לא תאמינו=]]]]]]

TairAtias

New member
לא תאמינו=]]]]]]

היום בהפסקה אבא שלי שלח לי מסרון ובו היה כתוב שהוא משחרר אותי מביה"ס ב12 כדי ללכת להשלים את הסרט לבר מצווה... כמובן שהסכמתי כי בכל זאת שעה שישית הסטוריה;) אז נסענו לרמת גן לעורכת שהובילה אותנו לבית קפה נידח במרכז רמת גן ואת מי אני קולט שם?! את אביב ושני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ומי יושבת איתם בשולחן?! אמא שליייייייייייי בקיצור הם תכננו את הכלללללללל כדיייייי שאני אפגש עם אביב ויצלמו וישימו בסרטטטטטטטטטט ואני כאילו נכנסתי לאטרףףף בקושי הצלחתי לדברר והיה באמת כיף חיים והוא חתם לי בשירים האסורים ומי שלא מאמין שיזדיין אני אשים פה תמונה עוד מעט כי היא אצל אמא שלי ובקיצור הוא היה נורא נחמד ואדיב שזה הפתיע אותי.... בקיצור אין מאושר ממניייייייייייייי

TairAtias

New member
אה ולמי שתוהה איך אמא שלי הגיעה אליו

לאח שלי יש חברה שאבא שלה הוא רופא השיניים של אביב... ודוד שלה זה שלום חנוך... אז אמא שלי בקשה ממנה וזה ואבא שלה אמר שזה חוצפה והוא לא שתף פעולה אז אמא שלי נזכרה שפעם אמרתי לה שאביב ברך את חבר שלי לבר המצווה שלו.. והוא שכן של דודה שלי אז היא בקשה ממנה את הטלפון והיא נתנה לו בקיצור היא שאלה אותו איך הוא השיג וזה הוא שאל את אחותו - הם לא יכלו לעזור לנו והיא ספרה את זה לסבא וסבתא שלי שהם ההורים שלה... בקיצור סבא שלי מסתבר שהוא מכיר את דודה של אביב שהייתה פעילה במרץ בזמן שהוא היה חבר במפלגה הזו והיא נתנה לו את הטלפון אז אמא שלי נג'סה לאביב והתקשרה אליו כשהוא היה בלונדון וזה ובסוף הם הצליחו לקבוע איתו=]

TairAtias

New member
אני בן

והוא לא היה במרץ, יעל דיין הייתה במרץ ואותה סבא שלי מכיר

Forever NemeSh

New member
לא קיים שום בנאדם שמשתווה לאלוהים..

לא צריך להגזים ולצאת מפרופורציה..

nini6

New member
פחות דעתי, יותר אמונתי.

ובגלל זה אני חושב שהיא יכולה להחליט להאמין שאביב גפן הוא האלוהים שלה, כמו שיש כאלה שקפקא הוא האלוהים שלהם, פינק פלויד, פנינה רוזנבלום וכו'.

Forever NemeSh

New member
ועדיין... ../images/Emo26.gif

אלוהים זה משהו שאי אפשר להשוות אותו לשום דבר, ולא להיפך. אלוהים זה אלוהים.. וזוהי אמונתי..

R h o n e

New member
עוד שישה ימים!!!!!!!!!!!!!!!11111אחדאחדאחד

גמני מתרגש@!!!!!111 כמעט כמוהו !!!!!!!!!

TairAtias

New member
אתה בכלל לא מוזמן אז תפסיק להתלהב

סתם אולי אני אזמין אותך לנקות את השירותים, מתאים לך?

R h o n e

New member
תזמין אותי להיות זה שטועם תאוכל

לבדוק אם זה כשר ובריא, שהאורחים לא יתלוננו חס וחלילה

למעלה