לבד בקופנהגן

yabar

New member
לבד בקופנהגן

נוסעת לבד לקופנהגן.
איפה הכי בטוח ונעים לשהות? מעדיפה אזור שלא מצריך נסיעות ושיש בו גם פעילות לילית (יותר בתי קפה, פחות בקטע של פאבים- כבר לא בת 20...).
וגם- האם סביר לשהות 5 לילות בעיר? אציין שמעדיפה טיול בקצב איטי ורגוע, לא ריצה בין אתרים.
תודה מראש.

לאונידס

Active member
המרכז קטן,אני אוהב ללכת ברגל אז לא נזקקתי בו לתחבורה ציבורית

לא יודע איפה המין היפה מרגיש בטוח, אשאיר למי מהן לענות על החלק הזה.
בלילות לא משנה איפה לנים, ממילא ישנים, השאלה כמה ימים את בעיר.
5 לילות יכול להיות 4-6 ימים.
לדעתי כדאי שתבדקי אילו אטרקציות מתאימות לך ובהתאם תקציבי זמן לעיר.
&nbsp
בדנמרק יש תחבורה ציבורית טובה ורכבת מעולה, אם אחרי שניתחת את כמות הזמן שאת רוצה לבקר בעיר ונראה לך שיש לך עודף לא הייתי פוסל יציאה לאטרקציות מחוץ לעיר
למשל לדעתי מוזיאון לואיזיאנה הוא מוזיאון נהדר ליום שלם.

moco10

New member
5 לילות, גם אם זה 4 ימים, זה לא מעט זמן לקופנהאגן

ממליץ לעשות גיחה של חצי יום למוזיאון הספינות הויקינגיות ב Roskilde . כ20 דקות ברכבת מקופנהאגן.

yabar

New member
לבד בקופנהגן

תודה על ההמלצות. הכיוון יהיה יותר 6 ימים.
עדיין השאלה העיקרית היא איפה לשהות ב"מרכז העיר". באזור טיבולי? באיזור Nyhavn? איפה אפשר לצאת בערב לבית קפה/ביסטרו או לשוטט ברחוב כשיש אנשים מסביב ותחושה של ביטחון.

דניאלה1311

Active member
מנהל
באיזור טיבולי לא הייתי ממליצה
הייתי מציעה לבדוק באחד מאתרי הזמנת בתי מלון כמו בוקינג ולראות מלונות מומלצים ואז לבדוק ביקורות היכן המלון נמצא, האם הגישה לאזורי בילוי קלה.

עוד המלצה שלי היא לשאול באתר של טריפאדוייזר תחת הפורום של דנמרק-קופנהגן. תשאלי איפה כדאי ללון לאשה שנוסעת לבד. אני בטוחה שבכלל תוכלי להעזר בהמלצות בפורום מה לעשות ואיפה כדאי לבלות ולהיכן לנסוע מחוץ לעיר.
כיום יש אפשרות לקרוא את האתר בעברית אם נוח לך יותר
https://www.tripadvisor.co.za/ShowT..._the_Copenhagen_forum-Copenhagen_Zealand.html

לאונידס

Active member
אני מבין שהכרטיסים טרם נרכשו ולכן אני ממליץ

קודם כל לבדוק מה האפשרויות שלך בפועל ואז לתכנן בהתאם.
כולם רוצים להמריא מישראל בבוקר ולחזור בערב, ביעד שאין אליו הרבה טיסות בד"כ זה לא קורה

תלוי גם מתי את נוסעת. אם זה בקרוב, עדיין שעות האור ארוכות

מאוד. צריך להיות אור עד 10 בערב.

moco10

New member
לא יכול לתת המלצה כי לנתי במקום קצת צדדי

אבל קופנהאגן נחשבת מהבירות הבטוחות באירופה, כך שזה לבד יכול לתת תחושת ביטחון.

למעלה