לבגוד או לא לבגוד זו השאלה?

shoteret

New member
לבגוד או לא לבגוד זו השאלה?

חברתי נשואה בסוף שנות העשרים לחייה פנתה אלי בבעייתה וכך היא אמרה לי תראי נוריתי - אני נשואה כבר 10 שנים בעלי הוא הגבר היחיד שידעתי כל ימי חיי בתחילת הנשואים הסקס שלנו היה מדהים לא היה חסר לי כלום אבל כעת אני מרגישה מן פרפרים שאינם מניחים לי עולים ויורדים כל פעם שגבר נאה עובר בסביבה אני מסובבת אחריו את ראשי ומדמיינת לי כל מיני..... הגעתי להחלטה שאני רוצה שינוי רוצה להינות רוצה להכיר עוד רוצה לחוות חוויות חדשות אמרתי לה שהכל טוב ויפה אבל חיי הנשואים שלה יכולים להיהרס אם בעלה ידע על רצונותיה החדשים. מה דעתכם? מה היא צריכה לעשות? שוטרת
 

joe_schmo

New member
אולי פשוט נפצח את האטום :)

זה לא שאלה קלה... זו לא שאלה בכלל. שתעשה מה שהיא מרגישה לנכון, רק שלא תשכח אחרי זה... לכל צעד יש תוצאה ומישהו תמיד חייב לקבל עליו את האחריות לתוצאה הזו. מה גם, שלדעתי, היא חושבת... נו אז? מי מאיתנו לא חושב על בחור/ה יפה שהוא רואה ברחוב (פה אני קצת מנוע מלדבר, לי אין מישהי שמחשבה כזאת תהיה ``בגידה`` באמון שלה) אבל זהו, זה כל מה שהיא עושה. אולי, הנה הצעה פרקטית, אם היא תגיד לבעלה כל מה שהיא חולמת על האחרים הם יחזרו לימי הזהב של הקשר שלהם. ולסיום, אם ההחלטה שלה תנטה לכיוון אחר... אני לט זוכר מי היה זה שאמר את המשפט הבא, אבל במיוחד במדינת ישראל בימינו אנו הוא צודק לגמרי: ``מותר לעבור על החוק. זה לא נחשב עבירה אם לא תופסים אותך``. אלו היו 60 שניות על מה דעתי בשאלה מהסוג הזה.
 

פלג^ר

New member
לדעתי שלא תפספס ההזדמנות.מים גנובים

יימתקו.ואז חיי המין עם בעלה חגיגה בפני עצמה.ושישאר חסוי.למה לא
 

פלג^ר

New member
אפרופו.לדידי זו לא בגידה זו פנטזיה

של כל אישה.רק שלא תערב את הרגשות לאחר האקט.שתפריד בין הנאה לאהבה
 
הכל רק שאלה של זמן.

אם בסוף שנות ה-20 שלה היא כבר נשואה 10 שנים ,הרי כאן שורש הבעייה !!! אין ספק שלא תוכל להישאר נאמנה כל חייה.החברה המתירנית לא תאפשר לה זאת,היא לא תחזיק מעמד.אם כך אז למה לדחות??????-קדימה לחיי הגיוון המקסימים !!!!
 

pachanga

New member
אם יש ילדים אז....

חבל מאוד להרוס אבל שתעשה את השיקולים ואת הדבר הנכון שהיא רוצה להגיע אליו כי בסך הכל אם היא כל כך רוצה ותהיה לה הזדמנות היא תעשה גם בלי לשאול אף אחד מאיתנו לא? פאצ`נגה
 

DIZEL X

New member
תבגדי בכיף!!!

אם בא לך ואם יש לך עם מי למה שלא תהני ואם באמת זה חסר לך תזייני בכיף...כמה שבא לך!!!!!!
 
כמובן שבשום פנים ואופן לא....אבל,

אם היא בסוף שנות ה-20, נניח שהיא בת 28 והיא התחתנה בגיל 18. סביר להניח שזה החבר הראשון שלה, ועוד יותר סביר להניח שהיא לא שירתה בצה``ל ומזה מתקשר שלא הכירה אנשים חדשים ומזה מתקשר שבטח כבר בגיל 20 היו לה ילדים ומהז מתקשר שכל החיים מתחרבנים בגיל 22. מצד אחד אני ואלון חושבים ששהרגשות שלה זה דבר שאי אפשר לעצור ומצד שני...זו בעייה שלה.
 
למעלה