לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dandiel

New member
לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני לא מאמין!!!!!!!!!!! העבירו אותי לפרוייקט האזנה בערבית (אני לא יודע מילה בערבית!) במקום פרוייקט שחקים!!!! סליחה על ההתפרצות, אבל הייתי חייב!! לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Drorrrrrr

New member
איך העבירו אותך לפרויקט האזנה

בערבית אם אתה לא מבין אנגלית?!!?!

dandiel

New member
תשאל את צבא הגנה לישראל

גם לי זה נראה תמוה ועוד שאלתי את הנציגה המפגרת איך זה, הרי אני לא יודע ולא לומד ערבית, אז היא אמרה לי "אנחנו יודעים, את זה תלמד בקורס לפני השירות" בררררררררר טוב, נו, לפחות יש לי את העתודה כאלטרנטיבה

dandiel

New member
אהההה

עכשיו הבנתי הכל!! יש פרוייקט שנקרא "אלעד", והוא מיועד למי שלא לומד ערבית (כמוני), אבל יש לו את היכולת ללמוד שפה חדשה (כמוני, אני מקווה). בכל מקרה, הכל מובן לי.

dandiel

New member
תודה!!

היום גם קיבלתי מנילה, אם אתה יודע מה זה...

edlessme

New member
גם אני!

יאללה לגולני! (או לפלסר שריון...) האמת היא שגם קיבלתי ליום סיירות... אבל אני לא הולך לבוא... ואגב, במקומך לא הייתי כותב על זימונים שלי לדברים כמו חמ"ן,טלפיות, וכל שאר המודיעין\אקדמי\סודיים...

dandiel

New member
זה לא דברים

כאלה סודיים וגם אם כן, מי יבוא לחפש אותם בפורום קולדפליי?

edlessme

New member
thats totally beside the point!

מי אמר את זה לעזאזל?? לא משנה... בוא נגיד ככה... אתה אמור להפוך את זה לנחלת הכלל שאתה מקבל זימונים למקומות כאלה מהסיבה הפשוטה ש...בוא נקרא לזה גורמים עויינים... כן מחטטים באינטרנט למצוא דברים כאלה ואחרים... אני יודע שזה נשמע פרנואידי... אבל בא פשוט נגיד ככה... אתה מסכים איתי שאם אתה כן מתקבל לאחד מהסלולים האלה אתה סודי בדיוק כמו כל מטכ"לניק? אם אמרת לא אז אתה או שאתה לא מודע מה עושים שם או שאתה סתם קטנוני... ואם אמרת כן זה אומר שאתה מבין בדיוק את החומרה שבלשמור על השרות הצבאי של האנשים האלה בסוד.. אני לא אומר שעברת את הגבול.. אני פשוט אומר שאתה צעד אחד לפני... ואם אתה כן מתקבל לאלעד... אני חושב שכדאי שתשמור את זה לעצמך... או לפחות לכל האלה שפה בפורום שאתה יודע שאתה יכול לסמוך עליהם... שוב.. אני יודע שאני נישמע פרנואידי... אבל.. פשוט תחשוב על זה..

dandiel

New member
חס וחלילה!!

אין לי ספק שמה שאתה אומר נכון, אבל לא צריך להגזים. אני לא מפרט בפרטי פרטים מה עושים בפרוייקט, איך קוראים למי שמתקבל ואיפה הם גרים ועוד פרטים שאמורים להיות סודיים. אתה צודקשיש גורמים עויינים שמחפשים כאלה נתונים, אבל אתה מסכים איתי שאף אחד לא חושב למצוא אותם בפורום שעוסק במוזיקה, גם אם המחפש הוא יצירתי מאוד. ושוב, אני מבין מה שאתה מנסה להגיד, אבל אני לא מסכים עם הכל.

edlessme

New member
וחס ושלום...

אממממ... בא נגיד ככה... יש יותר סיכוי למצוא את זה פה מאשר... נגיד, בפורום "משפחות מורכבות" או "משפחות עם מתאבדים" או סתם "בישולים"... בעיקר בגלל העובדה שהפורום הזה צעיר יותר (עם כל ההשלכות של זה...) ויש עוד סיבה.. אבל אני לא רוצה להישמע סנוב מוזיקלי...

למעלה