לא תמיד הכל חיוכים פוצי מוצי וסבבה
לא, לא מש'ו דרמטי או "רציני" סתם שיגרה אפרורית. מותש ממלחמת ההתשה. (יש נטייה בפורומיי הורים, להביא ת'צדדים ה-"וורודים" או חלילה ה-"שחורים" - הכוונה, את ההתנחמדויות, ה-גאווה, ה-נחת, גם את השאלות המטרידות של איך ומה לעשות כש... אני צובע ב-"וורוד", כי הן שייכות לתחום הדאגה והאהבה ההורית. גם כש-חלילה משהו נורא קורה (לזה אני קורא ה-"שחורים") באים לשתף. וכמו שנשות עסקים/קריירה, צריכות להיות "סופר" בשביל לתפקד בסביבה "גברית", כך אנחנו "אנשי ה..." איך לקרוא לזה?! וואלה ל'דע! – מרגישים צורך להיות "סופר-אבא" בסביבה שהיא כביכול נשית.... אז היום הם היו בלתי נסבלים! רציתי לחנוק אותם! בבוקר חמותי לקחה אותם (לנשק לה ת'רגליים!) ואחה"צ לקחתי אותם לקניון
(פעילויות לכבוד פורים וכאלו) ופגשו חברים שגם לקחו אותם איתם הביתה – 'קיצר, היה להם יום סבבה! שום סיבה למה שקרה אח"כ. הם השתוללו עם החברים, לא משהו "חריג" או חסר טעם, דווקא היו ממש חמודים. ואז בתום כל ה-"חגיגות", נכנסו למצברוח כזה של פריקת כל עול. היו פשוט "רעים"! עשו הכל בשביל להתגרות ולעצבן, לבחון גבולות (ולעבור אותם) וכשהם רוצים, הם יודעים איך לדגדג ת'נקודות הכי רגישות! והדיגדוג הזה, לא מצחיק!!! פשוט שטפו את כל הטעם הטוב שהיום הנחמד הזה הותיר אחריו. טוב נו יאללה! לא נורא. עבר. ומחר (כלומר היום) כולנו כולל כולם בחופש, מקווה שנבלה יפה! אגב – רעיונות לפעילויות בירושלים והסביבה?
לא, לא מש'ו דרמטי או "רציני" סתם שיגרה אפרורית. מותש ממלחמת ההתשה. (יש נטייה בפורומיי הורים, להביא ת'צדדים ה-"וורודים" או חלילה ה-"שחורים" - הכוונה, את ההתנחמדויות, ה-גאווה, ה-נחת, גם את השאלות המטרידות של איך ומה לעשות כש... אני צובע ב-"וורוד", כי הן שייכות לתחום הדאגה והאהבה ההורית. גם כש-חלילה משהו נורא קורה (לזה אני קורא ה-"שחורים") באים לשתף. וכמו שנשות עסקים/קריירה, צריכות להיות "סופר" בשביל לתפקד בסביבה "גברית", כך אנחנו "אנשי ה..." איך לקרוא לזה?! וואלה ל'דע! – מרגישים צורך להיות "סופר-אבא" בסביבה שהיא כביכול נשית.... אז היום הם היו בלתי נסבלים! רציתי לחנוק אותם! בבוקר חמותי לקחה אותם (לנשק לה ת'רגליים!) ואחה"צ לקחתי אותם לקניון
![](https://timg.co.il/f/Emo3.gif)