לא תאמינו- עוד קאמבק.

בהצלחה

נראה לי שזה כבר הקאמבק השלישי או הרביעי שלה. בשיאה, באולימפיאדת אתונה 2004, היא הייתה אחת הפייבוריטיות שלי. אהבתי אותה מאוד. לאחר שפרשה וחזרה שמנה ועם שיער מחומצן, ברמת כושר נמוכה חשבתי שהיא מבזה את עצמה ואת ההתעמלות. נוספו על כך התבטאויות לא נאותות ובריחה ממחנה אימונים כדי להשתכר ולהיתפס בזרועות גבר. היא פרשה שוב, וחזרה שוב. הפעם רציניתי קצת יותר, אך עדין ברמה נמוכה. ואז פרשה. ועכשיו אני שומעת ששוב חזרה. כל כך אהבתי אותה באתונה, שאני עדין זוכרת לה חסד נעורים ומאחלת להצלחתה. היא מדהימה. אין לי מושג איך היא נראית בהתעמלות היום. הבנות שהתעמלו בסרטון הן לא קטלינה פונור...

אמא לה3

New member
נועה - ראית את הסירטון?

דוקא רואים אותה שם מתעמלת... לא יודעת אם זה כל כך משמח אותי...מבחינתי היא עשתה את שלה, ימים יגידו....

Tammie

New member
בכלל לא רואים אותה מתאמנת!

הכל זה מתעמלות אחרות, הדבר היחידים שהיא עושה זה בהתחלה, את הקפיצה לעמידת ידיים על המכשיר הכנה למקבילים (תסלחו לי עם יש לו שם מקצועי...) בכלליות, גם אותי קטלינה פונור איכזבה בקאמבק הקודם שלה, כמו שנעה אמרה- בעיקר כי כל כך אהבתי אותה באתונה. אבל קראתי ראיון איתה ב-IG והיא נשמעה רצינית, ודיברה קצת גם על האפשרות של קאמבק, כך שאני בהחלט אשמח לראות מה היא תצליח לעשות הפעם. וכמו תמיד- זה כיף לראות מתעמלות בוגרות קצת ולא רק צעירות... כן ירבו

נעממהה

New member
נעה, אי דיוקים רציניים.

לא הייתי מצפה לכזאת תגובה ממך. זה לא בסדר וצריך לבדוק את העובדות קודם. "נראה לי שזה כבר הקאמבק השלישי או הרביעי שלה." שני. בסה"כ. "לאחר שפרשה וחזרה שמנה ועם שיער מחומצן, ברמת כושר נמוכה חשבתי שהיא מבזה את עצמה ואת ההתעמלות." מה שאת מתכוונת היה ב-2005. היא עוד לא פרשה אז, אלא זה היה המשך של אתונה 2004. זה נכון שהיא לא נראתה כמו ב-2004, אבל לא הייתי מגדירה זאת "שמנה". בנוסף "רמת הכושר הנמוכה" שאת מציינת הקנו לה מדליית זהב בקורה באליפות אירופה ומדליית ארד בקורה באליפות העולם בתרגילים טובים מאוד! הנה: http://www.youtube.com/watch?v=D5CdRbs-W0Y (ולדעתי חלק מזה שהיא נראית פה פחות טוב זה בגלל בגד הגוף הנוראי) הפרישה הראשונה הייתה רק ב-2006 ורק אחרי שלקחה עוד זהב על הקורה באליפות אירופה, בתרגיל גדול שבו חיברה חמישה אלמנטים ברציפות. היא הודיעה לפני התחרות שהיא מתכוונת לפרוש בגלל בעיות בברך. http://www.youtube.com/watch?v=hCvpZSFnQsA. "היא פרשה שוב, וחזרה שוב. הפעם רציניתי קצת יותר, אך עדין ברמה נמוכה." הקאמבק הראשון היה ב-2007. עדיין ברמה נמוכה? אני לא מתכוונת להלאות אותכן בעוד סרטונים, אבל תפתחו יוטיוב וויקפידיה לפני שסתם כותבים. 16.200 זה רמה נמוכה?? היא פרשה לפני האולמפיאדה שוב מבעיות בריאות. וזה הכל עד לעכשיו- הקמבאק השני בסה"כ. לגבי בעיות המשמעת אני לא מתווכחת, אבל צריך לזכור שזה היה לפני כמעט 7 שנים!! כשאמרתי שהיא נראית טוב התכוונתי לכך שהיא נראית בכושר טוב, לא שמנה או משהו כזה. אפשר להשוות את זה לנסטיה שאומרים שמנסה לעשות גם כן חזרה להתעמלות, אבל היא ממש לא נראית מספיק בכושר בשביל זה. סליחה שיצא כל כך ארוך, אבל קשה לי לראות כאלו טעויות והטעיות. סליחה גם אם יצא קצת תוקפני.. ערב נעים!

אני שמעתי אחרת

אומנם לא בדקתי, רק שמעתי ממקור מהימן. אחרי האולימפיאדה ב-2004, אני לא יודעת אם באותה שנה או שנה אחרי, היה סיפור עם המאמנים הרומנים, והיו חילופי מאמנים, אבל לדעתי עוד לפני חילופי המאמנים, היא לא הגיעה למחנה אימונים בינלאומי ולכמה תחרויות שחברות הקבוצה שלה כן הגיעו, היא לא הייתה פצועה, ואמרו שהיא ב"הפסקה" או סוג של פרישה. אח"כ היא השתכנעה לחזור, ואז ראינו אותה מחומצנת, ולא שמנה, אך בעלת ישבן מדושן... יחסית לעצמה היא הייתה ברמת כושר נמוכה, ולא רק אני אומרת את זה. אותה תחרות הייתה תחרות די גרועה, הרבה בנות נפלו, אבל היא זאת שמשכה את תשומת הלב של כולם בגלל הסנסציות. אני חוזרת בי- רמת כושר בינונית ולא נמוכה. לאחר מכן, בגלל בעיות המשמעת, רצו להעיף אותה מהנבחרת, אך היא הקדימה את ראשי האיגוד במדינתה והחליטה לפרוש ולא להיות מושעית. או שבסוף היא כן הושעתה, בכל מקרה, היא לא התעמלה תקופה מסויימת. אחרי זה היא שוב חזרה, רצינית יותר, כמו שכתבתי. לא זכרתי שהיו לה בעיות בברך, אני רק זוכרת אותה בקפיצות והייתה לה קפיצה מזעזעת. לכן כתבתי שוב רמה נמוכה. שוב- קטלינה פונור היא אחת המתעמלות הפנומנליות, הכאריזמטיות והמצוינות. בעיניי לא ניתן להתכחש לירידה החדה (אם לא התרסקות) שהייתה לה משנת 2004 ועד היום, גם אם מחשיבים את ההישגים והזכיות הבלתי מבוטלות שלה. אני הבאתי את ה"נתונים" שלי מהשטח, כלומר ממקורות יודעי דבר, ולא מהאינטרנט או מפירסומים כאלו ואחרים. זה טוב שאת משלימה את המידע מיוטיוב ומויקיפדיה. כל הרעיון בפורום, הוא שכל אחד יתרום קצת מהידע ומהמשאבים שלו ובסוף תתקבל תמונה רחבה על נושא מסויים, אפילו לאו דווקא מדוייקת (כי כל אחד רשאי לאמר את דברו, אם כי אני אישית מאוד משתדלת לדייק ככל האפשר).

למעלה