לא תאמינו
אבל הספקתי אח"הצ להיות בטבריה

stp51

New member
לא תאמינו../images/Emo70.gifאבל הספקתי אח"הצ להיות בטבריה

ה-
של אורה מתה הבוקר בפתאומיות, כנראה שקבלה דום לב או שטף דם במח, בקיצר אין כלבה, ואורה כמובן לא יכולה להרגע אז נסעתי אליה אחר הצהרים והייתי איתה כל הערב, לפנות ערב הגיע בעלה ואמר לה יאללה נוסעים לטבריה להביא גור חדש, "את תטפלי בכלב ואני לא אצטרך לטפל בך" וכך היה כדי לדרבן אותה ולצאת מהדיכי שהיא שרוייה החלטתי להצטרף ונסוע איתה לראות את הכלב ולהביא אותו הביתה, אז מקום המפגש היה במלון דונה גרצייה, הצטיידתי במצלמה ויצאנו לדרך, הגענו למלון ודבר ראשון הלכנו לבדוק את השירותים, הם היו נקיים אבל לא מרשימים כמו בית המלון, המלון נראה כמו בוטיק מלון, משהו בסגנון של מוזיאון ומאד התרשמתי, כמובן שישר שלפתי מצלמה ויש תמונות, אחרי מספר דקות גם נפגשנו עם בעל הכלבה החדשה, זה היה מוזר לראות את הכלבה ברחוב, משהו בלתי מזוהה בת חודשיים, בקושי יש מה לראות, שלמנו עבורה סכום מצחיק במידה וקבלנו את הכלבה שרצינו, או שקבלנו כלבה פח אשפה במחיר מוגזם, אורה רצתה רק פינצ'ר קטן, תחזיקו אצבעות שזה לא יגדל לאריה גדול, והלכנו לחפש משהו לאכול וכמובן שלא מצאנו משהו מתאים אז שמנו פעמינו ל
וחזרנו הביתה, אכלנו בבית בדיוק את מה שרצינו. אין כמו בבית את התמונות תקבלו מחר, בברכת לילה טוב

stp51

New member
לילה טוב../images/Emo29.gifיש למישהו מושג למה אני מקבלת

על כל תגובה הודעה במייל שלי, עברתי על כל העולמות שלי ועל עדכון פרטים ודאגתי למחוק את כל ה-
הסימנים כדי שלא אקבל הודעות ולמרות זאת המייל שלי מתפוצץ מכל הודעה שעונים להודעה שלי בפורום
מי מוכן להסביר לי מה עוד למחוק ואיפה
רק בבקשה לאט אני אבין מהר

אסתי תיסתכלי פה למטה כשאת לוחצת על תגובה

אחרי שאת כותבת בתוכן ההודעה תרדי קצת למטה ותיראי אם מחקת את ה
איפה שכתוב ברצוני לקבל הודעה במייל על תגובות להודעה זו. האמת שגם אני היום מקבלת תגובות למרות שלא סימנתי את הוי וכשפתחתי ראיתי שהוא מסומן ומחקתי אותו.

stp51

New member
מי גאון של אמא../images/Emo51.gif יקירתי, זה שיגע לי את

השכל, איפה לא חיפשתי ורק שם לא הסתכלתי

stp51

New member
אז רונית../images/Emo124.gifאם את כזו חכמה וראיתי שבעולמות

שלך עדכנת הכל בלי עין הרע, ואיזה דף יפה עשית לך
אני רוצה לשים תמונה כמו שאת שמת של אור וים, איפה לעזאזל שמים את התמונה כדי שהיא תעלה לשם
ניסיתי במקום מסויים ששם ראיתי עיון של תמונות וזה נדבק לטפטים של הדף במקום ללכת לרבוע של התמונה

תחליטי אני חכמה או גאון../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif אני צריכה

להסתכל שוב מה עשיתי...לא זוכרת איך הצליח לי בפוקס

stp51

New member
חכמה, גאון../images/Emo35.gif../images/Emo70.gifהעקר שתכתבי לי מה עשית../images/Emo6.gif

תכנסי בעולמות לתמונות ושם יש לך לבחור אלבום

תיפתחי ותישמרי את התמונה ותעשי המשך ושמור ואז נראה לי שהתמונה תישמר. יש לי גם שאלה ...איך מוחקים שם תמונות שאני לא רוצה? מסתבר שכל אנימצייה ששמתי פה זה נכנס לאלבום והתנחל שם ואני לא מצליחה להסיר

אסתי כשתיכנסי לעולמות תיפתחי את עידכון העולם

שלי , למעלה בצד שמאל ודרך זה תגיעי לתמונות הבנת

ומחר אני רוצה לראות את התוצאה../images/Emo140.gifעכשיו

אני פורשת בשיא
של העייפות...לפני שאתעורר שוב ואז הלך עליי
מחר בבוקר אנחנו מטיילים לכיוון הצפון אז נשתמע בערב שישי. לילה טוב

stp51

New member
רונית הפעם הגאונות שלך שאפה ל-0 כי את זה

עשיתי והתמונה נשארה באלבום

אורה, תתחדשי על הכלב. ומה שמו??../images/Emo107.gif

הכאב של אובדן כלב הוא מאד קשה. טוב עשית שהבאת כלב צעיר לביתך. מאחלת לך הנאה בגידולו

stp51

New member
קוראים לה מיני והיא התקבלה באישור../images/Emo193.gif../images/Emo107.gif

למעלה