לבד או שיתוף פעולה?

לבד או שיתוף פעולה?

היי,
שאלה נוספת, אחרונה. אבהיר רק שאני לא מחפש ניתוח מעמיק, אלא יותר הכוונה.
אז שמי דניאל, נולדתי בתאריך 26.11.1985 בשעה 11 בבוקר,
ושאלתי היא: לפי המפה שלי- כרגע, האם כדאי לי להמשיך ולחפש עבודה באופן עצמאי- כלומר בכוחות עצמי וללא עזרה, או שמא עלי לפנות לקבלת עזרה?
והם אפשר לראות איזושהי יציאה בעתיד מהמשבר שאני נמצא בו כרגע?

ושוב, המון תודות מראש =)

מתלמד8

New member
לדניאל-אתה מפספס את העיקר,יש לך מפת לידה

מורכבת ומעניינת ואתה שואל אם לחפש עבודה לבד,או להיעזר באחרים?,אם הנתונים שמסרת מדויקים יש לך מפת לידה עם שבתאי צמוד לשמש ובמולות לירח,(בתנאי ששעת הלידה שלך מדויקת ונולדת בישראל
יופיטר על האופק עם היבטים ל-4 כוכבים,
שבתאי במעבר בחודשים האחרונים עבר הלוך ושוב על השמש ועל השבתאי הלידתי שלך(עשה סיבוב מלא של שבתאי מיום לידתך)ובחודשים הבאים שבתאי יחזור ויעבור על שבתאי לידתי,שמש לידתית ומרקורי בהמשך,על משמעות הנתונים האלה צריך אסטרולוג מקצועי למלא מחברת של הסברים.

לכן לדעתי יש לך 2 אפשרויות:-

א.אם אתה רוצה להתברבר עם פירורי מידע על מפתך,טייל בין אתרי האסטרולוגיה וקבל תשובות חובבניות-אסטרולוג מקצועי צריך לשבת זמן ארוך ולנתח כדי לתת לך תשובות.

ב.אם אתה מאמין באסטרולוגיה באמת-קבע פגישה עם אסטרולוג מקצועי.

מתלמד8

New member
לדניאל-המשך,,,,,

ישנה גם אפשרות שלישית,לקחת עצמך בידיים, להעיף את האסטרולוגיה ,לחרוק שיניים ולהתמודד עם הבעיות והמשברים שלך בכוחות עצמך,
צריך עבודה? חפש עבודה בכל דרך אפשרית(חברים/קרובי משפחה,חברות כ"א,אתרי אינטרנט וכו',,,) ולא להתייאש,זה ידוע שמגעי שבתאי הם קשים,אבל מחשלים.

קודם כל, תודה =)

ושנית- אני מחפש באופן אקטיבי בכל דרך אפשרית שרק יש, ואפילו יותר.

אני מאמין ותמיד האמנתי. היחס שלי כלפי מיסטיקה היא לאו דווקא תלותית אלא יותר ייעוצית. אני מהמעטים שמאמינים שזה חשוב להיות קשוב ליקום- גם באופן אישי וגם באופן כללי/גלובלי.
אני מתמודד- ותמיד התמודדתי- עם כל משבר ועם כל דבר בכוחות עצמי. לא לחינם אני נקרא "זאב בודד" (למרות היותי קשת). אבל השאלה שלי, הייעוץ אותו אני מבקש, הוא לדעת האם עלי לשנות את הגישה הזו- האם, לפי המפה שלי, עלי להמשיך בדרכי הזאבית ולהמשיך להילחם בהכל לבד- ואין לי בעיה עם זה, אני אפילו נהנה מזה, האמת- או שמא עלי להקריב קצת מהעקרונות שלי ולשתף פעולה.
כי בלי להיכנס לפרטים גדולים מדי- המשבר ורעידות האדמה שעברתי בשנה האחרונה, אינטואיטבית אני מרגיש שהם נועדו ליצור איזהשהו שינוי בדרכי המחשבה והפעולה שלי. ואני מנסה לברר אם זה נכון.
לגבי ייעוץ אסטרולוגי- אני אעשה את זה. אני רק רוצה להיות בטוח, מאחר ומדובר בהוצאה כלכלית שעבורי היא קצת כבדה, שאני באמת צריך אותה כרגע.

Y. Welis

New member
ודאי שזה נועד ליצור שינוי - זו מהות הקושי

באשר ל'לבד' - כדאי לברר אם זה אכן הועיל לך עד כה (30 שנה and still kicking) - האם בהשוואה לממוצע הסביבתי, הגעת להישגים דומים (מכונית, קריירה, זוגיות, השכלה).
&nbsp
אם כן, אפשר להמשיך. אם לא - צריך סיוע.
גלאדוול מציין שאף אדם שהצליח, לא עשה זאת בכוחות עצמו. כולם נעזרו באחרים ונהנו מסיוע חיוני.

Y. Welis

New member
בעתיד כן... עוד שנתיים וחצי. וולקאם לביקור סאטורן במזלך

אבל הבשורות הטובות שזו תהיה תקופת שינוי משמעותית, של שבירת מסגרת קיימת ומעבר לחדשה.

למעלה