לא תרצח

לא תרצח

פוסט "יפה" כתבה סוג ב' בבלוג על האחריות של חרדים לפשעים של חרדים אחרים ועל אשמות שהאשימו את אשתו של נחמן אנשין שרצח את בתם הגבתי לפוסט הזה בבלוג זכות התגובה

סוג ב

New member
וואו, איזה כבוד

ומה אתה עושה? גם עבודת מטאטא. תקרא שוב: חלקם מאשימים את הקהילה שלו, שלא סגרה אותו במוסד סגור והתביישתי לקרוא מאשימים מסוימים, שהאשימו את אשתו. לא פחות ולא יותר לא כתבתי שכל הציבור מאשים את האישה. כתבתי מאשימים מסוימים. ואם קראת את כל התגובות בהודעות מקור בחדרי חרדים, תראה שיש עוד כמה שהסכימו איתו. נכוןןןןןןן גם אצל החילונים יש הרבה רוצחים- אבל לא מטאטאים את זה- מדברים על זה כל היום בחדשות!! אצל החרדים, מפגינים לניקוי שם טוב, כמו עם אם המרעיבה, וכמו הקרוב רחוק משפחה שלי שהוא פדופיל, שמסתובב חופשי (בקרוב הרשומה), כי לא רצו בושות, אם יתלוננו במשטרה והפרשה תצא החוצה, המטאטא שהעבירו על המלמד אצלנו בחיידר, השכן המשוגע החרדי של אחותי, שחושף את מר בולבולון שלו, ליד ילדים קטנים עם פיאות מסולסלות, אני יכולה לשבת כל הלילה על זה. ואם זה לא מטאטא, אז ממהרים להאשים גורמים אחרים וכשכותבים על זה בעיתון או בבלוג שלי, ישר יוצאים צדיקים כמוך וממהרים להגיד שזה הכפשה של ציבור שלם. כשיש דקירות סכין, בין נערי בית ספר חילוניים, כל הכותרות זועקות, לאן הנוער שלנו הדרדר וכמה שהוא נורא, אז מה? קם איזה בלוגר ומחליט שמשמיצים להם את כל הבית ספר? לא, כי חילונים יודעים לקחת אחריות ולא להאשים את האחרים בהשמצות שווא.

mister xy

New member
מה פתאום ?

החרדים מטפלים בבעיות כמו שרק הם יודעים לעשות והרבנים כבר מצאו את הגורם לרצח המזעזע הזה - האנטרנט.

למעלה