אני שמעתי אחרת
אומנם לא בדקתי, רק שמעתי ממקור מהימן. אחרי האולימפיאדה ב-2004, אני לא יודעת אם באותה שנה או שנה אחרי, היה סיפור עם המאמנים הרומנים, והיו חילופי מאמנים, אבל לדעתי עוד לפני חילופי המאמנים, היא לא הגיעה למחנה אימונים בינלאומי ולכמה תחרויות שחברות הקבוצה שלה כן הגיעו, היא לא הייתה פצועה, ואמרו שהיא ב"הפסקה" או סוג של פרישה. אח"כ היא השתכנעה לחזור, ואז ראינו אותה מחומצנת, ולא שמנה, אך בעלת ישבן מדושן... יחסית לעצמה היא הייתה ברמת כושר נמוכה, ולא רק אני אומרת את זה. אותה תחרות הייתה תחרות די גרועה, הרבה בנות נפלו, אבל היא זאת שמשכה את תשומת הלב של כולם בגלל הסנסציות. אני חוזרת בי- רמת כושר בינונית ולא נמוכה. לאחר מכן, בגלל בעיות המשמעת, רצו להעיף אותה מהנבחרת, אך היא הקדימה את ראשי האיגוד במדינתה והחליטה לפרוש ולא להיות מושעית. או שבסוף היא כן הושעתה, בכל מקרה, היא לא התעמלה תקופה מסויימת. אחרי זה היא שוב חזרה, רצינית יותר, כמו שכתבתי. לא זכרתי שהיו לה בעיות בברך, אני רק זוכרת אותה בקפיצות והייתה לה קפיצה מזעזעת. לכן כתבתי שוב רמה נמוכה. שוב- קטלינה פונור היא אחת המתעמלות הפנומנליות, הכאריזמטיות והמצוינות. בעיניי לא ניתן להתכחש לירידה החדה (אם לא התרסקות) שהייתה לה משנת 2004 ועד היום, גם אם מחשיבים את ההישגים והזכיות הבלתי מבוטלות שלה. אני הבאתי את ה"נתונים" שלי מהשטח, כלומר ממקורות יודעי דבר, ולא מהאינטרנט או מפירסומים כאלו ואחרים. זה טוב שאת משלימה את המידע מיוטיוב ומויקיפדיה. כל הרעיון בפורום, הוא שכל אחד יתרום קצת מהידע ומהמשאבים שלו ובסוף תתקבל תמונה רחבה על נושא מסויים, אפילו לאו דווקא מדוייקת (כי כל אחד רשאי לאמר את דברו, אם כי אני אישית מאוד משתדלת לדייק ככל האפשר).