לבגיניסט...

1Avi Brami1

New member
לבגיניסט...

מה המצב? כן כן אני יודע המצב חרא, 20 הרוגים ביממה אחת, רובה קרבין מצליח לעמוד מול הצבא הגדול במזרח התיכון ולטבוח ב-10 אנשים ללא תגובה מצד חיילינו! אבל לא לשם כך אני כותב לך את מה שאני כותב... אני כותב כי אני רוצה לשאול אותך משהו, לפי מה שאתה כותב אתה מכיר את נוער ליכוד מקרוב, אפילו מקרוב מאוד, נכון? מכיר את ג´יימי, מכיר את חופית, את ליאור ועוד חבר´ה טובים ואחרים, וגם יש לך הרבה מאוד ביקורת כלפינו, ביקורת שקוראת לנו, לנוער הליכוד לצאת ולקרוא לראש הממשלה לתקוף להלחם וכדומה... השאלה שלי היא אם אתה מכיר אותנו כ"כ טוב אז למה אתה לא תקום תזדהה תדבר עם ג´יימי אתה מכיר אותו טוב מאוד, ותגיד לו את זה, אני חושב שזה ישפיע עלינו יותר אם אתה תגיד את שמך ותדבר איתנו על זה... זה חשוב לך, לא??? ודבר נוסף, ראיתי שכתבת לחופית שבכירי לשכתראש הממשלה מנצלים אותך וכשהם ירצו אז הם יריצו אתכם לצמתים, אני מאמין שגם אתה היית פעיל ליכוד בצעירותך נכון? זה נראה לך ניצול? לי אישית זה לא נראה ניצול!!! ממני אבי ברמי נוער ליכוד. מחכה לתגובה...

תשובה לחבר

חברי היקר. דבריך נגעו לליבי, והנה התגובה שביקשת: 1. אין לי ביקורת על נוער הליכוד. אני מכיר כמה מחבריו ומדובר באנשים נפלאים. יש לי כלפי מי שמשקר לנוער ומנצל את תמימותו, אותה תמימות נפלאה שיש לאנשים צעירים, ושהיתה גם לי עד לפני מס´ שנים לא רב. 2. לגבי העניין של ההזדהות. כבר כתבתי לא פעם ולא פעמיים למה איני מוכן להזדהות: ברגע שאזדהה הדבר יביא מס´ אנשים לטעון שאני מנצל את הפורום שהקמתי לשם קידומי הפוליטי ויש סכנה שינסו לשים לפורום רגליים ולסתום פיות. מכיוון שאני חושב שפורום יעיל ומשובח הוא כלי חשוב מאוד למפלגה, איני מתכוון להזדהות כל עוד לא יהיה בפורום מס´ רב של חברים שימנעו כל ניסיון כזה. 3. דרך אגב, זה המקום לציין שכל ההשערות לגבי זהותי הן מופרכות לחלוטין. אני מקבל עידכונים שוטפים מאחד מחברי במפלגה, שמשום מה מיחסים לו את הפעילות בפורום הזה. הוא דווקא משועשע מהעניין, וגם אני, כי אני יודע שהוא סטודנט שעסוק מעל הראש בנסיונות לעמוד בדרישות האקדמאיות שהציב לעצמו, שאינן נמוכות בכלל. 4. לגבי הפניה לג´יימי- בכל פעם שניסיתי לשוחח עימו על הנושא נתקלתי בחומה אטומה. האדם "מורעל" על שרון ואינו מוכן לשמוע מילת ביקורת עליו. לפיכך אני מעדיף לפנות ישירות לנוער, ואני עושה זאת בכל פעם שאני משוחח עם הנוער. לצערי הם לא כ"כ מוכנים להקשיב בינתיים, ומקבלים את כל מה שאנשי לשכת רוה"מ אומרים להם כ"תורה מסיני" שלא ניתן לערור עליה. אני מתנגד לגישה כזו לחיים, עם או בלי קשר לסיטואציה הספציפית של שרון. 5. לגבי עניין הניצול- אני הייתי פעיל ליכוד בצעירותי וגם היום. עמדתי בצמתים גם במערכת החירות האחרונה. יש לי הוכחות צילומיות שהתפרסמו באחד העיתונים הגדולים לגבי כך והוכחות כתובות לגבי תמיכתי בשרון. אני לא רואה בעמידה בצמתים ניצול במידה שהעמידה היא לטובת רעיון ולא לטובת בנאדם. כשעמדתי בשביל שרון, עמדתי כי חשבתי שהוא יגשים את האידאולוגיה שאני חפץ בה. כעת, כשאני רואה שהוא לא מגשים את מה שהבטיח, אני נוהג ביושר בגיניסטי ומודה בכך. מנגד, אנשי לישכת רוה"מ שעליהם דיברתי, ממשיכים להגן על רוה"מ בתוקף ומשתמשים בטיעונים שמאלניים להחריד. לפיכך איני יכול שלא להגיע למסקנה שהם ניצלו אותכם. 6. אני מודיע לך חד משמעית: פעמים רבות מנצלים את הנוער ניצול ציני למטרות פוליטיות. האם היית בכנס שעשה צחי הנגבי כשהוחלט שלא להגיש נגדו כתב אישום? העוזרת שלו ניצלה את הקשרים שלה עם הנוער כדי לארגן מקהלת עידוד לפוליטיקאי. האם זה אינו ניצול בעיניך? 7. מחכה לתגובתך.

1Avi Brami1

New member
נוער הליכוד...

והנה התגובה... 1. צודק במאת האחוזים! יש סוג של ניצול, אנחנו נוער, יכולים לצעוק, להפגין, למחות, לעודד, אבל אני לא מסתכל על זה אך ורק לניצול!!! בקטע של צחי הנגבי אני אישית לא הייתי, ואני מצדיק אותך אני לא חושב שהנוער היה צריך להיות שם... 2. אני מכבד את זה שאתה לא מוכן להזדהות. 3.בקשר לג´יימי, תראה אני לא יודע מה איתך, אבל אני אישית מצליח לדבר איתו על נושאים כאלה ואחרים, אבל אתה גם יכול להבין אותו, הוא עובד מצודה, ולא רק הוא אישית רואה את שרון כאיש מספר אחד!!! בקשר לנוער שהוא שטוף, יש אמת, אבל לא כולם... אז השאלה שלי אליך היא... מה אתה מציע לנוער ליכוד לעשות במידה ופעולות שרון לא נראים לו??? ועוד דבר שאני אכבד אותך אם לא תענה, אני אישית מכיר אותך?

תגובה

לגבי ג´ימי- אני מבין אותו. הבעיה שלי אינה איתו אלא בעיקר עם כמה אנשים אחרים. הוא, מה שלא יהיה, עובד לטובת הרעיון, המפלגה והמדינה. הם עובדים בעיקר לטובת עצמם. לגבי הנוער- מכתב לראש הממשלה שעליו יהיו חתומים כמה מכם, מנוסח בנימוס ובהצדעה לגדול הקצינים שלנו. אל תצפו כמובן שהוא יקרא אותו... יקרא אותו הממונה על פניות הציבור...ולפיכך, במחשב השניה, אני לא בטוח שזה כדאי... הוא עסוק בהתמודדות לכנסת- למה שתפריעו לו?

1Avi Brami1

New member
אז אם כך...

סגרנו את זה ככה ג´יימי בסדר גמור... אחלה לפחות אני שמח!!! אני אוהב את הציניות שלך... תראה יואל חסון כן נראה לי שהוא עסוק לאחרונה, אני לא ממש בקשר איתו... ואתה חושב שהדבר הזה באמת ישפיע מכתב מנוער ליכוד? לא שאני מזלזל חס וחלילה!

למעלה