לבד או לא

לבד או לא../images/Emo35.gif

האם אתם מעדיפים לעבוד במישרד לבד או יחד עם עוד עובד/ים
האם תפקידכם מאפשר לכם קבלת מישרד לעצמכם

בוקר טוב../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif

האם אתם מעדיפים לעבוד במישרד לבד או יחד עם עוד עובד/ים
הייתי מעדיפה לבד. כי אני חייבת שקט בעבודה.
האם תפקידכם מאפשר לכם קבלת מישרד לעצמכם
כן. אני מתעסקת בכספים וחישובים. הרבה נושאים דיסקרטיים.
יום ניפלא לכולם

בוקר טוב :)

עד עכשיו העדפתי לעבוד עם אנשים, לכן למרות הדרג ישבתי עם כולם , בחרתי להיות ביניהם משיקולים שונים, ומאוד נהניתי מהעניין. עכשיו בפעם הראשונה שאנחנו מחליפים משרד ועוברים דירה כולנו יחד, שביקשתי עמדה בצד כי אני מרגישה שהגיע הזמן לכך. לשמחתי זה לא ממש משרד נפרד, כך שאוכל להנות מכל העולמות פחות או יותר. מכיון שהמשרד לא גדול, ומכיון שחלק מהתפקיד הוא לפקח, לא מדובר בממש משרד סגור לבד, כי אני חייבת להיות בשטח, אבל כן כמו שכתבתי תפקידי מקנה לי עמדה בנפרד עם קצת יותר פריבילגיות.

הכי טוב משרד לבד

ככה אני לא אצטרך להקשיב לקיטורים של עובדים אחרים במשרד שלא הולך להם (וזה לא שאני צדיק גדול), ואני אוכל להביא רדיו בלי שהתפקיד שלי יהיה להנמיך את הווליום בשביל אלה שיושבים איתי באותו חדר. לצערי, תפקידי עדיין אינו מאפשר קבלת משרד לבד.

הקטע הוא

שכל הצוות אצלי סתלבטנים אחד אחד ואני אוהבת להיות "חלק מהעם" בגלל זה מספיק שיושב אצלי איזה לקוח אדיוט ואני יודעת שהפקיד לידי שומע אותו בחצי אוזן ואני זורקת לו מבט של "קלוט, קלוט ת'קטע..." שזה דברים שחסרים לי בלהיות לבד... אבל אני גם יודעת שלשבת לבד יגרום לי לעבוד יותר ברצינות כי החברותא הזאת פוגעת בצוות, וגם בי כשאני זו שאמורה לשמש דוגמא... בקיצור בכל דבר יש יתרונות וחסרונות אבל השאיפה היא למעלה, ולכן אני עושה את מה שאני עושה

אטל81

New member
תשובות..

אני הייתי מעדיפה לעבוד עם עוד עובדים, כיוון שאם ארצה לצאת לחופש אז זאת תהיה בעיה ואם במידה אצא לחופש, אז תחכה לי טוב טוב ערימה על השולחן, שאני לא אוכל לזוז ממנה כמה שבועות.... תמיד כייף שיש מישהו שעוזר ועובד איתך....

היי ../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה
הכוונה היתה לעבודה במישרד עם הרבה אנשים אבל שיהייה לך חדר לבד או חדר עם עוד אנשים

למעלה