לבד במשך כל הסופ"ש

Raindrop23

New member
לבד במשך כל הסופ"ש

אמא שלי נסעה לסופ"ש (מהיום בצהריים עד שבת בערב) עם אחותי והאחיינים שלי. אתמול נפגשתי עם חברה והיא שאלה אותי אם אני גם נוסעת.
אמרתי לה שלא הוזמנתי. לי זה ברור מאליו שלא הוזמנתי, כי אני יודעת שהם רוצים חופש ממני, במיוחד אמא שלי. והאמת שאני גם ככה מעדיפה להישאר בבית, פשוט קשה לי להיות לבד להרבה זמן.
ואחותי תמיד לא אוהבת שאני מתקשרת לאמא שלי כשהן בסופ"ש, פעם היא אפילו דרשה מאמא שלי לא לקחת את הנייד איתה לסופ"ש. אמא שלי לא הסכימה.
אין לי טענות לאמא שלי, היא תומכת בי ועוזרת לי כל הזמן ואנחנו נמצאות הרבה ביחד אבל עדיין קשה לי. לפחות החתולה שלי פה איתי, שתהיה בריאה, כזו מתוקה.
וקשה לי עוד יותר שעכשיו חג ואי אפשר לקנות כלום ואין מה לעשות. מחכה שייגמר כבר החג ושיגיע שבוע הבא. מקווה שאעבור את הסופ"ש הזה בשלום ושלא יהיה עוד יותר קשה.
אני לא מתקשרת לאמא שלי, שלא יבואו אלי בטענות שאני הורסת לה את הסופ"ש. היא אמרה שהיא תהיה איתי בקשר אז אני אחכה שהיא תתקשר מיוזמתה.
הייתי אמורה להיפגש עם חברה אבל היא חלתה אז לא נוכל להיפגש. מרגישה לבד, עצוב לי וקשה לי, יש לי אובססיות וההתמכרויות לאוכל ולקניות חוגגות. שיהיה. אני צריכה לעבור את זה איכשהו.
לא יודעת יותר מה לכתוב, פשוט קשה לי.

לי בא

New member
טיפונת הי

את לא יכולה לבקר את החברה החולה אצלה בבית?
מה עם לצאת לצלם? מחר יהיה גשום, יכול להיות גשם אחרון לעונה זו.
מה עם הליכה ברגל? סרט לבד?
תנסי לחשוב על מה לעשות ולא על הלבד.
אני מבינה את העצב והתחושה העצובה שלא הוזמנת, אבל אולי זו הזדמנות לאמא שלך קצת לנוח, זה מעליב, אבל יכול להיות שזה מה שנותן לה את הכח להמשיך לתמוך בך.
תנסי להיות עסוקה, זו עצתי לך.

Raindrop23

New member
היי

לחברה וגם לאמא שלה ואחותה יש דלקת ריאות וזה מדבק, אז עדיף שלא ניפגש עד שהיא תבריא.
אמא שלי התקשרה עכשיו, היא אמרה לי שהיא הכי אוהבת להיות בבית ושהיא נסעה כדי להיות עם אחותי והאחיינים אבל שאני אפרגן לה ושהיא אוהבת אותי.
לא בא לי לעשות כלום, כל היום אני בבית ולא בא לי לצאת ואני לא אוהבת לצאת למקומות לבד אלא אם כן זה בשביל לקנות איזה גאדג'ט ואז אין לי בעיה ללכת לבד.
אפילו לצאת לצלם אני לא אוהבת לבד אבל אני גם לא אוהבת לצאת עם אנשים לא מוכרים וקרובים, אני תמיד יוצאת לצלם עם אמא שלי וזה נותן לי בטחון שהיא שם.
אני אנסה להיות עסוקה בבית כי לא בא לי לצאת וגם ככה זה חג אז אין מה לעשות ואני לא אוהבת לצאת לבד. תודה על העצה.

לי בא

New member
טיפונת

יופי שאמא שלך צילצלה, זה אומר שהיא חושבת עליך ודואגת לך גם כשהיא לא איתך,
הזמן יעבור והיא תחזור ושוב יהיה לך הבטחון שאת צריכה.
שולחת לך חיבוק ענקי

Eran Kuzi

New member
Raindrop

הייי חג שמח
אני נשארתי לבד בבית בכוונה. להיות עם מחשב נייד גלקסי טלוויזיה.
תכתבי מה שאת רוצה .קניות ואוכל זה בשבילינו . אנחנו אוהבים לאכול לעשות קניות .
עם אני צריך ללכת למקום מסויים או למשפחה אני לא שואל עם יש הזמנה או אין .
אני הייתי הולך . אני רציתי להישאר בבית . אני לא הייתי רוצה חופש ממך . הייתי מוכן
להיות איתך כל החיים .

Raindrop23

New member
היי אריה

חג שמח גם לך ותודה רבה על המילים החמות ועל העידוד. וממש כמו שאתה אומר, אני גם מעדיפה להישאר בבית עם המחשב, הסמארטפון והטלוויזיה.
פשוט קשה לי להישאר לבד להרבה זמן אבל אני אסתדר, איכשהו. ולפחות החתולה המתוקה שלי נמצאת איתי.

Eran Kuzi

New member
Raindrop

הייי
הייתי מוכן להיתחלף עם החתולה שלך.
אני מקווה שאת לא כועסת .
זה תלוי. כשהיה לי חברה ונפרדתי ממנה היה לי קשה להיות לבד.
אחרי תקופה זמן מסויים אני כבר יכול להישאר לבד בכייף .

Raindrop23

New member
היי

אני לא כועסת, אני לוקחת את זה כמחמאה. אני רוב הזמן נמצאת עם אמא שלי ולא רגילה להיות הרבה לבד אבל אני אעבור את זה.

פריאל 12

New member
ברור שתעברי את זה, טיפ

כמו אלופה.
שיהיה חג שמח ושבת שלום

Raindrop23

New member
מנהלת יקרה

שרדתי את הסופ"ש איכשהו, היה סביר יחסית. גם אני מקווה שיהיה שבוע טוב וקל. שבוע מצויין גם לך

למעלה