לא תאמינו...

לא תאמינו... ../images/Emo7.gif

היום אני לומדת משעה שמונה עד שעה שש בערב!!!!!!!! (עכשיו אני בחדר מחשבים...) למה? תשאלו...למה יצאת באמצע הקורס? למה את לא לומדת? המרצה רצת להוריד את המסך למקרן השקפים, והקול של המסך היורד, הרעש שהוא משמיע, עשה לי פלשבק נוראי... התחלתי לרעוד בכל הגוף, קיבלתי בחילה, והייתי חייבת לצאת מהכיתה לפני שאני יוצאת מדעתי... הקאתי את הנשמה... מה קורה לי?????????????????????? אני משתגעת או מה?!

שם ים

New member
ילדה יקרה....

מקווה שעשר דקות אחרי..את מרגישה קצת יותר טוב...ואם לא..אז אולי תנסי לכתוב קצת?? אולי תפרקי את מה שעלה?? מקווה שתחושי טוב יותר. שם ים

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
ילדה, את לא משתגעת

כשעוברים דברים קשים (טראומטיים מה שנקרא) הם מאוחסנים בצורה מיוחדת של זיכרון שנשלף בדיוק בתנאים כאלה, בבת אחת, בצורה חיה ומכאיבה. אפשר להתמודד עם זה ולהלחם בזה, אל תתיאשי.

תודה שם ים...תודה סהר...

אבל למרות הכל....התייאשתי....אני מרגישה כאילו העמידו אותי מול כיתת יורים. לא יודעת מה יהיה, מה שבטוח, ככה אני לא אשרוד...

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
עד כמה שזכור לי

הזיכרונות הקשים התעוררו אצלך לא מזמן. את עדיין מעכלת את הכל, עדיין לא ממש יודעת איך להתמודד עם זה. זה תיק לא פשוט! עליך ללמוד איך. אנשים למדו לחיות עם הדברים האלה, למדו איך להתמודד כשזה תוקף. כשתרצי ותהיי מוכנה, מומלץ מאוד לחפש מומחה לטיפול בטראומה ולהיעזר בו בעניין הזה. תוכלי להשיג הקלה רבה דרך שיטות טיפול מתאימות. ואם רק תחליטי - את תשרדי
.

למעלה