לבביבות עדשים

שרונה164

New member
לבביבות עדשים

היי, בא לי בערב לביבות/קציצות עדשים כלשהן
מעדיפה לא לטגן.
יש מתכון מנצח שלא דורש השרייה מיוחדת מראש?
יש לי עדשים/גזר/בצל/קמח חומוס/פטריות'פטרוזיליה
(חביתת חומוס הכנתי אתמול ויצא מעולה)
 
השרייה היא חובה

כשהן מבושלות הן מתפרקות מאוד.
לא חייבים לטגן, זה כן.
אם תרצי מתכון תאמרי, אבל זה מתכון עם השריה.
 

ella100

New member
הצעה

אולי היום תכיני קציצות בהן הטופו ישמש "עדשים"
או/ו תפוח אדמה.
כל מה שציינת ילך מצוין עם טופו/תפוח אדמה והכנת קציצות .
&nbsp
ותשרי עדשים,אז יהיו לך עדשים מושרות מחר.חלקן תקפיאי-לשעת רצון.
 

שרונה164

New member
עדיין לא עבדתי עם טופו

אני עוד לומדת את הקטניות והעדשים.
טופו יהיה השלב הבא....
אשים היום עדשים להשרייה!
 
טופו

קל יותר לעבודה מאשר קטניות , הוא מוכן ללא הכרח בהשריה או משהו. רק שתדעי. מעבר לכך גרורו על פומפיה גסה מייצר חומר גלם מעולה לקציצות שמצטרף לכל רכיב אחר בשמחה ומעלה את הערך החלבוני ואת הסידן , פשוט מוצר נהדר וקל לתפעול.
כל ירק מרוסק, תיבול באשר הוא , נפלא. לטגן/ לאפות/ לאדות
 

שרונה164

New member
אני אנסה אותו בקרוב


 
למעלה