לא תפתחו לי שרשור יומולדת?
H hagarshtar New member 26/7/06 #2 יאו לא ידענו!../images/Emo118.gif סיוון!!!!!!!!1 מנהלת יקרה שלנו!! שיהיה לך המונים של מזל טובים! אושר עושר בראיות והמון אהבה. עד 120 שנה ויותר!! הגרי [:
יאו לא ידענו!../images/Emo118.gif סיוון!!!!!!!!1 מנהלת יקרה שלנו!! שיהיה לך המונים של מזל טובים! אושר עושר בראיות והמון אהבה. עד 120 שנה ויותר!! הגרי [:
M mmmbam New member 27/7/06 #4 הוהו!!! סיוון!!!../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif איזה כיף!!! המון המון המוני מזלטובים!!! ושתמיד תהיי מאושרת ובריאה ושהחיים יחייכו אלייך ואת תחייכי אל אנשים
הוהו!!! סיוון!!!../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif איזה כיף!!! המון המון המוני מזלטובים!!! ושתמיד תהיי מאושרת ובריאה ושהחיים יחייכו אלייך ואת תחייכי אל אנשים
D dreamerman New member 27/7/06 #7 מזל"ט!!!!!!! היום יום הולדת היום יום הולדת היום יום הולדת לסיוון!!!! חג לה שמח וזר לה פורח היום יום הולדת לסיוון.. הפי בירסדיי טו יו! הייתי שר עוד שירים אבל אני עצלן...
מזל"ט!!!!!!! היום יום הולדת היום יום הולדת היום יום הולדת לסיוון!!!! חג לה שמח וזר לה פורח היום יום הולדת לסיוון.. הפי בירסדיי טו יו! הייתי שר עוד שירים אבל אני עצלן...
N noam273 New member 27/7/06 #8 ../images/Emo49.gif אז, מטוס זעיר ללא טייסס!!!!!!!! נעמיקההה-וסליחה---
א אלה מה קורא לה New member 27/7/06 #9 ../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo212.gif../images/Emo42.gif../images/Emo151.gif../images/Emo140.gif קח ! נו, אהבת? אם לא, אז יש פתק החלפה מאחורה...
../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo212.gif../images/Emo42.gif../images/Emo151.gif../images/Emo140.gif קח ! נו, אהבת? אם לא, אז יש פתק החלפה מאחורה...