לא תמיד נהיה חזקים...ולמי שאין פנסיה??

יוליקה

Member
מנהל
לא תמיד נהיה חזקים...ולמי שאין פנסיה??

זה כל כך עצוב שבא רק לבכות.... אבל בעיקר אני רוצה שיפטרו את השרה גילה גמליאל שהצליחה להוציא מביבי מנוי להיות שרה "כי הבטיח לה" אז היא מחזירה לו טובה ע"י הרמת אצבע שבו היא גוזרת רעב וחולי על האנשים שהיא ממונה עליהם כשרה...
ככה היא אמרה באוקטובר 2015... השרה לשוויון חברתי גמליאל: "ב-2018 100% מתקציב המדינה יהיה מגדרי"... וכעת יש לה פרצוף להרים יד נגד????

Alon-Lee Green
זו סבתא שלי, לילי. באוקטובר הקרוב היא תהיה בת 92. פעם בחודש, ב-28 בכל חודש, היא מקבלת קצבת זנקה מהמדינה. 1,600 שקלים שלמים. כמו מאות אלפי אזרחיםמבוגרים אחרים, מהכסף הזה היא צריכה לחיות: לשלם על הדירה שלה, לקנות אוכל, תרופות(שמגיעות לכמה מאות שלים בחודש), לשלם חשמל, מים, ארנונה, טלפון. וזהו בערך. לא חיי פאר ומותרות. לפני שעה הפילה הממשלה, על חודו של קול אחד, את הצעת החוק להעלאת קצבת הזקנה מ-1,600 ש”ח לחודש ל-3,500 ש”ח. 46 נגד 45. מאחורי הצעת החוק, שיזם דב חנין, היה הגיון ממש פשוט: רבע מהקשישים בישראל הם עניים. זה לא שהם בוחרים לא לעבוד, או להוציא יותר ממה שהם מכניסים, הם, רובם, פשוט חיים בלי פנסיה, ומתפרנסים אך ורק מקצבת הזקנה. ואיך אפשר לחיות רק מ-1,600 שקלים בחודש? התשובה לכך היא שאין שום אדם בישראל שיכול להתקיים מהסכום הזה. פשוט אין. אז מה שקורה הוא - וזה מגובה בנתונים - שהרבה מהקשישים מוותרים על תרופות או על מזון, כי הכסף פשוט לא מספיק. אבל את השרים זה ממש לא מעניין. להם אין להם בושה להמשיך להסתכל לסבתא שלי ולשאר הקשישים בעיניים ולטעון שהם השרים של כולם, של כל האזרחים. 3500 ש"ח בחודש זה משהו שהממשלה לא יכולה לעמוד בו? רק על הטבות מס לחברות ענק הם מוציאים מיליארדים על מיליארדים בכל בשנה. ועל התנחלויות? מאות מיליונים בשנה. אבל לדאוג לאזרחים שבנו כאן את כל החיים שלהם, ועכשיו צריכים לקבל קצת חזרה מהמדינה? לזה אין לנבלות האלה מספיק כסף. בושה.

לקשישים אין כח להשפיע על הממשלה, לכן הם מופקרים

אבל זה לא ילך לנסות להתארגן, כי מי שזוכר את מפלגת הקשישים שכבר בקדנציה הראשונה היו מריבות אימים על כבוד ועל תפקידים וכל היתר דברי ההבל, במקום לעסוק בקידום הקשיש. והם התפרקו ונעלמו.

בממשלה שמחו שזה קרה כי הקשיש נשאר בתחתית, ואף אחד לא שם עליו, ועוד לנתניהו היתה חוצפה של מניאק לפני שנה לצאת בחגיגות "שופוני יא נאס" כשהוסיף לקשישים 80 שקל לחודש, האפס הזה.

אני לא זקוק לכספים הללו כיוון שאני מסודר, כאשר בההקמת איגוד השוטרים דבר ראשון דאגנו להכרה בפנסיה נורמלית, אבל רואה אחרים שלא דואגים לפנסיה ואחר כך נשארים מול שוקת שבורה.
לא מכבר יצא חוק המחייב גם עצמאיים להפריש כספים לקרן פנסיה.

מינהר

New member
לתת 3500 שח קצבאות זיקנה פרושו-

לא רק הגירה של 200 אלף ערבים לירושלים המזרחית, אלא 400 או 600 אלף. ומי ישלם זאת? הנכדים שלכם. לא שלי. שלי בחול.

ניומה

New member
מינהר אני מבינה שלא מפריע לך שזקנים

מקבלים קיצבת רעב כקיצבת זקנה העיקר שלערבים לא תהיה קיצבה.
בעיני זו חשיבה קצת משונה.

מינהר

New member
ניומה, לפי החוק בארץ כשיוזמים הוצאה,

צריך להצביע מנין ילקח הכסף.
אם הכסף לקצבאות למיניהם יבוא על חשבון מיסוי כבד יותר על הצעירים שעובדים-- צריך לומר זאת במפורש. והצעירים הללו צריכים להסכים, או מי שמייצג אותם.
ובהחלט מפריע לי שבמקום 20 אלף ערבים בירושלים המזרחית ב-1967 יש לנו פתאום 300 אלף -- בגלל הקצבאות והקופ"ח. מאוד מפריע לי. לא בשביל זה קמה המדינה הציונית. שלא לדבר על כך שלצורך "איחוד משפחות- נישואין"- זה תמיד ערבים לתוך ישראל ולא להפך.

מהיכן מקורות כסף לממשלה, קל מאוד:

מיטה במטוס ב-500.000 שקל (חצי מליון)
גלידות פיסטוק ב-15.000 לחודש בקיץ
15000 שמלה
80.000 ליין בארבע שנים
ספר וספרית צמודים לסרה ולבעלה בעל "הלוואה וחסכון"
מלונות פאר בחו"ל בכאלו שרק מליונרים הולכים אליהם
כל שבועיים טיול לחו"ל לעיתים עם הילדים
וכו וכו
עוד הרשימה ארוכה. אם את כל האלו יבטלו, יהיה כסף.....

כדי למנוע הגירת ערבים מהשטחים לישראל יש לעשות לחסימת הכניסה בגבולות למי שאיננו אזרח המדינה. כמו כן מי שאיננו ברשומות משרד הפנים איננו אזרח המדינה והוא יכול להגר כמה שהוא רוצה, זה מהלך פשוט, אחרת, יוצא שהממשלה הופכת אותי בניגוד לרצוני כנותן כסף למחבלים.....

אני בכלל הייתי מפסיק לתת לערבים משהשטחים אישורי כניסה לישראל, יש לחסום היטב את הגבולות (היום הכל פרוץ) ולתגבר במשמרות וכך להתחיל לגרום לערבים ללכת לארצות ערב לחפש עבודה, יש להם 52 ארצות כאלו, אין להם מה לחפש בישראל.

מה שהיה מגוחך עד כלות היה טענת תושבי יאטה שזה לא יכול להיות ששני המחבלים בתל-אביב הם מהכפר שלהם.
הרי יאטה ידוע כקן מחבלים מזה עידנים, וכאשר עברתי קורס חבלני משטרה, חלק היה בחברון וכתת הכוננות היתה מצויידת במפה של....יאטה......

חוץ מזה שאין אף ערבי גם בישראל שאוהב את מדינת ישראל, ומי שאומר שכן הוא משקר או מטעמי פירסום או מטעמי פרסומת מסחרית.....

למעלה