ראשוןןןןןןןןן!!!!11
משהו טוב שקרה השבוע:
היה את המעבר ל-2014 ויצאתי עם החברה ועוד כמה חברים, היה נחמד ומצחיק וכיפי. מה גם שאחרי שיצאנו הקפצתי הביתה 2 ידידות שלי ועצר אותנו שוטר שהחליט לעשות לי בדיקת ינשוף ושתיתי קצת (חצי כוס שמפניה, חצי ליטר בירה וזהו) ובכל זאת עברתי את הבדיקה בהצלחה
אה, וגם קיבלתי העלאה בשכר, יאיי! חחח.. אם היה תהיה רטרו-אקטיבית לדצמבר אני בכלל אהיה מרוצה
משהו רע שקרה השבוע:
האמת? לא קרה משהו כזה.. יאיי
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
אממ, לא זכור לי שיש משהו מיוחד בשבוע הבא.. סתם עוד שבוע
התחדשות השבוע:
חברה שלי קנתה 3 זוגות נעליים, אני קניתי כלום. אז זהו
סרט השבוע:
"להציל את מיסטר בנקס" - אוי, איזה סרט מצוין!! הוא מרגש, הוא מצחיק, הוא לא משעמם לרגע, הוא רק משתפר עוד יותר מרגע לרגע, הוא יכבוש לכם את הלב ויגרום לכם להיות עם דמעות בעיניים בדיוק ברגעים הנכונים. אמה תומפסון פשוט אדירה והיא הולכת לקבל מועמדות סופר-מוצדקת לאוסקר, טום הנקס מצוין כהרגלו וקולין פארל מפתיע לחלוטין. איזה סרט, יא וואליקה! אני מאוד מאוד ממליץ עליו.
סדרת השבוע:
לא יצא לי בכלל לראות השבוע טלוויזיה.. "ארץ נהדרת" אולי? למרות שהפרק שהם עשו היה בינוני
ספר השבוע:
):
שיר השבוע:
לאחרונה התחילו לחרוש על השיר Sail של להקה שאני לא זוכר את השם שלה, שיר שחברה שלי ואני מאוד אוהבים אבל מה פתאום נזכרו בשיר בן 3 שנים שרק עכשיו חורשים עליו? מה נהייה? הוא עוד יהיה שיר השנה 2014
אלבום השבוע:
"כל הימים", החדש של שי גבסו. שמעתי אותו אמנם פעם אחת אבל הוא הרשים אותי, הוא מאוד שומר על הקו המוסיקלי של גבסו אבל הוא כאילו פיתח אותו, הלך לכיוון קצת אחר. אני כמובן אשמע אותו עוד ואגבש עליו דעה
מאכל השבוע:
אמא שלי הכינה איזו עוגת שוקולד טעימממממממממממה! איך אני מת על עוגות שוקולד
ציטוט השבוע:
"כסף? כסף? אלכוהול?" - המלצר השיכור שלנו. מה נסגר?
תמונת השבוע:
דמיינו אותי בחוטיני. הנה לכם, תמונה שלא תצא לכם מהראש כל השבוע
תכניות לסופ"ש:
לא יצאתי בשישי בערב אלא נשארתי בבית של חברה שלי וסתם הסתלבטנו, היום בערב אולי אפגש עם חברים שלא ראיתי הרבה זמן
אחר (או: מסר חשוב לאומה):
עוד כשבוע וחצי מכריזים על המועמדים לאוסקר