והנה שאטנר מגיע!

blaster21

New member
מפגש מעריצים עם ויליאם שאטנר

כבר ביום ראשון יצרתי קשר עם הנהלת הקרן הקיימת לישראל, והועברה פנייה לשלוחה שלהם בארה"ב, המטפלת בביקור. הם מבינים בדיוק כמה זה משמעותי לחובבי מסע בין כוכבים ומעריצי השחקן עצמו, ושככל הנראה זו הזדמנות שלא תחזור (אתם יודעים, קצת מסובך להביא אותו לכנסים). יש רצון טוב לשיתוף פעולה אך עוד לא התקבלה החלטה. האופציה המועדפת היא מפגש עם חובבים, שיתקיים בסמוך לשיחה עם אנשי תקשורת שנקבעה להתקיים בסינמטק ירושלים. האופציה הפחות מועדפת היא להשתלב באותה שיחה, אך מספר המקומות מוגבל ביותר. אתם יכולים להיות רגועים שנמצה את כל האפשרויות כדי להפיק את המיטב מהביקור הזה, למען חברי סטארבייס 972 וחובבי השחקן והסדרה בכלל. פרטים ראשונים באתר המועדון בסוף השבוע הקרוב, אז כבר נדע את הכיוון הכללי. תומר שלו

AKIRA972

New member
כמו נימוי בשנה שעברה-לא יעזור לו

הבנתי שהוא יהיה בסינמטק בירושלים - אני מעמיס את האוטו חמישה וכולנו עולים לרגל.

Bajoran Priest

New member
ומה איתי?../images/Emo46.gif

אגב, מעניין איפה ליזידי.. מזמן לא שמענו מהירושלמית הזו.

Bajoran Priest

New member
גם אני ראיתי את זה בעיתון..

ונדהמתי. איך לא ידעו על זה קודם? מחדל ! ראשים יערפו !

papal

New member
איפה סיזפוס ובורג?

וגם חברים אחרים בסטארבייס? יאללה- לעבודה- אם הצלחנו להתעלק על נימוי שהיה בדיוק 4 ימים בארץ בטוח נצליח להתעלק על שאטנר שיהיה כאן שבוע- ה פשוט לא ייאמן!! אירוע טרק אמיתי וטהו@@ זה גדול!! ואני מת על שאטנר!! אוהב אותו יותר מאשר את נימוי

S h a y 9 9 9

New member
רואה ניב, זה לא לקח הרבה זמן

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=400&msgid=76660334

piper cub

New member
מישהו יודע אם יש חדש תחת השמש?

מתארגנים לעשות משהו? אולי מישהו מסטארבייס מתכנן משהו (ורוצה לפרסם..)?

papal

New member
כדור הארץ להנהלת סטארבייס?

תתעררו כבר!!\ אולי תעדכנו אותנו מה קורה? אולי תסבירו לנו? משהוא? כרגע אנחנו רק ידועים שהוא בא לא יכול להיות שתהיה כזו התעלמות מהגעה של כזו דמות חשובה לארץ נו מה קורה ???

blaster21

New member
מפגש עם ויליאם שאטנר - עדכון

עקב דחיית ההגעה שלו בחמישה ימים מהמועד המקורי, ל-29 במאי, מארגני הביקור לא יכולים עדיין להיענות לבקשתנו. רק חלק מפרטי הביקור סגורים, ואלה שלא - ייסגרו כך שלוקחים בחשבון את הפנייה שלנו. אני כל כמה ימים מתעדכן מה חדש. אם נהיה למעמסה עליהם ונציק מעבר לכך, אנחנו לא נשיג שום דבר. עדכון על הביקור ואיפה אנחנו משתלבים בזה, יעלה בימים הקרובים לאתר סטארבייס, כך שמי שירצה לצטט מתוכו לפורום הזה, מוזמן בהחלט. תומר

למעלה