אני מרחיבה מהם המטרות שלי בבדיקת הצואה
בתקווה שכך אוכל לקבל מידע ממי שיודע. אני רוצה 2 דברים: 1. שהבדיקה תהיה בשיטת ELISA (השיטה היחידה שעדיפה עליה היא PCR, אבל היא יקרה מדי). שיטות אחרות (כמו שנהוגות בקופות החולים), לא רצויות לי. (מצטערת khisha, לי כן חשובה השיטה, ואני בכלל לא קשורה לצחי). 2. אני רוצה שיבדקו רק מיקרואורגניזמים א. שהם פתוגנים (=שלא אמורים להימצא בכלל) ב. שקיימים בנורמלי, אבל בעודף כל שאר הדברים (מיקרואורגניזמים מועילים, ושאר מדדים כמו אנזימים, ריר, חומצות שומן וכו') לא מענינים אותי כרגע. אז זו בערך רשימת המיקרואורגנזימים: חיידקים: אנטרובקטרים/ קלבסיאלות / סטרפטוקוקים/ ציטרובקטרים, קמפילובקטרים, סטאפילוקוקים, Proteus mirabilis yeast : Trichosporon asahii, Geotrichum klebahnii פרזיטים: ג'יארדיה, קריפטוספורידום לגבי הסעיף הראשון, של שיטת ELISA- אני יודעת שהיא נהוגה אצל מזור. לא יודעת לגבי DDI. שלחתי להם מייל, אבל הם עדיין לא ענו. אבל אשמח אם מישהו יודע א. מהי רשימת הפתוגנים שנעשה אצל מעבדת מזור ב. אם לDDI יש בדיקה שתקיף רק את המיקוראורגניזמים שמניתי ולא כל השאר. כי ממה שראיתי באתר שלהם, המיקרואורגניזמים שמניתי מפוזרים בבדיקות שונות, ומאידך משולבים עם דברים שאיני רוצה. תודה