לבד זה טוב או רע?

לבד זה טוב או רע?

עד כמה אתם מוכנים להודות או להצהיר שאתם חפצים בזוגיות? עד כמה אתם מוכנים להודות שאתם ממש שונאים להיות לבד? או שאולי יש כאן כאלו שאוהבים להיות לבד? למרות שלכאורה יש כאן סתירה, לעתים אנחנו מחפשים כי הדודה מקרית-גת דורשת, ואל בגלל שאנחנו רוצים בזה. (הנקיטה בלשון רבים היא מטעמי נוחות בלבד- יענו התחמקות לא אלגנטית בכלל של הכותבת)

המוח יודע

והלב מידי פעם מבקש... אז בגדול ברור שמחפשים את החצי השני.. אבל להגיד לך ששונאת את הלבד? זה יהיה שקר... יש משהו נורא מסוכן וממכר בלהיות לבד לפתח עצמאות לחיות כמו שאוהבים ורגילים, לנהל חיים בצורה שהכי נראית לנו.. דווקא ככל שמתבגרים יותר קשה לעבור לחיות בשניים אז אני יודעת שזה לא אמור להיות ככה ואני יודעת שסוף סיפור אמור להיות "והם חיו באושר ועושר עד עצם היום הזה" ולא "והיא חיה באושר ועושר..." אבל אני לא שונאת ודבר אחד בטוח אני לא משחקת משחקים, ומי ששואל מקבל תשובה מפורטת אם בא לי ולא מפורטת אם לא בא לי, אבל תמיד אמיתית...

לי זה כבר רע

אני מודה מודה מודה שאני רוצה זוגיות. הלבד בתקופה האחרונה חונק והורג אותי מבפנים

ממזמן נטשתי

את עמדת "טוב לי לבד". לבד זה נחמד, אפחד לא ימצא אותי עם סכין גילוח על הידיים, אבל ברור לי ממזמן שלא טוב היות האדם לבדו. זה לא מה שאני רוצה וזה לא מה שמסב לי אושר. אני מוצאת את האושר שלי בתקופה הזו, אבל לא בגלל שלהיות לבד גורם לי לאושר. אני ממזמן מצהירה שזה רע להיות לבד, רק בגלל שאני רוצה להיות ביחד. צריך לדעת לחיות טוב עם הלבד, כי הוא לבדו בין כה וכה.

bibi12

New member
זוגיות

פרושה ויתורים..... צריך לשים את הויתורים מול הקבלה.....ולהחליט.... בהצלחה בזוגיות....

3שרונית

New member
בשלב הזה , מבחינתי, הלבד הוא טוב

כשיש גם את הביחד. אידיאלי מבחינתי השילוב של שניהם.

גלית35

New member
נילי שאלה קשה...כן אני רוצה ../images/Emo20.gif

רוצה בן זוג וילדים,אבל גם אוהבת את השקט שלי. אני מזמן הפסקתי לדפוק חשבון לכל הדודות וכדומה.... וגם כבר חשבתי על האפשרות שאני אשאר לבד-מה שאני לא ממש רוצה...אבל גם זה יכול לקרות.

גלית35

New member
אני לא כל הזמן יושבת וחושבת על../images/Emo20.gif

זה אני אופטימית מאוד אבל מידי פעם המחשבה הזו עולה.

דרורk

New member
"לא טוב היות האדם לבדו..."

ובזה בעצם איפשר לסגור את הנושא כולו...יש הרבה יתרונות בלהיות לבד,אבל מבחינה טבעית ואנושית להיות לבד זה פשוט אולי רק ברירת מחדל...

straycat

New member
גם טוב וגם רע...

כמו לרוב הדברים, לחיים לבד יש יתרונות וחסרונות, וכך גם לזוגיות. לא יכולה לומר שרע להיות לבד, אבל גם לא יכולה לומר שזה טוב. תלוי... אני לא תומכת ביותר מדי פשרות וודאי שלא בויתורים. הזוגיות היחידה שיכולה להיות טובה יותר מהלבד, היא כזו שיהיה בה יותר נעים רוב הזמן. בשביל פחות מזה, לא שווה לוותר על יתרונות הלבד.

למעלה