לא... למישהו יש הלוות לי 5 שח ?
H havlaz New member 1/7/03 #7 אני ראיתי את הילדה באמת! ואפילו לחצתי את היד הזאת! (או שזו היתה היד השנייה )
D dors New member 1/7/03 #10 אכלתם פיצה ולא הזמנתם אותי ? ../images/Emo7.gif ככה אתה גומל לי? לא היה מזיק לי איזו פיצה עם יאמבה גבינה ואיזה זיתים טעימים... או איזה בצל על זה... |אייקון של דור מזיל ריר מרוב רעב|
אכלתם פיצה ולא הזמנתם אותי ? ../images/Emo7.gif ככה אתה גומל לי? לא היה מזיק לי איזו פיצה עם יאמבה גבינה ואיזה זיתים טעימים... או איזה בצל על זה... |אייקון של דור מזיל ריר מרוב רעב|
H havlaz New member 1/7/03 #12 הא אכלתם בסוף פיצה? דווקא חשבתי על משהו בכיוון איזה שווארמיה, משהו על האש, סטייקים וכאלה.. אחרי שיצאנו מהקולנוע ראיתי אותה ברחוב מסתכלת ורוצה איזה שווארמה בפיתה
הא אכלתם בסוף פיצה? דווקא חשבתי על משהו בכיוון איזה שווארמיה, משהו על האש, סטייקים וכאלה.. אחרי שיצאנו מהקולנוע ראיתי אותה ברחוב מסתכלת ורוצה איזה שווארמה בפיתה
י ילדה בלבן New member 1/7/03 #15 איפה ראית אותי../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif אני בכלל הלכתי לשתות קפה עם בועז ממז"א...
H havlaz New member 1/7/03 #16 אחרייייי שחשקת חופשי בשווארמות והסתכלת על כל שיפודיה וקיוות שיציעו לך לשבת שם על איזה כבש או משהו..
G gilad g New member 1/7/03 #17 בועז../images/Emo70.gif זה ההוא שהיה בערוץ 2 [קורא פאסיבי לשעבר של פורום 393... ]
G gilad g New member 1/7/03 #20 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif ראיתי גם את התמונה שלך.... אחלה פורום, אגב... למדתי איך לדעת מתי יהיה שלג.. הא עוד סיבה לגור בירושלים בגלל השלג
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif ראיתי גם את התמונה שלך.... אחלה פורום, אגב... למדתי איך לדעת מתי יהיה שלג.. הא עוד סיבה לגור בירושלים בגלל השלג