לא 80 יום - כן כדור פורח

demikulo1

New member
לא 80 יום - כן כדור פורח

לכל מי שהתחום מעניין אותו.. אני לא בא לפרסם כאן אף אחד בעצם, אלא לספר לכם על משהו שעשיתי לפני כמה ימים, ומדובר באחת החוויות הכי מדהימות שלדעתי אדם יכול לחוות. לבת הזוג שלי, היה זה יום ההולדת ה-28 בחודש שעבר. בין כל הנסיונות החוזרים והנשנים שלי לחפש לה משהו מעניין, קיבלתי המלצה מחבר להפתיע אותה בטיסה. מיד הגבתי ב"אין סיכוי, אני צריך משהו צנוע יותר", והוא מיד אמר לי - רגע. טיסה בכדור פורח. אחרי שהסכמתי להקשיב לו מעט (מסתבר שזה לא כזה קשה), הוא סיפר לי על החוויה שלו מהכדור פורח, ואני רציתי לשתף עכשיו את כל העולם בחוויה שלי (כן, בסוף עשיתי את זה). בשורה התחתונה, זה מדהים. לא צנוע, אבל פשוט מדהים. מדובר בחוויה שהתחילה עם הזריחה (זה היה בעמק יזרעאל אגב – אזור מדהים ששווה נסיעה בשעות הבוקר המוקדמות), נמשכה לתוך טיסה של שעה בין ההרים הירוקים, ונגמרה בארוחת בוקר של מלכים במצפה ליד. וכשאני אומר מלכים אני מתכוון מלכי המלכים. אין דברים כאלה. הטיסה עצמה הייתה הרבה יותר רגועה ואינטימית משחשבתי. איתנו בסל היו עוד זוג אנשים מבוגרים ונחמדים – כנראה שיש דברים שרק אנשים טובים אוהבים לעשות – הרוח סחפה אותנו לשמיים, פשוט כך, והקטע המדהים שאני לא מצליח להסביר במילים הוא, שפשוט לא הרגשנו אותה. כמו היינו חלק מן הרוח לשעה קלה. לא להרגיש, לא לשמוע. מזג אוויר מדהים ובכלל, הבוקר הזה היה שווה כל שקל. מה שמזכיר לי שהם אומנם לא היו הכי זולים, אבל בשביל עוד 200 שקל, אני יודע שקיבלתי הרבה שקט וביטחון שאנחנו טסים עם טייסים נחמדים ומדהימים (לאחד קוראים אפי, השני טל, נדמה לי), והרוגע שהם מקרינים פשוט נדיר בארץ שלנו. בכלל, מהרגע שהתקשרתי ועד שפתחתי את כפתור המכנס אחרי האוכל, הכל היה מושלם. בקיצור, כתבתי לא מעט בסוף, אבל הייתי חייב לשתף. מגיע לחבר'ה האלה שיכירו אותם, ומגיע לכל מי שמחפש משהו יוצא דופן בתחומי ארצינו היפה – להכיר אותם. אם מישהו מתעניין: www.rize.co.il אפילו האתר מדהים ורגוע :) ואם מישהו רוצה לשאול אותי ספציפית משהו על החוויה - בכיף. אלון.

כשאתה כותב לא זול למה הכוונה?

נראה לי על פי הסרטון שזו חוויה נפלאה ודרך מאד מיוחדת לחגוג. אשמח אם תציין מחירים לטיסה לארוחה
נ.ב. אתה יודע את פרושו של הניק שבחרת?

demikulo1

New member
כן, אני מודע לכינוי שלי :)

הכינוי הזה מלווה אותי כבר שנים.. כשאני כותב לא זול אני מתכוון שהחברה שאני טסתי איתם (רייז), לוקחת בסביבות ה1100 שקל לאדם, וחברה אחרת הציעה לי משהו דומה ב900 ומשהו. אבל ההבדל במחיר ניכר כבר כשעונים לך לטלפון.. הארוחה אגב כלולה במחיר. מה שכן, החברה השניה שולחת את האנשים לבית קפה, ואותנו לקחו למצפה מדהים שהשקיף על כל העמק, ושם חיכה לנו שולחן פיקניק עצום עם לחמים שעוד היו חמים והכל.. בקיצור, אין. זה היה מדהים.

בספר " ההרצאה האחרונה" רנדי פאוש

מספר על "החוויה הנפלאה" שהוא ואשתו החליטו להגיע לחופה בכדור פורח. ממליצה לקרוא את הפרק בשנית
בבקשה לא להפתיע אותי בחוויה שכזאת.

best8

New member
היי התייעצות

היי אני חדשה כאן, אני מחפשת מקום שאפשר להיות בו מחר באיזור חיפה לי ולחבר שלי. רצוי שיהיה אפשר להביא כלבים. חשבנו בכלל על חמת גדר אבל לא ניתן להכניס כלבים. אשמח לכל רעיון, יום מקסים לכולם

אם תרצי אין זו אגדה ../images/Emo6.gif

לפי התחזית של אובמה הולכים לכווץ לנו את המדינה והכל יהיה ליד....... בנתיים הכי חיפה זה נחל השופט ופארק הזורע , או נחל ציפורי , ואפשר גם פארק אפק ואפילו לטייל בעכו

best8

New member
חחח

תודה לך, בדיוק אטרקציות כאלה אני מחפשת.. ובמרכז יותר קרוב לת"א יש משהו נחמד סביגנון?

maybesure

New member
המלצות

פארק הירקון חוף הים הפארק הלאומי רמת גן אם מצפינים קצת - נחל אלכסנדר עד שמורת הצבים וגם אחריה - מלא מקומות טיול וישיבה עם הכלבים
חוף אולגה, חוף בית ינאי, חוף מכמורת אם מצפינים עוד קצת - נחל חדרה, פארק חברת החשמל. בין לבין - פארק השרון פארק יקום

best8

New member
וואו כמה מקומות

ממש תודה, איפה זה נחל אלכסנדר עד שמורת הצבים? אפשר עם כלבים?

maybesure

New member
נחל אלכסנדר

יש 3 כניסות לנחל. אם באים מכביש החוף, עולים במחלף מכמורת לכיוון הים, נוסעים לכיוון מכמורת עוד כק"מ ושם יש שילוט איך לרדת לנחל אלכנסדר. נוסעים בדרך כורכר לאורך הנחל. לכל אורך הדרך יש שולחנות פיקניק פזורים. מגיעים לחורשת אקליפטוסים ושם יש מקבץ של שולחנות פיקניק - אבל לא על שפת הנחל. אם ממשיכים עוד בדרך העפר מגיעים לשמורת הצבים. דרך אחרת היא מכביש 4 לכיוון כפר ויתקין, עד לשילוט לשמורת הצבים. דרך נוספת היא הכניסה לקיבוץ מעברות. השטח הוא שטח ציבורי, ללא עלות כניסה. אפשר בהחלט לטייל שם עם כלבים, זהירות - הצבים נושכים

למעלה