לא תאמינו

עליזה 63

New member
לא תאמינו

עשתה פרצופים לכלב ונאסרה. ג'ינה האצ'ינסון אמנם הייתה קצת שתויה ועשתה פרצופים לכלב משטרתי, אבל בוודאי לא האמינה שזה מה שיוביל אותה לתא המאסר. המשטרה טענה כי הטרידה את הכלב שדווקא בכלל לא התלונן.... בפעם הבאה שאתם עושים פרצוף לכלב כדאי שתחשבו שוב לפני המעשה, כי אתם עלולים להיאסר. זה בדיוק מה שקרה לג'יינה האצ'ינסון מניו המפשיר שבארצות הברית לאחר ש"הטרידה" כלב משטרתי. היא הועמדה למשפט על התאכזרות לכלב והתנגדות למאסר. הכל החל כששוטרים הגיעו לסופרמרקט כדי לגבות הצהרות על קטטה שהתרחשה שם יום קודם לכן. האצ'ינסון בת ה-33 שהגיעה למקום ברכבה, התקרבה לאחד השוטרים וטענה בפניו כי היא הותקפה על ידי גבר שנכח במקום. אלכוהול ופרצופים לכלב לא הולכים ביחד כשרצתה לתת הצהרה מצדה, השוטר סרב מכיוון שלטענתו היא הדיפה ריח חזק של אלכוהול. בתגובה, ניגשה האצ'ינסון לחלון הרכב המשטרתי נצמדה אליו והחלה לבהות ולעשות פרצופים לכלב המשטרתי שהיה בתוך הרכב. לטענת המשטרה, בשלב הזה הכלב איבד את הריכוז ולא יכול היה להתרכז במשימה המשטרתית לשמה אולף. השוטרים, להם נמאס מהתנהגותה החליטו לעצור אותה, אך היא החלה להשתולל ולהתנגד. לבסוף, השתלטו עליה ואף בדקו את רמת האלכוהול בגופה שהייתה פי שתיים מהמותר בחוק. "אני לא יכול לשאול את הכלב מה הוא חש" למרות המאסר התקדימי זיכה אותה השופט לאחר שצפה בסרט המשטרתי שתיעד את האירוע. "אני חושב שקשה לשפוט אם הנאשמת אכן גרמה לשינוי בתפקודו של הכלב", אמר השופט. "בדרך כלל במקרי הטרדות נהוג לשאול את המוטרד כיצד חש ברגע ההטרדה. כאן קצת קשה לי לשאול את הכלב מה הייתה תחושתו".

עליזה 63

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

גבר יושב עם אישתו בארוחת ערב ואומר לה- "תגידי לי משו שיכעיס אותי וישמח אותי במשפט אחד ובעונה אחת... נראה אותך.." האישה חשבה ואמרה "לאחיך יש זין קטן יותר מאשר לך".. שני שיכורים חוזרים מהפאב ונתקעים בשלג. השלג מכסה עליהם, והם כבר בטוחים שהם הולכים למות. רגע לפני שהם קופאים לחלוטין מגיע כלב סן-ברנרד מחלץ כזה, עם חבית ברנדי על הצוואר. אומר שיכור א´: "תראה, הנה שוב מגיע ידידו הטוב של האדם להצלה" שיכור ב´: "כן, ותראה איזה כלב יפה הוא הביא איתו...". הזמן: שנות השישים המקום: חדר לידה בחורה אחת ילדה תינוק כושי,עם בלורית שטנית,ועניים מלוכסנות. את צריכה להיזהר עם האורגיות האלו,אמרה לה המיילדת אני יודעת... נאנחה הבחורה,יש לי מזל שהוא לא נובח..... אשה אחת מצליחה להתקשר עם רוח בעלה,שמת לפני הרבה שנים.... משה,ספר לי מה קורה אצלך עונה הבעל: אהה,שום דבר מיוחד,בבוקר אוכלים חסה ומזדיינים,בצהריים אוכלים חסה ומזדיינים,וככה גם בערב מההה? שואלת האשה,זה מה שעושים בגן עדן??? איזה גן עדן?? עונה לה הבעל,אני שפן באוסטרליה..... טעות ב-E-MAILטעות ב-E-MAIL איש אחד עזב את רחובותיה המושלגים של שיקגו כדי להנות מחופשה בפלורידה שטופת השמש. אשתו, שהייתה בנסיעת עסקים, תכננה להצטרף אליו ולפגוש אותו במיאמי, ביום למחרת. האיש הגיע למלון לאחר שבילה כל היום בחוף, תחת עצי קוקוס ושתיית קוקטילים טרופיים... הוא החליט לשלוח E-MAIL לאשתו, כדי להקדים ולספר לה את נפלאות המקום. הוא לא מצא את כתובת ה- E-MAIL שרשם בפתק, לכן סמך על זכרונו ושלח: [email protected] בתקווה שזה נכון. מקסימום, אמר לעצמו, זה ממילא לא כל כך חשוב. אבל רצה הגורל והכתובת לא הייתה נכונה. הוא טעה באות אחת וההודעה הגיעה לתיבת ה- E-MAIL של אשת כומר פרוטסטנטי שנפטר יום קודם. בלילה, אשתו של הכומר פתחה את הדואר האלקטרוני כדי לראות את הודעות הניחומים ששלחו לה. כאשר ראתה את ההודעה נתנה צעקה, ניסתה לקום אבל התמוטטה ומתה מהתקף לב. קרובי משפחה ששמעו את הצעקה רצו לחדר, ולאחר שראו את האישה המתה קראו את ההודעה: "אשתי היקרה, הרגע הגעתי. הנסיעה היתה ארוכה, אבל היה שווה. הכל מאד יפה! העצים, הגנים, המסיבות. למרות שאני נמצא פה רק כמה שעות, אני מרגיש כבר כמו בבית. עכשיו אני הולך לנוח קצת. רק רציתי להגיד לך שכבר דיברתי עם האנשים פה וכולם מצפים לבואך מחר. אני בטוח שהמקום ימצא חן בעיניך. בעלך האוהב אותך לנצח. נ.ב. תכיני את עצמך, חם פה גיהנום!" איש אחד עזב את רחובותיה המושלגים של שיקגו כדי להנות מחופשה בפלורידה שטופת השמש. אשתו, שהייתה בנסיעת עסקים, תכננה להצטרף אליו ולפגוש אותו במיאמי, ביום למחרת. האיש הגיע למלון לאחר שבילה כל היום בחוף, תחת עצי קוקוס ושתיית קוקטילים טרופיים... הוא החליט לשלוח E-MAIL לאשתו, כדי להקדים ולספר לה את נפלאות המקום. הוא לא מצא את כתובת ה- E-MAIL שרשם בפתק, לכן סמך על זכרונו ושלח: [email protected] בתקווה שזה נכון. מקסימום, אמר לעצמו, זה ממילא לא כל כך חשוב. אבל רצה הגורל והכתובת לא הייתה נכונה. הוא טעה באות אחת וההודעה הגיעה לתיבת ה- E-MAIL של אשת כומר פרוטסטנטי שנפטר יום קודם. בלילה, אשתו של הכומר פתחה את הדואר האלקטרוני כדי לראות את הודעות הניחומים ששלחו לה. כאשר ראתה את ההודעה נתנה צעקה, ניסתה לקום אבל התמוטטה ומתה מהתקף לב. קרובי משפחה ששמעו את הצעקה רצו לחדר, ולאחר שראו את האישה המתה קראו את ההודעה: "אשתי היקרה, הרגע הגעתי. הנסיעה היתה ארוכה, אבל היה שווה. הכל מאד יפה! העצים, הגנים, המסיבות. למרות שאני נמצא פה רק כמה שעות, אני מרגיש כבר כמו בבית. עכשיו אני הולך לנוח קצת. רק רציתי להגיד לך שכבר דיברתי עם האנשים פה וכולם מצפים לבואך מחר. אני בטוח שהמקום ימצא חן בעיניך. בעלך האוהב אותך לנצח. נ.ב. תכיני את עצמך, חם פה גיהנום!"

למעלה