לבבות וכבד-

אילנית12

New member
לבבות וכבד-../images/Emo3.gif

כבד ולבבות/אילנית12 כבד ולבבות צלויים.(הפעם השתמשתי בכבד הודו) לטגן בצל גדול לטבעות עד להשחמה.להוסיף את הכבד והלבבות, להוסיף מל"פ,כוסברה טחונה,כמון,שום טרי,מעט מים, תפוחי אדמה.לבשל עד שהתפוחי אדמה. מתרככים.לקראת הסוף מוסיפים כוסברה טרייה קצוצה. אפשר לוותר על התפ"וא. בתיאבון.
 

אילנית12

New member
וגם אורז עם שקדים ופירות יבשים

אורז עם פירות יבשים מקור:אילנית12 מקור התמונה:אילנית12 שקדים לא קלויים ללא הקליפה שזיפים יבשים מישמש יבש צימוקים קורט הל טחון(לא חובה) קורט קינמון מכינים אורז צהוב (עם כורכום).כמו שאתם רגילים להכין בינתיים מטגנים את כול החומרים,להזהר שהשקדים לא ישרפו. לאחר שהאורז מוכן,מוסיפים את הפירות והשקדים.
 

אילנית12

New member
וסלט דלעת-../images/Emo3.gif

סלט דלעת מקור המתכון מהספר מטעמי צפון אפריקה/פסקל פרץ. מקור התמונה:אילנית12 החומרים: חצי קילו דלעת מיץ מ1 לימון 1 כפית כמון חצי כפית פפריקה חריפה 8 שיני שום קצוצות(אני שמתי כתושות) חצי כפית מלח 4 כפות שמן 1 חותכים את הדלעת לקוביות,שמים בסיר ומכסים במים. מבשלים על אש בינונית עד שהדלעת מתרככת. 2 מסננים את הדלעת מהנוזלים(אני שמתי במסננת) ומועכים אותה בקערה רחבה בעזרת מזלג. בקערה נוספת מכינים את תערובה התבלינים . מוסיפים את התערובת לדלעת,מערבבים היטב ומגישים קר. אפשר להכין במקום הדלעת,גזר. בתיאבון..
 

bigjack

New member
לסלט הזה קוראים צ'ירשי או טירשי

מתכון טריפוליטאי נהדר שמעולה כליווי לקוסקוס או אורז. אהבתי את ההגשה......זה פלפלצ'ומה למעלה?
 

judy21

New member
שלום אילנית12

פעם ראשונה בפורום, והריר נוזל מהפה (אלא מאיפה) אם זה טעים כמו שזה נראה, חבל על הזמן. אבל בתור אחת ממש לא בשלנית, אנא!!!!!!! מרשם מדויק. תודה
 

bigjack

New member
../images/Emo80.gif אילנית ללקק את האצבעות

הכל נראה נהדר והאורז מפתה ומזמין
 

clcl

New member
אילנית, ארוחה כ../images/Emo23.gifבי..... מנסה כבר כמה ימים

לכתוב אך הכל כל-כך לאט שכמעט התייאשתי.
 
למעלה