לא תהיה לי אהבה אמיתית לעולם

לא תהיה לי אהבה אמיתית לעולם

היום אני כבר יודע. וזה לא מעניין מישהו. אם הייתי שולח מכתב היא היה מעקמת את אפה קוראת כמה שורות, אולי מקמטת, וזורקת לפח. אבל זה לא מעניין.

אותי זה מעניין!

ואני לא בטוחה שזה מה שהיא הייתה עושה! אני דווקא חושבת שהיא הייתה קוראת.. ובגלל ההרגשה שזה היה עושה לה.. או שהיא הייתה שומרת או שהיא הייתה מפחדת מזה והייתה זורקת לפח.. כדי להתרחק.. ואל תגיד שלא תהיה לך אהבה אמיתית! הנה, תסתכל שם בפינה כבר מחכה לך אהבה! האהבה בכל מקום! תחכה קצת..והיא תגיע..אתה תראה.. אולי זה קשה הרגע לראות הכול ורוד.. אבל אתה תראה.. מאחלת לך רק טוב ועתיד ורוד ורוד ונעים

תודה

על העידוד והמילים החמות, דמעתי. את יודעת אולי היא הייתה קוראת את המכתב, אבל זה לא היה עושה לה טוב היא צריכה לשכוח וגם אני. אוי אבל זה כל כך קשה לשכוח. אני לא מאמין שמישהו יאהב אותי יותר לעולם, ופה לא יעזרו עידודים. זו הדעה שגיבשתי ואני לא מפחד ממנה, אני צריך לא לצפות וככה לא להתאכזב. זה אולי מין הגנה לא יותר מתוחכמת, אבל אני באמת מאמין בכל לבי שלעולם, אף אדם, לא יאהב אותי.

ואני מאמינה אחרת!

כול הגנה אפשר לפרק.. לא תמיד היא שורדת.. ואני מקווה שבפעם שלך היא לא תשרוד.. ושתבוא אהבה יותר גדולה ממה שתחלום ושרק תהנה ממנה..ושתראה כמה אפשר לאהוב מישהו.. הלוואי שיהיו לך עוד הרבה כאלה.. ואני בטוחה שיהיו עוד הרבה אנשים שיאהבו אותך!! ואולי אולי אם היא הייתה קוראת את המכתב..היה קורה משהו אחר.. אי אפשר לדעת בלי לנסות..אי אפשר להסיק מסקנות.. תמיד אנחנו חושבים שאנחנו מכירים את עצמנו ואת מי שאנחנו אוהבים הכי טוב..ואז ברגעים הכי מפתיעים הם פועלים אחרת לגמרי..אנחנו פועלים אחרת לגמרי..כול אדם משתנה..רק תזכור שכול שינוי יכול להיות גם לטובה..

הלוואי

אבל שמישהי תאהב אותי אבל הנסיון מראה לי אחרת. בקשר לגברת מכתב, המכתב שלי לא היה מבקש אותה בחזרה, למרות שאולי בתוך תוכי ישנה משאלה שכזו, המכתב היה רק מבקש לדעת מה קרה. אבל אני כבר לא ממש מסוקרן, אני רוצה לשכוח.

ה מוזה

New member
../images/Emo127.gifיש מישהו אחד שאותך אוהב

אתה את עצמך . הדרך ללב אחר היא רק דרך הלב שלנו אהבתנו העצמית היא דרך שבה נגיע למחוזות רחוקים ללבבות אחרים תאהב את עצמך . מחשבות טיבן להתממש כך היקום פועל כל עוד תחשוב שאין עבורך אהבה בעולם לא תמצא אהבה בלבבך סוף מעשה במחשבה תחילה לא לחינם נאמר .. הבט בחלון ..היקום מתחדש גשם מרווה אדמה יבשה עונת החמסין חלפה ועברה זה הזמן הטוב ביותר להתחדשות פנימית לאהבה עצמית שתקרין לעולם ותביא בכנפיה אהבה עד אליך .. תאהב את עצמך. אהבה תשרה בלבבך . ברוך הבא לקסם של המכתב ...

נכון

זה הדעה שגיבשתי לעצמי, לאהוב את עצמי, ולעשות את מה שעושה לי טוב, ואם מישהו לא יאהב אותי אז לא יאהב. זה עצוב אבל אפשר לחיות גם עוד חמישים שנה לבד.

צודק!, אם תחשוב ככה, באמת לא תהייה

לך אהבה אמיתית לעולם! אבל: אם תחשוב: תהייה לי אהבה, שווה יותר, טובה יותר, אמיתית יותר שעושה לי טוב יותר, כי מגיע לי... אני מבטיחה לך שהאהבה הגדולה הזו שאתה מחכה לה, בוא תבוא. הכל עיניין של גישה!

למעלה