לבגיניסט

.המוסד

New member
לבגיניסט

אחרי בדיקה זריזה הגעתי לתקנון הפורום האומר מפורשות "מנוע מלפרסם באתר את התכנים הבאים: מאיימים, מוציאי לשון הרע...תכנים הכוללים שימוש בשפה בוטה, גסה או מעליבה" וכיוון שאתה עצמך אמרת "הוא אמנם השמיץ אותך חריפות וקיווה לראות אותך נהרג בעקיפין, אך זו זכותו. לדעתי הוא לא קרא לפגוע בך אישית- זה מה שהבנתי מהודעתו" מלבד הטיפשות שלעצמה בהודעתך{זו זכותו לראות אותך נהרג...} ההודעה עוברת על תקנון הפורום שאומר בפירוש שלא יפורסם חומר כזה באתר לכן, ולמרות כל האנרכיזם הניהולי חסר הערך שלך, אתה צריך למחוק הודעה זו שלך תמיד

.המוסד

New member
שאלתי אם הוא נטש את הקרב,

התמוטט נפשית לפני מלחמה, התנגד למבצע כזה וכזה, גם הבעתי את דעתי שרבין שיקר ביודעין לעם, הוא אמר שאם הפלשתינים לא יעמדו בהתחייבותיהם נכבוש את השטחים? אתה חושב ששיקר ללא יודעין ואני חושב שידע, זה כל ההבדל

האסירX

New member
שיקר ללא יודעין?! כרגיל סתירה לוגית

אין שום משמעות ל"שיקר ללא יודעין" - כאן טמון ההבדל בין לטעות ולשקר ולא נראה לי שאתה מבין אותו או ליתר דיוק רוצה להבין אותו במקרה זה. ולגבי עניין חופש הדיבור - אני הייתי שמח לראות כל אחד ממשמיצי רבין הנלעגים (ויש הבדל בין השמצה פרועה לביקורת על החלטות אותן קיבל) בסיטואציה ברמאללה שתוארה בפורום וזו לא הסתה ולא בטיח...

.המוסד

New member
הכוונה היא שהוא לא ידע אם ישוב

לשטחים או לא, משמיצי רבין? אני שאלתי שאלות, לא קיבלתי ממש תשובות

האסירX

New member
פנייה לבגיניסט

אם אתה אכן בגיניסט מדוע אתה לא מוחק מהפורום הודעות המביישות את מורשת בגין והליכוד: אני לא צריך לספר לך שרבים מאלו שבכו לאחר רצח רבין היו בוחרי ליכוד וששרי הליכוד (ברובם הגדול מאד) היו מזועזעים לחלוטין מהרצח וגינו אותו בכל תוקף ובכל צורה. כל תאוריות הקונספירציה לגבי רצח רבין מוקצות מחמת מיאוס גם בליכוד ושייכות לשוליים הסהרוריים של הימין הקיצוני - כל אלו ששונאים אותך לא פחות מאת אנשי השמאל. ובקיצור - הייתי מצפה גם ממך לתגובות בנושאי הקונספירציות בנושאי רבין - בחוסר התגובה שלך בנושא אתה יוצר מראית עין של השלמה עם הדברים וזה חבל.

היו תגובות שלי בנושא- והנה עוד אחת

הנה עיקרי הדברים, כדי שלא תצטרך לחפש: -רבין היה איש שתרם רבות למדינה, אך היו לו גם כשלונות, ובראשם הסכמי אוסלו. העובדה שהאדם נרצח בצורה מתועבת לא אוסרת את האפשרות לבקר אותו. -רצח רבין הוא אסון נורא לעם ישראל, אחד הגדולים שידע מאז היווצרותו. זה גם היה אחד הימים הקשים ביותר בחיי מבחינה אישית. -אין לחון את יגאל עמיר לעולם ואין להביאו לקבר ישראל. -לגבי הקונספירציה: אני פוסל את המונח קונספירציה. אך יש מספר פרטים לגבי הרצח שהם לא ברורים, מעלים תהיות קשות, לא קיבלו תשובה בוועדת החקירה. זה גורם אי נוחות. הציבור זכאי לתשובות ברורות בנושאים אלה. גם דליה רבין, ביתו של המנוח, אישרה בכתבה שהדברים לא נותנים לה מנוח. לדוגמא: מי צעק "סרק סרק" ולמה? מה פשר הסתירות בין דו"ח ביה"ח לדו"ח המכון הפתולוגי באבו כביר? מה חלקו של אבישי רביב ברצח ומדוע עדיין לא הועמד לדין? כיצד קרה שצלם התמקם דווקא מול זירת האירוע, הפסיק לצלם דווקא בשניה שהיא פסגת חלומותיו של כל צלם, ונעלם מאז ועד היום (לא רואיין בשום כלי תקשורת, אף אחד לא שמע ממנו)? ועוד שאלות נוספות. האם לך יש תשובות טובות לשאלות הללו? האם למישהו יש? אני חושב שהאינטרס של כל אלה שרוצים להפסיק את התאוריה המרושעת בדבר קונספירציה (ואני נמנה עליהם) הוא לספק תשובות לשאלות הללו, ויפה שעה אחת קודם.

חוק יסוד כבוד האדם הוא מעל התקנון

ובבחירה בין שניהם אני מעדיף אותו. אני ספגתי כאן לא פחות עלבונות וקללות ממך, בין השאר משום שגם אני לא מתבייש לבקר את רבין כשצריך. אתה מוזמן לפנות להנהלת הפורומים כדי שתכריע מה עדיף מבין השניים: התקנון שלהם או המדיניות שלי, שמבוססת על חוק יסוד כבוד האדם. דרך אגב, החוק נחקק בימי ממשלת הליכוד, ואני גאה על כך.

.המוסד

New member
מה אומר בדיוק חוק יסוד כבוש האדם?

האם פגיעה בכבודי לא נחשבת? עדיין התרת עלבונות וקללות לא מותרת

בקצב הזה תקרא לי "שמאלני"...

אתה כותב דברים שמעוררים את חמת השמאל, וגם אני עשיתי זאת לא פעם. אנחנו צריכים להיות מסוגלים להתמודד עם הגרועות שבתגובות. כך אני עשיתי. גבר אימו לפנות נגדי ליעוץ משפטי בעוון "הסתה" ועוד שאר מרעין בישין. אני מייצג את רוחו של בגין. זה הכל. הוא היה מוכן לההיהרג בקרב על זכותו של האחר להתבטא.

ריאליסט

New member
בשם בגין אתה לא מדבר!!

כי אמנם בגין היה בעד חופש הביטוי,אך האם לא היו לו גבולות?? האם לא הוא אמר,למשל,שאין לערב את השואה בויכוחים בין ימין לשמאל??? האם הסתה נמשכת על אדם שכבר נרצח רצח פוליטי-עקב הסתה כלפיו,שחרגה הרבה מאד מנימוקים עניניים כנגד מדיניותו,היתה מקובלת על בגין?? בטוח שלא!! הרי בגין עצמו היה נרדף ע"י ממסד מפא"י לא פעם ולא פעמיים (ואינני נכנס לנושא האם מהות הדברים שנאמרו כנגדו היתה נכונה או משוללת כל יסוד).אבל אפילו הוא לא נרצח!!!. אגב,אם אתה כ"כ אצילי בקשר לחופש הדיבור-מה הגבול שלך?או שאין לך גבול כאשר רבין ממשיך לככב פה,עם שקרים עליו ועל עברו הצבאי (שאגב גם גנדי לא חלק על עברו הצבאי המפואר של רבין),אבל הגבול שלך מצטמצם אם נניח,יקראו לחברי הליכוד דרך פורום זה,למשל,להצטרף לסרבני הגיוס???

אתה עושה צחוק מעצמך....

פעם אחר פעם. וכשאני מוכיח זאת, אתה לא מגיב. הנה הבדיחה התורנית שלך: בגין אמר לא לערב את השואה בויכוחים? הרי אחת התלונות הגדולות ביותר של השמאל כלפיו היתה שהוא מרבה יותר מדי לערב את השואה בשיח הפוליטי. תגיד, איפה אתה חי? אני מבין שיש לך בעיה אישית איתי. ולראיה: 90% מהודעותיך בפורום הן אישיות כלפי. זו בעיה שלך. אתה סבור שאני לא מייצג את בגין? ההודעה הנ"ל מוכיחה שאתה אפילו לא מכיר אותו. השואה היתה אחד מטיעוניו העיקריים.

ריאליסט

New member
חוסר הבנה מצדך...

אני טענתי שבגין אמר כל העת,שאין לערב את השואה עם הויכוח הפוליטי.זה שהשמאל או חלקו האשימו את בגין בעירוב השואה-זו בעיה שלהם.אני לא מיצג את השמאל!!.קשה לך פשוט לקבל ביקורת נוקבת על הליכוד,ובעיקר ממישהו שמתנגד גם למדיניות השמאל-הרבה יותר קל היה לך,לו הייתי מיצג של מפלגת שמאל כלשהי.אך מכיוון שלא כך הדבר-אתה פותר בניגוח אישי."הבדיחה התורנית שלך","האמינות שלך" ועוד. אשר לבגין.אתה אולי תומך בהשקפותיו,אבל לא יעזור לך-הליכוד שאותו אתה מייצג כאן,רחוק מבגין כרחוק מזרח ממערב.הן בהתיחסות לשלטון החוק,הן ביחס לחופש הבעת הדיעה,הן בהסתה (הלא רבין נחשב בעיני רבים מאנשי הליכוד כ"מוסר","בוגד",וכד.האם בגין שאותו אתה כ"כ "מכיר",היה מדבר כך??? בגין היה מתהפך בקברו לו ראה לאן הגיעה תנועתו.

ושוב... אתה מצטט אותי במדויק

אני אמרתי את המשפט לגבי "בגין היה מתהפך" להרבה אנשים. אני מתחיל לחשוד שאנחנו מכירים. למה אני בליכוד? כדי להחזירו למוטב, כדי שבגין יפסיק להתהפך בקיברו. לילה טוב לך.

למעלה