לא תאמינו!!!!!

ygantman

New member
לא תאמינו!!!!! ../images/Emo39.gif

Robert Asprin חזר ובגדול!!!!! אחרי שהמניאק (ומי שלא מסקים איתי שיגיד) הפסיק באמצע! בקטע הכי מותח! בסדרת ספרי ה MIF שלו! והשאיר אלפי מעריצים לחפס אאחרי ספר המשך (שלא נכתב) הוא סופסוף החליט שהגיע הזמן להחזיר את AZ ן SKIV וסוף סוף לספר לנו מה קרא שם באמת. 2 ספרי המשך הוצאו לדפוס (זה ה מידע היחיד שבאמת קיים לי). יש פו אנשים שיודעם על איזה ספרים אני מדברת...........?

ygantman

New member
שמעתי!

על שגיות הכתיב שלי גם מהנהלת הפורום וגם ממשתטפי פורום אחרים ואני רוצה להגיד כמה דברים! א-אני לא דיסלקטית (לא שידוע לי על זה) ולא עולה חדשה(יותר) ב- אני לא עושה את זה בכוונה! ג- לא, אני לא יכולה להשתמש בספלר של וורד כי הוא תוקע לי את האינטרנת. ד- וזה לא קשור לנושא של הדיון!!!!!!!!

ygantman

New member
נעל יקר ואחרים...... ../images/Emo39.gif

אפשר לקבל תשובה בלי קשר לכושר הביטוי שלי? יש אנשים (חוץ ממני) שהיי שווה לחכות להמשך הסדרה? נעל-מה הספר האהוב אליך? חוץ מאודסיה.

תשמע

בחיי שאין לי זמן לקרא ספרים. דבר איתי יותר בכיוון של סרטים (חולית לדוגמה). אין לי זמן בחיים אפילו לקרא חיבורים של מרקס או אנגלס אז ספרי מד"ב? פעם נורא אהבתי את הסידרה בבילון 5, אבל אחרי הקרב הגדול בין הצללים לוורלונים (או איך שלא קוראים להם) שבסופו הם הצטרפו לקדמונים, הסידרה רק התדרדרה.

ygantman

New member
כודם כול זה "תשמעי" ../images/Emo39.gif

או שאתה חושב שאני שמה פרח כידי לתהר את האוויר?
ובקשר לסרטים........הדבר הכי טוב שיצא בתחום המד"ב בזמן האחרון זה פינל פנטסי (אדיר!), לפי דעתי יש להם די נטיה לפשל בסרטי מד"ב בזמן האחרן, תרא את אנטלגנציה מלאכותית רעיון יפה אבל סרט פשוט אסון. חולית (שלושת הפרקים) לפי דעתי מאוד נחמד, אבל אין! יותר טוב מהספר.

אייגנטמאן;

כשאמרתי תשמע התכוונתי לפריצ´ר. לא נורא. ואת צודקת, חולית הישן (החדש סתם עלוב) הוא באמת סרט פולחן. A.I. היה תסריט של קובריק שבגלל בעיות טכניות (הוא מת) העביר את הבימוי לבמאי הילדים סטיבן שפילברג. בגלל זה הסרט הוא אסון.

ygantman

New member
נעל......

כשאמרתי חולית הסרט התכונתי שהחדש הוא הטוב וזה כן חשוב. הישן לא תואם כלל וכלל לספרים ולמרות שאז התאים לרמה היום הוא לא עומד בדרישות המאריצים!(לא אמין!)

אבל

הישן עדיין יותר טוב מהמיני סידרה החדשה. מה גם שבחדשה רואים יותר מידי בבירור שהם לא זזים מטר וכל תפאורת המדבר היא באותו מקום. מעצבן לאללה.

preacher

New member
הבעיה בסדרה החדשה

היא קצת קשה להגדרה. הסיפור אכן שם, בצורה די אמינה, אבל משהו מהרוח של הספר נאבד. השחקנים חסרי כריזמה והבמאי, מה לעשות, לא מתקרב לקרסוליו של לינץ´. אחרי שראיתי את חולית של לינץ´ עוד פעם יכולתי רק להתפעל מהטכניקות הסיפוריות שלו. למשל, העובדה ששומעים את מחשבות הדמויות. לרוב נהוג לא לעשות דברים כאלה ולנסות להעביר את המחשבות בצורה אחרת - דיאלוגים, מונולוגים, וכו´. ללינץ´ לא איכפת ממסורת או קונבנציות. הסיפור דורש שנדע מה הדמויות חושבות? לינץ´ יתן לנו את זה. היו לו גם שחקנים מהרמה הגבוהה ביותר, והחזיונות של פול היו הרבה יותר מוצלחים. העיצוב של הסרט הוא עבודת מופת. הוא מצליח להעביר את ההיסטוריה בת אלפי השנים של הספר ע"י שילוב אלמנטים חדשים ועתיקים בצורות בלתי צפויות לחלוטין, כמו למשל השער המעוטר בסגנון קלאסי בכניסה לספינת הגילדה. בסדרה ניסו לעשות משהו דומה אבל לא הצליחו ליצור אמירה ויזואלית אחידה.

preacher

New member
אפילו לא קראתי! אבל קראתי את...

... phule´s company שהיה ספר משעשע. אבל אני לא אוהב ספרים משעשעים - אני אוהב ספרים שמפילים מצחוק, כמו מדריך הטרמפיסט, או ספרים רציניים. אספירין כותב (ממה שראיתי) ברמה של סדרת סרטי בית-ספר לשוטרים.

לא כך.

המית´ים הראשונים הם היסטריים. מצחיקים נורא ואפילו עומדים בכבוד בהשוואה למדריך. במיוחד השלישי שהוא באמת מפיל. לא קראתי את Phule´s אבל מישהו שאני סומכת עליו אמר לי שזה אכן בינוני למדי. כמובן, אחרי הספר השישי גם הרמה של המית´ הידרדרה, ולכן אני לא יכולה להגיד שהידיעה על ההמשכים החדשים משמחת אותי במיוחד.

למעלה