לבד בדרכים

מימי 51

New member
לבד בדרכים

יושב נהג ליד ההגה לידו יושב הצל (או הצלה), ולפתע, כמו נוסעת המכונית מעצמה, ישר.. ימינה... שמאלה... ככר עגולה ישר... ובינתיים, המחשבה עם הצל מדברת: -מה יהיה אם ...? אהההההה -ואולי היה צריך...? אממממ - ואמרתי ש... והתכוונתי ל... -אז בפעם הבאה...אהה? והדרך נמשכת, והשיחה קולחת לעיתים היא שמחה, לעיתים עצובה, לעיתים מאיימת משתקת, לעיתים היא שלווה, ולעיתים גם מלווה בתנועות ידיים ולעיתים בקריצת עיניים אוי, מה אני כבר פה? כבר הגעתי? איך לא הרגשתי?

שש

New member
איך ידעת

יום של התראות על שביתת משאיות מביא את שש לצאת לצפון אחרי חמש נסיעה מעולה כבישים פנויים כולם מפחדים? ארוחה ב MOVE AND PICK אבל החזרה פקק על האילון וכל חוקי מרפי כנגדו והכל בגלל שראשו לא בנסיעה אלא בה

מימי 51

New member
מה איך יודעת?

נשמה תאומה, נוסעת בכבישים לצידך, הפנה מבטך רואה את זו שבמכונית לידך? לא זו שלסוללרי- זו הנראית מדברת אל עצמה ומנפנפת ידיים תוך כדי נהיגה, זו אני - רואה? מנהלת שיחה מעניינת איתך

טוליפ,

New member
ככה ..

ככה בדיוק מצאתי עצמי לפני כחצי שנה,כשעמוד פרסומת תקוע במרכז מנוע מכוניתי...לה טוטל לוס..ואני..יצאתי ללא סריטה.. כדאי בכל זאת להיזהר..ולהתמקד בנהיגה..

מימי 51

New member
אתה מספר לי ? :)))

``תתמקדי, תתמקדי...`` אני אומרת לה אבל המחשבה בורחת אל הצל שלצדה ... שמחה שיצאת ללא פגע !!!

למעלה