לבדיקת צואה- מה עדיף מעבדת מזור או DDI?

שריתה 2 1

New member
לבדיקת צואה- מה עדיף מעבדת מזור או DDI?

אני יודעת שבמעבדת מזור השיטה מתבצעת בשיטת eliza. האם מישהו יודע באיזו שיטה זה מתבצע ב DDI? יותר נגיש וזמין לעשות אצל מעבדת מזור, אבל אם הבדיקה בDDI יותר טובה, אז יהיה שווה להתאמץ. השאלה אם היא יותר טובה.

khisha

New member
מספיק עם השטויות שצחי הכניס לכם.

איך אפשר להשוות מעבדה זניחה במרכז פ"ת אם מעבדה בעלת שם עולמי כמו DD? מילא היא הייתה בוטיק יוקרתי או משהו. תיכנסי לאתר DDI, תסתקלי על מגוון בדיקות שהם עושים ותשווי לאלה שעושה אדון מזור. ELISA הוא מונח טכני לחלוטין שלא מעניין אף אחד חוץ מטכנאי מעבדה.

אנא נקוט לשון מכובדת ומכבדת

בהבעת דעתך (וזה כולל את הנושא). תודה. לפי מה שהבנתי מצחי, הבדיקה בארץ זולה יותר במידת מה (כ-800 ש"ח לעומת... כמה זה עולה עכשיו ב-DDI?) וגם זה יכול להיות שיקול.

khisha

New member
שיקול לגיטימי ביותר אבל

הוא לא מעיד על טיב מעבדה.

JacobSk

New member
תמי יכס מחיר איכות הכי טוב אצל DDI

במעבדת מזור מחיר בדיקה 900 ש"ח. ל DDI מחיר של בדיקת הכי יאקרה של צוע 255 דולר אבל פרמטרים ואיכות שונה כמו שמאיים וארץ חוץ מזה יש אפשרות לבחור בדיקות יחטר פשוטות שמחיר שלהן סביב 130 דולר . אבל משה חשוב שלמעבדת DDI יש ניסיון ובסיס נטונים מאוד גדול ורחב והמלצות שלהם פשות מצוינות ועוזרות מאוד זאת אחת מהסיבות שרוב מוחלת של רופאי DAN! קליברים ממלצים ועובדים עם מעבדה הזאת. מאוד חבל שאנשים לא בוחרים מעבדות הכי טובות וגם תוספים שהכי מומלצים באולם DAN! בגלל ההמלצות לא מבוססות על מעבדות שמוניטין שלהן עדיין סימן שעלה גדול לעומת DDI.

זה לא נכון וחבל שאתה מטעה

עלות בדיקה ספציפית במזור היא 200 ש"ח יש להם 13 בדיקות ולDDI יש הרבה יותר אך הבדיקה שם אמינה בהחלט במסגרת מה שיש שם

שריתה 2 1

New member
אני מרחיבה מהם המטרות שלי בבדיקת הצואה

בתקווה שכך אוכל לקבל מידע ממי שיודע. אני רוצה 2 דברים: 1. שהבדיקה תהיה בשיטת ELISA (השיטה היחידה שעדיפה עליה היא PCR, אבל היא יקרה מדי). שיטות אחרות (כמו שנהוגות בקופות החולים), לא רצויות לי. (מצטערת khisha, לי כן חשובה השיטה, ואני בכלל לא קשורה לצחי). 2. אני רוצה שיבדקו רק מיקרואורגניזמים א. שהם פתוגנים (=שלא אמורים להימצא בכלל) ב. שקיימים בנורמלי, אבל בעודף כל שאר הדברים (מיקרואורגניזמים מועילים, ושאר מדדים כמו אנזימים, ריר, חומצות שומן וכו') לא מענינים אותי כרגע. אז זו בערך רשימת המיקרואורגנזימים: חיידקים: אנטרובקטרים/ קלבסיאלות / סטרפטוקוקים/ ציטרובקטרים, קמפילובקטרים, סטאפילוקוקים, Proteus mirabilis yeast : Trichosporon asahii, Geotrichum klebahnii פרזיטים: ג'יארדיה, קריפטוספורידום לגבי הסעיף הראשון, של שיטת ELISA- אני יודעת שהיא נהוגה אצל מזור. לא יודעת לגבי DDI. שלחתי להם מייל, אבל הם עדיין לא ענו. אבל אשמח אם מישהו יודע א. מהי רשימת הפתוגנים שנעשה אצל מעבדת מזור ב. אם לDDI יש בדיקה שתקיף רק את המיקוראורגניזמים שמניתי ולא כל השאר. כי ממה שראיתי באתר שלהם, המיקרואורגניזמים שמניתי מפוזרים בבדיקות שונות, ומאידך משולבים עם דברים שאיני רוצה. תודה

JacobSk

New member
הבדיקה שאת רוצה לעשות עולה בDDI כ130 דולר

להבי שיטת הבדיקה אני מאוד מכוובה שאת נחנסת לפרטים מעומד מאחורי ברנד ELISA כי למשתמש רגיל זה סתם שם כמו שאומר נכון קשישה.אבל שאת משווה מעבדה עם שם אולמית ו מעבדונת בפ"ת זה באיניי די מוזר

אבו4

New member
מעבדת מזור בפתח תקוה

כפצינט שעבר בדיקות צואה במעבדת מזור, ברצוני לציין כי הבדיקות מבוצעות בשיטות המתקדמות ביותר (שיטות אנטיגניות). ולאחר בירור שביצעתי מתברר שמעבדת מזור מבצעת יותר בדיקות אנטיגניות מאשר במעבדות אמריקאיות כמו DDI. לגבי הדו שיח המתנהל כאן באתר שנראה לי עקר לחלוטין, אני מהיכרות אישית עם מנהל מעבדת מזור ששמו משה, מכיר אותו כאדם פתוח, נחמד, ושמח לתת פירושים והסברים לשאלות שנשאלות. אם אתם מתלבטים, כמה בדיקות ואיזה בדיקות לעשות ובאיזה שיטות. אתם יכולים לפנות אליו והוא בשמחה יענה לכל שאלותיכם. אין מה להתביש. מס' הטלפון של מעבדת מזור הוא: 9318993 - 03 תהיו בריאים!

למעלה